ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για τις εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά, για το Σχολικό έτος 2018-2019. Οι γονείς, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά από την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 έως και Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
14/1/2011

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της προεκλογικής δέσμευσης του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασιλείου Μιχαλολιάκου, ότι θα καταστεί ο Πειραιάς καθαρός μέσα σε 60 ημέρες, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο, προκειμένου να συντονιστούν οι δράσεις των εμπλεκόμενων φορέων.Στη σύσκεψη, αποφασίστηκε ότι εντός δέκα ημερών , θα ξεκινήσει το πλύσιμο των κάδων καθώς και η αξιοποίηση των οχημάτων που υπολειτουργούν. Αποφασίστηκε, επίσης, η εκπόνηση μελέτης και υλοποίησης συγκεκριμένου προγράμματος , για τη διαχείριση των απορριμμάτων , το οποίο θα ξεκινήσει μετά τις 2 Μαρτίου.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Δημάρχου κ. Βασιλείου Μιχαλολιάκου, του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για την Καθαριότητα κ. Ηλία Κατσαφάδου, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Στέλιου Διαμαντίδη, του προέδρου του Συλλόγου Οδηγών, Μηχανικών και Εργατοτεχνητών του Δήμου Πειραιά κ. Αλέκου Νταβέλη , της διευθύντριας καθαριότητας κας Νότας Καστρινάκη .
 


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by