ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για τις εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά, για το Σχολικό έτος 2018-2019. Οι γονείς, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά από την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 έως και Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

Εγκαίνια Έκθεσης Ζωγραφικής - Γλυπτικής στη Δημοτική Πινακοθήκη
14/1/2011

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΟΥΝ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ – ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλειος Μιχαλολιάκος και ο Πρέσβης της Γεωργίας στην Ελλάδα κ. Irakli Tavartkiladze, θα εγκαινιάσουν τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 20:00, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Παλαιό ταχυδρομείο-Φίλωνος 29), έκθεση ζωγραφικής – γλυπτικής με τίτλο:
Διάλογοι Τέχνης Ελλάδας-Γεωργίας.

Την έκθεση οργανώνει η Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Γεωργίας στην Ελλάδα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Κολχίδα».

Παρουσιάζονται έργα 27 Γεωργιανών και Ελλήνων ζωγράφων και γλυπτών. Οι Έλληνες καλλιτέχνες που συμμετέχουν έχουν σπουδάσει στη Σχολή Καλών Τεχνών της Τιφλίδας και σε Ακαδημίες Τέχνης της Γεωργίας.

Το βράδυ των εγκαινίων θα ακολουθήσει σύντομο κονσέρτο μουσικής όπου θα ακουστούν έργα των: Περγκολέζι, Πουτσίνι, Παλιασβίλι, Σοπέν, Πούλενκ και άλλων. Τη μουσική βραδιά θα τιμήσουν με την παρουσία και την καλλιτεχνική συνδρομή τους οι: Νίνο Εμπαλίτζε – Κουζούλη (σοπράνο), Σοφία Γκελασβίλι – Τροίζου (πιάνο) και Καίτη Σιρμπιλάτζε – Βαλσάμη (φωνητικά).

Διάρκεια έκθεσης : 17 – 23 Ιανουαρίου
Πληροφορίες : τηλ. 210- 4101401-2


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by