ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για τις εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά, για το Σχολικό έτος 2018-2019. Οι γονείς, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά από την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 έως και Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

Μαθήτριες του Ραλλείου Γυμνασίου επισκέφθηκαν τον κ. Ηλία Κατσαφάδο
7/2/2011
IMG_6457.JPG

ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΡΑΛΛΕΙΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑΜε θέμα την ανακύκλωση και σύνθημα «αξίζει δεν κοστίζει», μαθήτριες του Ραλλείου Γυμνασίου, επισκέφθηκαν τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Καθαριότητας κ. Ηλία Κατσαφάδο, στο γραφείο του στην υπηρεσία καθαριότητας.

Οι μαθήτριες της πρώτης Γυμνασίου που συνοδεύονταν από τον καθηγητή τους κ. Τούρλο Ιωάννη, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους στόχους της νέας δημοτικής αρχής, σχετικά με το πρόγραμμα της ανακύκλωσης.
Ο κ. Κατσαφάδος, μετά το τέλος της συνάντησης, δήλωσε:
 
« Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τις μαθήτριες και τον καθηγητή του Ραλλείου Γυμνασίου, για το θέμα της ανακύκλωσης, το οποίο για εμάς αποτελεί μια σύγχρονη αναγκαιότητα, ένα σύγχρονο τρόπο ζωής. Είναι σημαντικό να καλλιεργείται η περιβαλλοντική συνείδηση από τη σχολική ηλικία.
Η ανακύκλωση δεν πρέπει να αποτελεί μόνο τρόπο μείωσης του όγκου απορριμμάτων αλλά χρειάζεται να γίνει κομμάτι της κοινωνικής συμπεριφοράς των Πειραιωτών.»
 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, επαίνεσε την πρωτοβουλία των μαθητριών, καθώς η συνειδητοποίηση των δημοτών στο θέμα της ανακύκλωσης αποτελεί βασική του προτεραιότητα. Στο πλαίσιο αυτό, συμφώνησε στην προ ημερών συνάντηση του με τον Γεν. Διευθυντή της Ελληνικής Εταιρείας Ανακύκλωσης κ. Γ. Ράζο, για την εκπόνηση ενός προγράμματος ενημέρωσης των Πειραιωτών για την ανακύκλωση.

 


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by