ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για τις εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά, για το Σχολικό έτος 2018-2019. Οι γονείς, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά από την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 έως και Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

Τελετή Παράδοσης-Παραλαβής
18/1/2011

Σε μια λιτή τελετή πραγματοποιήθηκε χθες στο γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, η τελετή παράδοσης – παραλαβής μεταξύ της απερχόμενης Προέδρου του Δ.Σ κ. Θεονίτσας Βλασσοπούλου και του νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Κουβάτσου. 

Στη σύντομη ομιλία της η κ. Βλασσοπούλου, τόνισε:
«Αγαπητέ Τάκη,
Προτίμησα αντί μιας ευχητήριας κάρτας να σου γράψω δύο λόγια θερμά ειλικρινά.
Αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί με διαδέχεται σε αυτό το τιμητικό αξίωμα της πόλης ένας ευγενής άνδρας, ένας ευπατρίδης, μα πάνω από όλα ένας φίλος.
Η δικαίωση έρχεται σαν επισφράγισμα της προσφοράς μας.
Αυτή τη δικαίωση την απολαμβάνεις και σου αξίζει.
Τη δύναμή μας, μην ξεχνάς αγαπητέ Τάκη, την αντλούμε μέσα από ένα όραμα γι΄αυτή την πόλη, ένα όραμα που για να γίνει πραγματικότητα στηρίζεται στο τρίπτυχο:
α) Αγάπη για την πόλη
β) Εργατικότητα
γ) Συνεργασία
Γιατί η διοίκηση του Δήμου δεν είναι μια απλή διαχείριση.
Είναι ιδεολογία, είναι να πιστέψεις στους ανθρώπους που αποτελούν και που συνθέτουν αυτή την πόλη υπεράνω μικροκομματικών διενέξεων       και στείρων αντιπαραθέσεων, να συνεργαστείς με τους εργαζόμενους πείθοντάς τους ότι, αυτοί γεύονται πρώτοι το προϊόν του μόχθου τους.
Η παρακαταθήκη που αφήνει κανείς στο πέρασμά του αποτελεί δείγμα της προσφοράς του. Ο χρόνος είναι αυτός που καταγράφει τη διάσταση της αληθινής αξίας που ο καθένας υπηρετεί κα πηγάζει μέσα από τη δράση μας.
Ο χρόνος είναι αυτός που τονίζει ή σβήνει το πέρασμά μας.
Εύχομαι Τάκη τόσο για σένα, όσο και για μένα ο χρόνος να τονίζει το πέρασμά μας».                                          
Από την πλευρά του, ο κ. Κουβάτσος, υπογράμμισε:
«Είμαι πολύ συγκινημένος που βρίσκομαι εδώ με τη Θεονίτσα Βλασσοπούλου. Θεωρώ πως η εμπειρία της και η προσφορά της στο Δήμο Πειραιά είναι πολύτιμη. Ξέρω ότι δεν ήταν δική της απόφαση να μην συμμετέχει στον πολιτικό στίβο.
Πιστεύω ότι σύντομα θα ξαναγυρίσει κοντά μας.

Τελειώνοντας, δηλώνω ότι το γραφείο μου, θα είναι ανοικτό σε όλους τους Πειραιώτες και υπόσχομαι πολλή δουλειά για το καλό του Πειραιά».

 


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by