ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Λόγω κοπής Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου μας και εν συνεχεία, λόγω Προγραμματισμένης ημέρας τέλεσης Πολιτικών Γάμων , το Τμήμα Γραμματείας και Πολιτικών Γάμων την Πέμπτη 25/1/2018, θα εξυπηρετεί τους πολίτες μέχρι τις 10:15 π.μ.

1. Η Υπηρεσία Δημοτολογίου του Δήμου μας, από την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15:00 :
Α) Θα παύσει να πραγματοποιεί εγγραφές, διαγραφές, συμπληρώσεις και μεταβολές στοιχείων σε οικογενειακές μερίδες,
Β) Δεν θα εκδίδει πιστοποιητικά για οποιαδήποτε χρήση.

2. Το Ληξιαρχείο του Δήμου μας, από την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15:00, θα παύσει να διενεργεί οποιαδήποτε καταχώρηση, διόρθωση ή μεταβολή Ληξιαρχικών Πράξεων.
Εξαιρούνται οι καταχωρήσεις Ληξιαρχικών Πράξεων Θανάτου.

Οι Υπηρεσίες Δημοτολογίου και Ληξιαρχείου του Δήμου μας, θα επαναλειτουργήσουν, πλήρως, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018.

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

 
       
ΔεκέμβριοςΙανουάριος 2018Φεβρουάριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
1
2
3
45
6
7
8
9
1011
1213
14
15
161718
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Δελτία Τύπου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ
27/10/2017

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε σήμερα στην επιμνημόσυνη δέηση, στην οποία χοροστάτησε ο Αρχιμανδρίτης της Μητροπόλεως Πειραιώς κ. Νήφων, στο μνημείο του Γεωργίου Καραϊσκάκη στο Ν. Φάληρο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στον Πειραιά.

Στην τελετή, συμμετείχαν αντιπροσωπείες μαθητών και εκπαιδευτικών Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης. Για το ιστορικό και τη σημασία της Εθνικής Επετείου μίλησε ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέου Φαλήρου κ. Βάιος Γεωργούσης, ενώ η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά παιάνιζε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Στεφάνια κατέθεσαν: ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος, εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου Πειραιά, του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Τεχνολογικού Τομέα Πειραιά, της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά και των Προσκόπων του Ν. Φαλήρου.

Εν συνεχεία, ο κ. Μώραλης παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:
«Γι΄ ακόμα μια χρονιά είμαστε παρόντες στην ετήσια εκδήλωση μνήμης στο μνημείο του Γ. Καραϊσκάκη, για να τιμήσουμε αυτούς που αγωνίστηκαν το 1940, ώστε να ελευθερωθεί η πατρίδα μας. Άλλη μια ένδειξη ότι όταν οι Έλληνες παλεύουν ενωμένοι κι αγωνίζονται, τα καταφέρνουν. Έχουμε ξαναπεί ότι αυτές οι επέτειοι έχουν διπλό μήνυμα: αφενός είναι η τιμή και η μνήμη γι΄ αυτούς που αγωνίστηκαν, αφετέρου είναι το παράδειγμα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ότι αν ενωθούμε και καταφέρουμε να αγωνιστούμε έντιμα όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Στην επιμνημόσυνη δέηση παρέστησαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης. Οι Αντιδήμαρχοι: κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου και οι κ.κ.: Στέλιος Γαϊτανάρος, Αλέξανδρος Αργουδέλης, Σταύρος Βοϊδονικόλας. Ο Πρόεδρος της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Χαράλαμπος Λιακόσταυρος καθώς και άλλοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι.


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by