ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ
16/2/2018 Με παράλληλες εκδηλώσεις στο πνεύμα του Καρναβαλιού στον πεζόδρομο της Σωτήρος Διός, στην Αγίου Ελευθερίου και Σερίφου, στην Παλαμηδίου και Παύλου Μελά και με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, συνεχίζονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Πειραιά.

 

Το πρόγραμμα αναλυτικά είναι το εξής:
Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 |11:00-14:00

 

Πεζόδρομος Σωτήρος Διός

Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με χορό, μουσική, φουσκωτά, διαδραστικά παιχνίδια, face painting, μαγειρική, θεατρικό παιχνίδι, σόου από Μάγο, ενώ θα δημιουργήσουν τον δικό τους χαρταετό και αποκριάτικη μάσκα στα αποκριάτικα εργαστήρια. Θα προσφερθούν κεράσματα για όλους. Το πάρτυ στη Σωτήρος Διός θα κορυφωθεί με τη μεγάλη συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος «48 ώρες».

 

Αγίου Ελευθερίου και Σερίφου

Τα παιδιά της πόλης μας θα μπουν στο πνεύμα του Καρναβαλιού με αποκριάτικη μουσική, χορό, ομαδικά αποκριάτικα παιχνίδια, φουσκωτά παιχνίδια, μπαλονοκατασκευές και κατασκευή χαρταετού μινιατούρας.

 

Παλαμηδίου και Παύλου Μελά

Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με μουσική και χορό, face Painting, Mega Lego, Φουσκωτό παιχνίδι και θα δημιουργήσουν τον δικό τους χαρταετό μινιατούρα.

Στις εκδηλώσεις συμμετέχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά.

 

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ

 

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018 | 10:30

 

Ο Δήμος Πειραιά γιορτάζει τα Κούλουμα με το πέταγμα του χαρταετού, παραδοσιακό γλέντι, σαρακοστιανά εδέσματα, χορό και τραγούδι στην παραλία της Φρεαττύδας από τις 10:30 το πρωί, δωρεάν για όλους, μετά από χορηγία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά, θα ανοίξει τη γιορτή με αποκριάτικες μελωδίες, ενώ στη συνέχεια χορευτικό συγκρότημα της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά "Η Ομόνοια", θα διασκεδάσει τον κόσμο.

 

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα μεταφερθεί στο 1ο Λύκειο Καλλίπολης (είσοδος από Μαρίας Χατζηκυριακού).

 

Επίσης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά, συνεχίζει τους μουσικούς περιπάτους στις γειτονιές της πόλης με αποκριάτικες μελωδίες.


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by