ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Λόγω κοπής Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου μας και εν συνεχεία, λόγω Προγραμματισμένης ημέρας τέλεσης Πολιτικών Γάμων , το Τμήμα Γραμματείας και Πολιτικών Γάμων την Πέμπτη 25/1/2018, θα εξυπηρετεί τους πολίτες μέχρι τις 10:15 π.μ.

1. Η Υπηρεσία Δημοτολογίου του Δήμου μας, από την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15:00 :
Α) Θα παύσει να πραγματοποιεί εγγραφές, διαγραφές, συμπληρώσεις και μεταβολές στοιχείων σε οικογενειακές μερίδες,
Β) Δεν θα εκδίδει πιστοποιητικά για οποιαδήποτε χρήση.

2. Το Ληξιαρχείο του Δήμου μας, από την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15:00, θα παύσει να διενεργεί οποιαδήποτε καταχώρηση, διόρθωση ή μεταβολή Ληξιαρχικών Πράξεων.
Εξαιρούνται οι καταχωρήσεις Ληξιαρχικών Πράξεων Θανάτου.

Οι Υπηρεσίες Δημοτολογίου και Ληξιαρχείου του Δήμου μας, θα επαναλειτουργήσουν, πλήρως, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018.

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

 
       
ΔεκέμβριοςΙανουάριος 2018Φεβρουάριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
1
2
3
45
6
7
8
9
1011
1213
14
15
161718
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Δελτία Τύπου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΟ 2Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
9/10/2017Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού και της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης επισκέφθηκε σήμερα το 2ο Γενικό Λύκειο Πειραιά στο σχολικό συγκρότημα Τζαβέλλα, όπου σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του, κλειστές και ανοιχτές, διεξάγονταν αθλητικές δραστηριότητες.
Ο κ. Μώραλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Στις αθλητικές εκδηλώσεις του σχολείου παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Δόμησης & Γ.Σ.Π. και Αρχιτεκτονικού & Λ.Τ.Ε. κ. Κυριάκος Σιγαλάκος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε:
«Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, είμαστε εδώ στο 2ο Γενικό Λύκειο Πειραιά, στο σχολικό συγκρότημα Τζαβέλλα, που είναι από τα σχολεία της πόλης μας, που διαθέτουν τις εγκαταστάσεις και τις υποδομές για αθλητικές δραστηριότητες και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Δεν τις έχουν, δυστυχώς, όλα τα σχολεία, ωστόσο ανανεώσαμε γυμναστήρια, φτιάχνουμε αθλητικούς χώρους και καταβάλλουμε προσπάθειες, προκειμένου τα παιδιά μας να φοιτούν σε κατάλληλο και ασφαλές σχολικό περιβάλλον. Όλοι γνωρίζουμε το μήνυμα της ημέρας και γενικότερα πόσο απαραίτητο είναι να αθλούμαστε και να γυμναζόμαστε για πολλούς λόγους: για το σώμα μας, για την υγεία μας αλλά και για να αποφεύγουν οι νεότεροι κυρίως, άλλου είδους επιρροές ή άλλες καταστάσεις.
Στην κατεύθυνση αυτή κινούμαστε όλοι. Εγώ, ξέρετε ότι προέρχομαι από έναν χώρο που έζησα από κοντά τον αθλητισμό και γνωρίζω τα οφέλη του. Σήμερα είμαι εδώ για να δω τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς καθώς και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του σχολείου.
Να στείλουμε και ένα μήνυμα ότι σε κάθε εκδήλωση αθλητισμού θα είμαστε κι εμείς παρόντες όπως κάνουμε στα δρομικά κινήματα ή σε άλλες εκδηλώσεις, στα camps στον Πειραιά που δυόμιση χιλιάδες παιδιά, αθλούνται δωρεάν περίπου τρία χρόνια το καλοκαίρι. Δεν έχουμε πολλές δυνατότητες, προσπαθούμε όμως και στο «κομμάτι» του αθλητισμού και νομίζω ότι τα πάμε αρκετά καλά και θα πάμε καλύτερα στο μέλλον».


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by