ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Π.Α.Ν.
1/9/2017

   Αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση πραγματοποιήθηκε στους πολιτιστικούς χώρους του Δήμου Πειραιά, μετά τις εργασίες επισκευών συντήρησης και ανακαίνισης που υλοποίησε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, προκειμένου να είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν πολιτιστικές δράσεις.

Ειδικότερα:

Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά πραγματοποιήθηκε επισκευή της σκηνής, των θεωρείων και των καθισμάτων, συντήρηση του κλιματισμού, των ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων, ενώ αγοράστηκε καινούρια κονσόλα φωτισμού.

Στο Βεάκειο Θέατρο υλοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης της σκηνής, αγοράστηκε νέος τάπητας για τις ανάγκες των παραστάσεων, το θέατρο βάφτηκε και επισκευάστηκαν τα καμαρίνια και οι τουαλέτες.

Στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Κ. Κωσταράκος» αγοράστηκε σύστημα κλιματισμού και επισκευάστηκε το υπάρχον, ενώ τοποθετήθηκαν αυτόματες αντιπλημμυρικές αντλίες στο υπόγειο του Πολυχώρου, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τη συσσώρευση υδάτων στο υπόγειο.

Στο Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά πραγματοποιήθηκε επισκευή και συντήρηση του χώρου καθώς και γενικός καθαρισμός.

Η Πρόεδρος του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κυρία Σταυρούλα Αντωνάκου, δήλωσε: «Οι πολιτιστικοί χώροι του Δήμου Πειραιά, αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι επιλέγουν ως προορισμό πολιτισμού τον Πειραιά. Ως Ο.Π.Α.Ν., δεν θα μπορούσαμε να μην εστιάσουμε σε εργασίες ανακαίνισης, συντήρησης και επισκευών στους πολιτιστικούς χώρους, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να στηρίξουν γι ακόμα μια χρονιά σε αισθητικό και λειτουργικό επίπεδο εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη που είναι δίπλα μας και στηρίζει τις πρωτοβουλίες του Ο.Π.Α.Ν., τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Βασίλη Ταταρόπουλο καθώς και τους εργαζόμενους του Οργανισμού που συνέβαλαν καταλυτικά στην ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης των πολιτιστικών χώρων στον Πειραιά».


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by