ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για τις εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά, για το Σχολικό έτος 2018-2019. Οι γονείς, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά από την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 έως και Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

Συναντήσεις Δημάρχου κ. Βασιλείου Μιχαλολιάκου
3/1/2011

Η δέσμευσή μου να μην χαθεί ούτε μια μέρα για να λυθούν τα προβλήματα της πόλης ισχύει στο ακέραιο. Γι΄ αυτό ζήτησα και συναντήθηκα σήμερα με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, που είναι οι φυσικοί μας συνεργάτες.Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλειος Μιχαλολιάκος, μετά τις συναντήσεις που είχε σήμερα με τους εκπροσώπους των εργαζομένων του Δήμου στους τομείς της Καθαριότητας, της Οδοποιίας και του Πρασίνου, της ΔΗ.ΡΑ.Π. και τους Διευθυντές της Δημοτικής Αστυνομίας.
       Ο Δήμαρχος Πειραιά, αναφερόμενος στο θέμα της καθαριότητας είπε πως οι εργαζόμενοι δεσμεύτηκαν ότι θα βοηθήσουν ώστε να γίνει πράξη η δέσμευση για «καθαρό Πειραιά μέσα σε 60 μέρες» και πρόσθεσε:
«Όλοι από την πρώτη ημέρα έχουμε σηκώσει τα μανίκια για να λύσουμε θέματα που είναι πρώτης προτεραιότητας για τους πολίτες και την πόλη του Πειραιά.
Εκείνο που τόνισα στους εκπροσώπους των εργαζομένων ήταν να υπερβούν ζητήματα που αυξάνουν τις εσωτερικές τριβές των υπηρεσιών και μπορούν να δυσκολέψουν το κοινό έργο.
Τους είπα ότι όλοι οφείλουμε να αφήσουμε λίγο πιο έξω το εγώ μας και να στηριχθούμε στο εμείς. Να κοιτάμε πρώτα να είμαστε αποτελεσματικοί και μετά να λύνουμε τα όποια προσωπικά μας προβλήματα.
Έξω από εμάς, τον μικρόκοσμο των πολιτικών και των εργαζομένων, υπάρχει η κοινωνία. Υπάρχουν συμπολίτες μας που υποφέρουν και δεν θα μας συγχωρήσουν αν δεν σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».


       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by