ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για τις εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά, για το Σχολικό έτος 2018-2019. Οι γονείς, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά από την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 έως και Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ
9/1/2011

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙΟ Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλειος Μιχαλολιάκος, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Πειραιά κ. Στ. Διαμαντίδη, τους Αντιδημάρχους Πειραιά κ.κ. Αν. Κάρλε και Γ. Δαβάκη, τους Προέδρους της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας κ. Β. Κορκίδη, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Γ. Κασιμάτη, Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Αν. Ζησιμάτος, τον Γενικό Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά και κ. Π. Πολιτάκη, εκπροσώπους της ΕΛΑΣ και της Δημοτικής Αστυνομίας, πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο παζάρι του Πειραιά.

Ο κ. Β. Μιχαλολιάκος, μετά την περιοδεία του δήλωσε:

 

 

« Ο Πειραιάς, είναι η ομορφότερη πόλη της Μεσογείου και αυτήν την ομορφιά θα την αναδείξουμε. Και οι λειτουργίες της πόλης θα τιμούν τον πολιτισμό και την παράδοση.
Η εικόνα που συναντούμε στο παζάρι είναι εικόνα τριτοκοσμικής πόλης και δεν μας τιμά.
Είχαμε δεσμευτεί και υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας, να τιμήσουμε το εμπόριο, το νόμιμο εμπόριο μικρό και μεγαλύτερο και προπαντός τους μικρούς. Παράλληλα όμως να χτυπήσουμε το καρκίνωμα του εμπορίου, που είναι το παραεμπόριο.
Και όχι αυτούς τους δυστυχείς που πουλάνε εδώ, αλλά εκείνους που κρύβονται πίσω από αυτούς.
Όλο αυτό που συναντάμε εδώ είναι παράνομο.
Τους ζητήσαμε σήμερα προληπτικά να το αποσύρουν. Από την άλλη Κυριακή θα εφαρμοστεί ο νόμος προς κάθε κατεύθυνση και θα εκδοθούν οι καινούριες άδειες, με διαφάνεια, στηρίζοντας κατά κύριο λόγο τους εμπόρους εκείνους που λόγω της κρίσης έβαλαν λουκέτο στα μαγαζιά τους. Εκείνους που έχουν εντοπιότητα, εκείνους που έχουν ως κύριο επάγγελμα, να είναι νόμιμοι μικροπωλητές. Βεβαίως οι κατασταλτικές δυνάμεις της Πολιτείας και του Δήμου θα ασκούν τα καθήκοντά τους, προς πάσα κατεύθυνση.»
Σε ερώτηση αν πρόκειται να μεταφερθεί το παζάρι, ο Δήμαρχος Πειραιά δήλωσε: «Θα συνεργαστούμε με όλους τους φορείς αλλά και με τους καταναλωτές, πριν αποφασίσουμε».
 


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by