ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

  

 

      

 

      

 

  

  

  

  

              

              

     

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS ΕΛΛΑΔΟΣ
27/11/2017

  Στην Επιστημονική Ημερίδα « Ενδυναμώνοντας οικογένειες και παιδιά: Πρόληψη και Προστασία», την οποία διοργάνωσαν τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης.

 

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

 

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης επεσήμανε στον χαιρετισμό του: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η σημερινή ημερίδα γίνεται στην πόλη μας και δη στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Είναι μια χρήσιμη ημερίδα, αφορά όλους μας είτε έχουμε παιδιά είτε όχι, καθώς θα ακούσουμε χρήσιμες επισημάνσεις σε σχέση με τους κινδύνους, το οικογενειακό περιβάλλον και την προστασία των παιδιών από κάθε είδους δυσάρεστες καταστάσεις.

Είναι αλήθεια ότι τα δυο τελευταία χρόνια έχουμε στενή συνεργασία με τα «Παιδικά Χωριά S.O.S.». Έχουμε παραχωρήσει χώρο στο κτίριο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά, όπου και ο κ. Κανάκης συνεισφέρει με τις γνώσεις του. Πρόκειται για μια χρήσιμη δομή σε μια πόλη σαν τον Πειραιά, στην οποία μπορούν να απευθύνονται γονείς, παιδιά που χρειάζονται συμβουλευτική υποστήριξη. Άρα πιστεύω ότι πράξαμε σωστά.

Έχουμε τη διάθεση να στηρίζουμε δομές που βοηθούν ουσιαστικά. Γνωρίζουμε τη δουλειά που γίνεται στα «Παιδικά Χωριά S.O.S.» και είναι μια πολύ σοβαρή και διαχρονική δουλειά. Επιθυμία μας ήταν να υπάρξει και μια δομή στην πόλη του Πειραιά. Θα συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία και μακάρι να υπάρξουν κι άλλου είδους συνέργειες.

Άκουσα ενδιαφέροντα πράγματα νωρίτερα, τα οποία μπορούμε να εξετάσουμε. Πιστεύω πως η Αυτοδιοίκηση αλλά και η κεντρική κυβέρνηση πρέπει να συνεργάζονται με φορείς, θα πρέπει να υπάρξουν δηλαδή γέφυρες με αυτούς τους οργανισμούς, προκειμένου να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Στον Πειραιά έχουμε σίγουρα διάθεση και υπάρχουν άνθρωποι που διαθέτουν γνώσεις. Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες που προσφέρουν στους πολίτες και στους δημότες. Ελπίζω να πολλαπλασιαστούν στην πόλη μας τέτοιου είδους εκδηλώσεις από φορείς. Καλή επιτυχία στην ημερίδα. Να είστε καλά κι ευχαριστώ».

 


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by