ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ 13ου ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ «ΠΥΡΡΙΧΙΟ ΠΕΤΑΓΜΑ» ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
4/12/2017

  Ξενάγηση στους συμμετέχοντες του 13ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών στο Μνημείο Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου «Πυρρίχιο Πέταγμα» στην πλατεία Αλεξάνδρας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στις 11:30.

 

Ομιλητές θα είναι ο Καθηγητής Ιστορίας της Τέχνης κ. Μάνος Στεφανίδης, ο Καθηγητής Αισθητικής και Φιλοσοφίας της Τέχνης κ. Δημοσθένης Δαββέτας και ο δημιουργός του έργου κ. Παναγιώτης Τανιμανίδης.

 

 

Η ξενάγηση εντάσσεται στο πλαίσιο του 13ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών με τίτλο: «Υψηλαντών το Όραμαν, Πυρρίχιου το Σθένος», που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το Φεστιβάλ διοργανώνει η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος και ο Σύνδεσμος Ποντιακών Σωματείων Νοτίου Ελλάδος και Νήσων.

 

Το 13ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών και η ξενάγηση στο Μνημείο Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου «Πυρρίχιο Πέταγμα», τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

 

Η ξενάγηση είναι ανοικτή στο κοινό.

 


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by