ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ «ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ» ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ
21/12/2017Πραγματοποιηθήκαν σήμερα οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις των Βρεφονηπιακών Σταθμών (14ος, 19ος, 25ος) του Δήμου Πειραιά, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος», στα Καμίνια.
Τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών παρουσίασαν με ξεχωριστό τρόπο, θεατρικές παραστάσεις, χορευτικά, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ποιήματα, καθώς και τα κάλαντα.
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά έδωσε μια άλλη νότα στη γιορτινή ατμόσφαιρα των εκδηλώσεων των Σταθμών, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Στο τέλος των εκδηλώσεων, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου προσέφερε σε όλα τα παιδιά δωροεπιταγές.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, στον σύντομο χαιρετισμό της, τόνισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το εκπαιδευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό των σταθμών και όλους όσοι συμμετείχαν στη προετοιμασία της γιορτών. Δεν θα πω πολλά λόγια διότι σήμερα είναι η μέρα των παιδιών. Θέλω να σας ευχαριστήσω που μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας. Στο τέλος της κάθε γιορτής μοιράζονται και φέτος δωροεπιταγές από μεγάλο πολυκατάστημα, χάρη στη συνεργασία του Δήμου Πειραιά και του Ο.Λ.Π. Σας εύχομαι καλές γιορτές, με υγεία και ό,τι καλύτερο».

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Kούβαρης.


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by