ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Λόγω κοπής Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου μας και εν συνεχεία, λόγω Προγραμματισμένης ημέρας τέλεσης Πολιτικών Γάμων , το Τμήμα Γραμματείας και Πολιτικών Γάμων την Πέμπτη 25/1/2018, θα εξυπηρετεί τους πολίτες μέχρι τις 10:15 π.μ.

1. Η Υπηρεσία Δημοτολογίου του Δήμου μας, από την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15:00 :
Α) Θα παύσει να πραγματοποιεί εγγραφές, διαγραφές, συμπληρώσεις και μεταβολές στοιχείων σε οικογενειακές μερίδες,
Β) Δεν θα εκδίδει πιστοποιητικά για οποιαδήποτε χρήση.

2. Το Ληξιαρχείο του Δήμου μας, από την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15:00, θα παύσει να διενεργεί οποιαδήποτε καταχώρηση, διόρθωση ή μεταβολή Ληξιαρχικών Πράξεων.
Εξαιρούνται οι καταχωρήσεις Ληξιαρχικών Πράξεων Θανάτου.

Οι Υπηρεσίες Δημοτολογίου και Ληξιαρχείου του Δήμου μας, θα επαναλειτουργήσουν, πλήρως, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018.

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

 
       
ΔεκέμβριοςΙανουάριος 2018Φεβρουάριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
1
2
3
45
6
7
8
9
1011
1213
14
15
161718
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Δελτία Τύπου

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 24ου ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ Γ1 ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
18/12/2017Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και η Eντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, παρευρέθηκαν σήμερα στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του 24ου Βρεφονηπιακού Σταθμού (ΣΤΑΣΥ), στο Νέο Φάληρο.
Μέσα από το θεατρικό τους σκετς : «Φτιάχνω στολίδια και γλυκά, χορεύω με χαρά», τα χριστουγεννιάτικα ποιήματα και τα τραγούδια, οι μικροί πρωταγωνιστές έστειλαν μηνύματα αγάπης, χαράς και ελπίδας, εισπράττοντας το πιο θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους.
Στο τέλος της εκδήλωσης, ο κ. Μώραλης και η κυρία Ζηλάκου, προσέφεραν σε όλα τα παιδιά δωροεπιταγές για αγορά παιχνιδιών, προσφορά του ΟΛΠ.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, εκφράζοντας τις ευχές του στα παιδιά και στους γονείς, τόνισε:
«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά και χρόνια πολλά, ευτυχισμένοι όλοι και κυρίως τα παιδιά. Να περάσετε καλά στις γιορτές παιδιά και να χαμογελάτε. Όταν χαμογελάτε εσείς χαμογελούν και οι γονείς σας. Να ευχαριστήσουμε τον Ο.Λ.Π. για τις δωροεπιταγές που προσφέρει κάθε χρόνο και για τη συνεργασία που έχουμε. Εύχομαι κάθε χρονιά να είναι λίγο καλύτερη από την προηγούμενη και για τα παιδιά και για εμάς όλους. Να είστε καλά και χρόνια πολλά».

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, ευχόμενη για τις γιορτές, σημείωσε:
«Εύχομαι να έχετε καλές γιορτές, υγεία, να χαίρεστε τα παιδάκια σας, να έχουν καλή πρόοδο. Φέτος θα μοιράσουμε για ακόμη μια χρονιά δωροεπιταγές για τα παιδιά στο τέλος της γιορτής. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διευθύντρια των Βρεφονηπιακών Σταθμών την κα Βασίλαινα, το διοικητικό, το εκπαιδευτικό και το βοηθητικό προσωπικό των Βρεφονηπιακών Σταθμών και όλους όσοι συμμετείχαν για τη σημερινή γιορτή. Να είστε όλοι καλά και του χρόνου με υγεία».

Στη συνέχεια ο κ. Μώραλης επισκέφθηκε το Γ1 Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης. Ο Δήμαρχος Πειραιά συζήτησε με τα μέλη του Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης, για τα θέματα που τους απασχολούν.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Μώραλης τόνισε πως η Δημοτική Αρχή, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να πραγματοποιούνται στα Κέντρα Αγάπης δημιουργικές δράσεις, καθώς η βελτίωση της καθημερινότητάς τους, αποτελεί σημαντική προτεραιότητα.


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by