ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για τις εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά, για το Σχολικό έτος 2018-2019. Οι γονείς, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά από την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 έως και Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΒΑΚΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ «SHALATIN»
22/1/2018

 Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης υποδέχθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιπροσωπεία του εκπαιδευτικού πλοίου της Αιγύπτου «SHALATIN», το οποίο κατέπλευσε σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά, με επικεφαλής τον διοικητή βορείου στόλου της Αιγύπτου υποναύαρχο κ. Walid Mohamed Ibrahim Shaltout. Τον υποναύαρχο συνόδευαν ο κυβερνήτης-αντιπλοίαρχος κ. Mohamed Mokhtar Abd El-Rahman καθώς και αξιωματικοί. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι : κα Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου και κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας.
Το πλοίο θα παραμείνει στο λιμάνι του Πειραιά έως την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης, τόνισε:
«Σήμερα είχαμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούμε για μία ακόμη χρονιά το εκπαιδευτικό πολεμικό πλοίο της Αιγυπτιακής Δημοκρατίας, το «SHALATIN», αλλά με διαφορετικούς επισκέπτες. Το συνόδευαν ο ναύαρχος-αρχηγός βορείου στόλου της Αιγύπτου, βεβαίως ο κυβερνήτης του πλοίου και ο ακόλουθος άμυνας της Αιγυπτιακής Πρεσβείας. Επισκέφθηκαν το Δημαρχείο μας μόλις έφτασαν, στα πλαίσια του κατάπλου και της ανταλλαγής επισκέψεων μεταξύ των δύο χωρών. Ήρθαν στο Δημαρχείο. Συζητήσαμε διάφορα θέματα και τους εξηγήσαμε τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου και τις αρμοδιότητές του. Τους προσκαλέσαμε να τους φιλοξενήσουμε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και όπου αλλού επιθυμούν κατά το διάστημα το οποίο θα παραμείνουν εδώ, στη χώρα.
Αντηλλάγησαν δώρα. Εμείς τους δώσαμε ένα ωραίο λεύκωμα - βιβλίο το οποίο αναφέρεται στην ιστορία της Ναυτικής Ελλάδος και έναν θυρεό του Δήμου Πειραιά εκ μέρους του Δημάρχου Πειραιά κ. Μώραλη. Εκείνοι μας έδωσαν εμβλήματα του Αιγυπτιακού στόλου και του Αιγυπτιακού ναυτικού».


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by