ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

Εφηβεία: ¨Νέοι εν κινδύνω¨ Οδική συμπεριφορά και ασφάλεια – Ο ρόλος του υποστηρικτικού πλαισίου”
13/10/2017

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ - ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΔΩΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017, 10.00


Η εποχή μας έχει την τύχη να φιλοξενεί τη μεγαλύτερη γενιά εφήβων από καταβολής ανθρωπότητας. Η επίδραση του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο μεγαλώνουν και εξελίσσονται είναι καταλυτική. Οι έφηβοι ως φυσικοί συλλέκτες εμπειριών είναι επιρρεπείς στο να αναζητούν και να δοκιμάζουν καινούργιες καταστάσεις, να αναλαμβάνουν δράσεις τις οποίες πολλές φορές δεν μπορούν να διαχειριστούν εντός ορίων ασφαλείας ειδικά υπό την επίδραση εξωτερικών πιεστικών παραγόντων (συνομήλικοι, διαδίκτυο). Οι συμπεριφορές αυτές «αυξημένου ρίσκου» δρουν καθοριστικά και προβληματικά στη διαμόρφωση υγιούς και ασφαλούς πλαισίου το οποίο είναι απαραίτητο για τη μετάβαση στην ενήλικη ζωή.
 
Σας προσκαλούμε λοιπόν στην Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 15.10.2017 στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου επιδιώκοντας να προσθέσουμε ένα «δυναμικό λιθαράκι» στη δόμηση ενός συνεκτικού και προφυλακτικού πλαισίου, το οποίο θα εξασφαλίζει τα δικαιώματα και την ασφάλεια των εφήβων. Θα κουβεντιάσουμε για την μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων και την οδική ασφάλεια, τα όρια της ελευθερίας, τους κινδύνους που προκύπτουν από τις «υπερβολές» στην διατροφή, τον αθλητισμό, τους κάθε λογής εθισμούς. Επιπλέον, θα ασχοληθούμε και με τον ρόλο της δικαιοσύνης και της διαμεσολάβησης στην προαγωγή της υγιούς και ασφαλούς διαβίωσης των εφήβων.
 
Την ημερίδα συνδιοργανώνουν η Ιερά Μητρόπολις Πειραιώς, η Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν.Π. Τζανείου, το Ιατρείο Εφηβικής Ιατρικής του Γ.Ν.Π. Τζανείου, ο Πειραϊκός Σύνδεσμος, ο Σύλλογος ΓΛΑΡΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ και το Σωματείο ΔΙΟΝΥΣΟΣ.
 
Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιώς και του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιώς.
 
“Εφηβεία:
¨Νέοι εν κινδύνω¨
Οδική συμπεριφορά και ασφάλεια –
Ο ρόλος του υποστηρικτικού πλαισίου”
 
η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, ώρα ενάρξεως 10 π.μ., στην αίθουσα Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, Καραΐσκου 104, στον Πειραιά.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 6947 212830, 210 4178159
 
ΧΟΡΗΓΟΙ
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
AG PHARM 
ΤΑRGET PHARMA, HYDROVIT - BIOTRIN 
ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ (Δημοτικό Θέατρο και Τζάνειο)
ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
 
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ
parapolitika.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ
Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ

       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by