ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΩΣ ΠΟΛΗ ΚΑΛΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ URBACT
5/10/2017

 



Στην τελετή βράβευσης στο Ταλίν της Εσθονίας παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του Δήμου Πειραιά για να παραλάβει το βραβείο / τίτλο «Πόλη Καλής Πρακτικής URBACT».

Ο κ. Πέτρος Κόκκαλης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας του Δήμου Πειραιά, έλαβε επισήμως το βραβείο για τον διαγωνισμό καινοτομίας «Blue growth Initiative».

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Πειραιά συμμετείχε στην πρόσκληση του Ευρωπαϊκού προγράμματος URBACT III με τίτλο “Good Practice Call”, υποβάλλοντας το διαγωνισμό καινοτομίας “BlueGrowth Initiative” ως Καλή Πρακτική.

Η πρόταση του Δήμου Πειραιά για το διαγωνισμό καινοτομίας «BlueGrowth Initiative» επελέγη μεταξύ 270 προτάσεων από 219 πόλεις, 29 διαφορετικών χωρών και ο Πειραιάς έλαβε τον τίτλο «Πόλη Καλής Πρακτικής URBACT».


Ο κ. Πέτρος Κόκκαλης, αμέσως μετά τη βράβευση, δήλωσε:

«Το «Blue growth Initiative» βραβεύτηκε ως μια εξαιρετική πρακτική προώθησης της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. Η βράβευση αυτή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να μοιραστεί ο Δήμος την εμπειρία του, αφού κατά την διάρκεια των επόμενων δύο ημερών του φεστιβάλ, θα έχει τη δυνατότητα να προωθήσει την πρακτική σε ακροατήρια σχετικά με τη βιώσιμη ολοκληρωμένη αστική ανάπτυξη και να προσελκύσει πόλεις που αντιμετωπίζουν τις ίδιες προκλήσεις, με σκοπό τη δημιουργία δικτύου μεταφοράς της καλής πρακτικής».


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by