ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
18/2/2011
okanaLogo.jpg

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Α. ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, συμμετείχε σε ανοικτή συζήτηση που διοργάνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά με θέμα τη μεταφορά του ΟΚΑΝΑ από το κέντρο της πόλης, παρουσία του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέα Λοβέρδου, Βουλευτών και εκπροσώπων των κοινωνικών φορέων.

Ο κ. Μιχαλολιάκος, αφού συνεχάρη τον Δικηγορικό Σύλλογο και τον Πρόεδρο κ. Στέλιο Μανουσάκη για την πρωτοβουλία αυτή, καλωσόρισε τον κ. Λοβέρδο στον Πειραιά και επεσήμανε ότι η απόφαση για την εγκατάσταση των υπηρεσιών του ΟΚΑΝΑ σε νοσοκομεία, είναι η καλύτερη λύση για τους ασθενείς. Σημείωσε ωστόσο, ότι κανείς δεν πρέπει να «γιορτάζει» με την εξέλιξη αυτή. «Θα μπορούμε να γιορτάσουμε όταν δεν θα έχουμε πλέον εξαρτημένα άτομα από τα ναρκωτικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την θετική ανταπόκριση του κ. Υπουργού στις συνεχείς εκκλήσεις του ίδιου αλλά και ολόκληρου του Πειραϊκού λαού για την απομάκρυνση του ΟΚΑΝΑ από το κέντρο του Πειραιά, κάτι που αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την πόλη, και κυρίως για τους ασθενείς, στους οποίους δεν παρέχονται οι δέουσες υπηρεσίες Υγείας. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η Δημοτική Αρχή θα ελέγχει την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και θα παρεμβαίνει όποτε το κρίνει αναγκαίο.

Πρόσθεσε, δε, ότι η Δημοτική Αρχή θα αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση της περιοχής στην οποία βρίσκεται σήμερα ο ΟΚΑΝΑ.

 


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by