ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΥΒΑΡΗ
27/11/2017Νέος Δημοτικός Σύμβουλος με τη διοικούσα παράταξη "Πειραιάς Νικητής" είναι ο κ. Νικόλαος Κούβαρης, ο οποίος έδωσε σήμερα τον προβλεπόμενο όρκο ενώπιον του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη.

Παρόντες στην ορκωμοσία ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πειραιά κ. Βασίλης Ταταρόπουλος.


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Θα ήθελα να καλωσορίσω στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά τον Νικόλαο Κούβαρη. Αναλαμβάνει Δημοτικός Σύμβουλος, μετά από την παραίτηση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο ευχαριστούμε για όλα όσα έχει προσφέρει ως Δημοτικός Σύμβουλος και ο οποίος θα εξακολουθήσει να προσφέρει στην πόλη του Πειραιά. Εύχομαι στον κ. Κούβαρη καλή θητεία στα νέα του καθήκοντα».

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νικόλαος Κούβαρης, αμέσως μετά την ορκωμοσία του, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό που αναλαμβάνω καθήκοντα Δημοτικού Συμβούλου με τη Δημοτική Αρχή του Γιάννη Μώραλη. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να συμβάλλω στο μεγάλο έργο της Δημοτικής Αρχής Πειραιά. Η παραίτηση του κ. Μαρινάκη μας στεναχώρησε όλους, ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα μας και να στηρίζει τη Δημοτική Αρχή και την πόλη μας».
 

 


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by