ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Λόγω κοπής Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου μας και εν συνεχεία, λόγω Προγραμματισμένης ημέρας τέλεσης Πολιτικών Γάμων , το Τμήμα Γραμματείας και Πολιτικών Γάμων την Πέμπτη 25/1/2018, θα εξυπηρετεί τους πολίτες μέχρι τις 10:15 π.μ.

1. Η Υπηρεσία Δημοτολογίου του Δήμου μας, από την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15:00 :
Α) Θα παύσει να πραγματοποιεί εγγραφές, διαγραφές, συμπληρώσεις και μεταβολές στοιχείων σε οικογενειακές μερίδες,
Β) Δεν θα εκδίδει πιστοποιητικά για οποιαδήποτε χρήση.

2. Το Ληξιαρχείο του Δήμου μας, από την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15:00, θα παύσει να διενεργεί οποιαδήποτε καταχώρηση, διόρθωση ή μεταβολή Ληξιαρχικών Πράξεων.
Εξαιρούνται οι καταχωρήσεις Ληξιαρχικών Πράξεων Θανάτου.

Οι Υπηρεσίες Δημοτολογίου και Ληξιαρχείου του Δήμου μας, θα επαναλειτουργήσουν, πλήρως, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018.

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

 
       
ΔεκέμβριοςΙανουάριος 2018Φεβρουάριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
1
2
3
45
6
7
8
9
1011
1213
14
15
161718
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Δελτία Τύπου

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ «ΣΙΝΕΑΚ»
19/12/2017

Το πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μετέφεραν με μοναδικό τρόπο, σε γονείς και εκπαιδευτικούς τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών (6ος, 5ος και 20ος), κατά τη διάρκεια των εορταστικών τους εκδηλώσεων στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Σινεάκ».
Μέσα από τις παιδικές τους θεατρικές παραστάσεις, οι μικροί Πειραιώτες έστειλαν μηνύματα αγάπης, ειρήνης, ελπίδας και αλληλεγγύης και εισέπραξαν το πιο ζεστό χειροκρότημα.
Στο τέλος των εκδηλώσεων η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου μοίρασαν στα παιδιά δωροεπιταγές, προσφορά του Ο.Λ.Π. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου ψυχαγώγησε με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες μικρούς και μεγάλους.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, σε σύντομο χαιρετισμό της, ανέφερε:«Σας καλωσορίζω και εγώ από τη μεριά μου, στον δημοτικό κινηματογράφο "Σινεάκ". Σας ευχαριστώ θερμά που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας. Όλοι εμείς βρεθήκαμε εδώ για να απολαύσουμε τις χριστουγεννιάτικες γιορτές των Βρεφονηπιακών μας σταθμών. Τα Χριστούγεννα είναι το κορυφαίο γεγονός της αγάπης του Θεού προς τον άνθρωπο. Ο Χριστός ήρθε σε αυτόν τον κόσμο για τη σωτηρία όλων των ανθρώπων.
Η περίοδος των Χριστουγέννων έχει πολύ μεγάλη σημασία για όλους μας και κυρίως για τα παιδιά, που αποτελεί την ωραιότερη περίοδο του χρόνου και δικαιωματικά είναι αφιερωμένη στα παιδιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό των Βρεφονηπιακών σταθμών, το διοικητικό προσωπικό, το βοηθητικό, το εκπαιδευτικό, όλους όσοι συμμετείχαν στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές. Και φυσικά θα πρέπει να ευχαριστήσω τα ίδια τα παιδιά που δικαιωματικά αξίζουν το μεγαλύτερο χειροκρότημά μας.
Ο Δήμαρχος Πειραιά για ακόμη μια χρονιά μας εξασφαλίζει δωροεπιταγές, προσφορά του Ο.Λ.Π., για να πάρουν παιχνίδια τα παιδιά από μεγάλο πολυκατάστημα στον Πειραιά.
Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, αγάπη και του χρόνου. Nα είστε όλοι καλά.»


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by