ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ
1/3/2018

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, συναντήθηκε σήμερα με τον νέο Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά Ταξίαρχο κ. Γιώργο Παππά και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μαρκόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και στην αστυνόμευση της πόλης του Πειραιά. Κοινή διαπίστωση ήταν πως στον Πειραιά δεν υπάρχει βαριά εγκληματικότητα.

Ο κ. Μώραλης έθεσε στον κ. Παππά, μεταξύ άλλων, τον προβληματισμό του για την έκταση που έχει λάβει το παρεμπόριο στην πόλη, επισημαίνοντας τις περιορισμένες δυνατότητες της Δημοτικής Αστυνομίας, λόγω μειωμένου έμψυχου δυναμικού. Επιπλέον, ο Δήμαρχος Πειραιά αναφέρθηκε στο βίαιο περιστατικό στον χώρο «Φαβέλα» στο Μικρολίμανο, ζητώντας να μην υπάρξει παρόμοιο συμβάν στο μέλλον. Επίσης, ο κ. Μώραλης συζήτησε με τον κ. Παππά για τις παραβατικές συμπεριφορές που λαμβάνουν χώρα σε κοινόχρηστους χώρους.

Ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά Ταξίαρχος κ. Γιώργος Παππάς, τόνισε πως θα υπάρξει εμφανής αστυνόμευση στο κέντρο, αλλά και στις γειτονιές της πόλης, ενώ οι δύο πλευρές συμφώνησαν, πως η αγαστή συνεργασία μεταξύ Δήμου Πειραιά και Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, θα είναι επ’ ωφελεία της πόλης και των δημοτών.

Νωρίτερα, ο κ. Μώραλης συναντήθηκε με τον νέο Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά Αρχιπύραρχο κ. Γιάννη Σταμούλη και τον Επιπυραγό κ. Νεκτάριο Θεοδωράκο. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα που αφορούν στον Πειραιά. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να υπάρχει συστηματική επικοινωνία και καλή συνεργασία, προκειμένου να επιλύονται ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Στις εθιμοτυπικές συναντήσεις παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλης Ταταρόπουλος.


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by