ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Λόγω κοπής Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου μας και εν συνεχεία, λόγω Προγραμματισμένης ημέρας τέλεσης Πολιτικών Γάμων , το Τμήμα Γραμματείας και Πολιτικών Γάμων την Πέμπτη 25/1/2018, θα εξυπηρετεί τους πολίτες μέχρι τις 10:15 π.μ.

1. Η Υπηρεσία Δημοτολογίου του Δήμου μας, από την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15:00 :
Α) Θα παύσει να πραγματοποιεί εγγραφές, διαγραφές, συμπληρώσεις και μεταβολές στοιχείων σε οικογενειακές μερίδες,
Β) Δεν θα εκδίδει πιστοποιητικά για οποιαδήποτε χρήση.

2. Το Ληξιαρχείο του Δήμου μας, από την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15:00, θα παύσει να διενεργεί οποιαδήποτε καταχώρηση, διόρθωση ή μεταβολή Ληξιαρχικών Πράξεων.
Εξαιρούνται οι καταχωρήσεις Ληξιαρχικών Πράξεων Θανάτου.

Οι Υπηρεσίες Δημοτολογίου και Ληξιαρχείου του Δήμου μας, θα επαναλειτουργήσουν, πλήρως, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018.

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

 
       
ΔεκέμβριοςΙανουάριος 2018Φεβρουάριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
1
2
3
45
6
7
8
9
1011
1213
14
15
161718
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Δελτία Τύπου

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ «Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ»
9/10/2017

 Μια ξεχωριστή συναυλία από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα παιδιά που φιλοξενούνται στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν».

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, ψυχαγώγησε τους μικρούς ακροατές και τους ταξίδεψε στον κόσμο της μουσικής. Παράλληλα τα παιδιά έμαθαν περισσότερα για τα μουσικά όργανα της Φιλαρμονικής. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των φθινοπωρινών μουσικών περιπάτων της Φιλαρμονικής. Την εκδήλωση επιμελήθηκε και διηύθυνε ο αρχιμουσικός Ιωάννης Σέργιος Μαγιάτης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:
«Η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν», είναι μια κοινωνική δομή που κοσμεί την πόλη μας καθώς επιτελεί σπουδαίο έργο, φροντίζοντας παιδιά με σεβασμό, αξιοπρέπεια κι αγάπη. Είναι ένας φιλόξενος κοινωνικός φορέας, με τον οποίο είμαστε πολύ κοντά και έχουμε στενή συνεργασία, γιατί θέλουμε να στηρίξουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, τον σημαντικό του ρόλο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η Φιλαρμονική Ορχήστρα προσέφερε πολλά χαμόγελα και στιγμές ξεγνοιασιάς στα παιδιά. Όπως έχω ξαναπεί, όταν χαμογελούν τα παιδιά, χαμογελάμε κι εμείς. Θα είμαστε πάντα αρωγοί στην προσπάθεια που καταβάλλει η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν», αλλά και άλλες κοινωνικές δομές της πόλης μας».

Η Διευθύντρια της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «O Kαλός Ποιμήν» κυρία Αγγελική Κουζούμη: «Υποδεχθήκαμε με τον Πρόεδρο της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «O Kαλός Ποιμήν» κι Αντιεισαγγελέα Εφετών κ. Νικόλαο Ποιμενίδη, τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, η οποία ψυχαγώγησε τα παιδιά μας και τους χάρισε όμορφες στιγμές, γεμάτες μουσική. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα συγκινητική πρωτοβουλία, που μας χαροποίησε όλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη αλλά κι όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή τη συναυλία. Προσέφεραν πολλά χαμόγελα στα παιδιά μας».


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by