ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για τις εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά, για το Σχολικό έτος 2018-2019. Οι γονείς, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά από την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 έως και Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΕΠΙΣΚΕΨΗ TOY ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
10/1/2011

Επίσκεψη στη Διεύθυνση Καθαριότητας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλειος Μιχαλολιάκος και συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Σωματείου Καθαριότητας κ. Αλέκο Νταβέλη και τη Διευθύντρια κ. Νότα Καστρινάκη.Επίσης, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκος, επισκέφθηκε το σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων στο Σχιστό και συζήτησε με τους εργαζόμενους για την αρτιότερη λειτουργία του χώρου.
Παράλληλα, επανέλαβε τη δέσμευσή του για μια συμμαχία – συνεργασία Δημοτικής Αρχής, εργαζομένων και πολιτών για να καθαριστεί η πόλη σε 60 ημέρες.
Σας ζητώ να δώσουμε όλοι τα χέρια φτιάχνοντας «Συμμαχία» για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Πειραιά, είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Πειραιά.
Στη συνέχεια, συναντήθηκε με όλους τους Διευθυντές των Υπηρεσιών του Δήμου προχωρώντας σε κάλεσμα για μια φιλική συνεργασία για την καλύτερη λειτουργία της Δημοτικής Αρχής. Ο κ. Μιχαλολιάκος μιλώντας με τους Διευθυντές του Δήμου, ζήτησε εγρήγορση γιατί όπως είπε, ο Πειραιάς δεν μπορεί να περιμένει.
 


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by