ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΣΟΦΙΚΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
19/10/2017Ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει και φέτος δύο δωρεάν εκδρομές για τα 1.300 μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης στο Σοφικό Κορινθίας, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας.
Στην πρώτη εκδρομή που πραγματοποιήθηκε χθες, παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης.
Τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου, φιλοξενήθηκαν στο «Ράντζο», όπου απόλαυσαν, μεταξύ άλλων, γεύμα με πλούσιο μπουφέ και ζωντανή μουσική. Επίσης συμμετείχαν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Η επόμενη εκδρομή στο Σοφικό Κορινθίας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017.

Ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, επισήμανε: «Είναι γεγονός ότι η επίσκεψή μας στο Σοφικό Κορινθίας κάθε χρόνο και επί 4 συνεχή χρόνια σε ένα παραδεισένιο μέρος, σε ένα θαυμάσιο χώρο, που η σημερινή ημέρα το κάνει ακόμα πιο λαμπερό, τείνει να γίνει θεσμός με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας. Επανειλημμένα έχω τονίσει ότι η 1η Οκτωβρίου είναι για εμάς μια μέρα σημαντική, μια μέρα ευθύνης, μια μέρα επαναβεβαίωσης του χρέους απέναντι σε εσάς που οφείλουμε τα πάντα και που δυστυχώς –τα τελευταία χρόνια- λόγω της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας δοκιμάζεστε περισσότερο.

Πέραν των ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών επισκέψεων όπως η σημερινή, δεν κουράζομαι να λέω πως στα 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, εκτελείται ένα από τα καλύτερα –ίσως το καλύτερο- πρόγραμμα στη χώρα, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουμε. Εδώ αξίζει να αναφέρω την αμέριστη στήριξη και βοήθεια του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη αλλά και του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτου Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά Βαγγέλη Μαρινάκη, που ανταποκρίνονται αγόγγυστα σε ό,τι τους ζητήσω.

Θα μου επιτρέψετε να κλείσω με 3-4 επισημάνσεις: Όλοι μας, Δήμαρχος, υπόλοιπη Διοίκηση και εργαζόμενοι στον Δήμο, είμαστε κοντά σας, είμαστε δίπλα σας, γιατί πιστεύουμε ότι είμαστε ένα, ότι είμαστε μια οικογένεια. Τα Κέντρα Αγάπης για εμάς είναι το μεγάλο όπλο, ώστε ο Πειραιάς να μη χάσει τη ζεστασιά του, να μην χάσει την ανθρωπιά του. Γνωρίζουμε άριστα πως ό,τι δίνουμε ως Δήμος το εισπράττουμε από εσάς στο πολλαπλάσιο. Πριν κλείσω τον χαιρετισμό μου να δώσω την απάντηση στο ερώτημα που δέχομαι από φίλους: «πως τα πάτε στον Δήμο σας;» Πάμε καλύτερα από οιονδήποτε άλλο Δήμο στη χώρα και πολύ καλύτερα από το κράτος. Εύχομαι να περάσετε καλά, σας ευχαριστώ».


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by