English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

  

 

      

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

 
       
ΙανουάριοςΦεβρουάριος 2017Μάρτιος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
30
31
12
3
4
5
6
78
9
10
11
12
1314
15
16
1718
19
20
21
2223
24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Δελτία Τύπου

Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα παραδοσιακών χορών από τη Διεύθυνση Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης
23/12/2016

Η διευθύντρια Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κα Σωτηρίου Βασιλική και ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου σε θέματα παιδείας κος Αγγελετάκης Γεράσιμος ευχαρίστησαν τους συμμετέχοντες στα δωρεάν μαθήματα παραδοσιακών χορών που διοργάνωσε το τμήμα Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά καθώς επίσης και τον χοροδιδάσκαλο της σχολής χορού ''ΔΩΔΩΝΗ'', κο Γεώργιο Γκολέμη, ο οποίος εθελοντικά ανέλαβε την εκμάθηση παραδοσιακών χορών στους δημότες μας. Έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στο σημαντικό έργο των εθελοντών δασκάλων που εδώ και 9 περίπου μήνες στηρίζουν τα δωρεάν σεμινάρια που διοργανώνει ο δήμος Πειραιά για τους δημότες του. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κος Γκολέμης δώρισε στον δήμο του Πειραιά την εικόνα της Αγίας Δωδώνης, την οποία παρέλαβε η κα Σωτηρίου.

  Δελτία Τύπου
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
23/12/2016

Ευχαριστήρια επιστολή στον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, απέστειλε η Διευθύντρια του 2ου Γενικού Λυκείου Πειραιά κυρία Θεοδώρα Χρονοπούλου-Καραντώνη, με την οποία τον ευχαριστεί για το ενδιαφέρον του, να επιστρέψουν με ασφάλεια οι μαθητές του Λυκείου από την Κρήτη στον Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές, είχαν εγκλωβιστεί κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στην Κρήτη, λόγω απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Ο κ. Μώραλης, είχε μεσολαβήσει στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιά κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία να συμβάλει στην επιστροφή των μαθητών και τελικά ανέλαβε μέρος του κόστους για τη μεταφορά τους, από την Κρήτη στον Πειραιά.


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
23/12/2016

Ευχαριστήρια επιστολή γα τις εορταστικές εκδηλώσεις στον Δήμο Πειραιά, απέστειλε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραια κ. Νικόλαος Μανεσιώτης.
Ο κ. Μανεσιώτης, ευχαριστεί τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους, αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν, προκειμένου να δημιουργηθεί γιορτινό κλίμα στην πόλη.

Η επιστολή του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, είναι η εξής:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
22/12/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης βράβευσε σήμερα, σε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, τους μαθητές από τρία σχολεία του Δήμου που συμμετείχαν στην Ανταποδοτική Ανακύκλωση.
Πρόκειται για το Στ1 τμήμα του 28ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά, όπου οι μαθητές ανακύκλωσαν 22.312 συσκευασίες, παίρνοντας το πρώτο βραβείο και κάθε μαθητής του τμήματος έλαβε ένα «tablet».
Η Ε΄ τάξη του 44ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά, όπου οι μαθητές κατάφεραν να ανακυκλώσουν 10.840 συσκευασίες παίρνοντας το δεύτερο βραβείο και κάθε μαθητής έλαβε μια Action camera και το Γ3 τμήμα του Γενικού Λυκείου Καμινίων, όπου οι μαθητές ανακύκλωσαν 5.146 συσκευασίες παίρνοντας το τρίτο βραβείο και κάθε μαθητής έλαβε ένα «mp3».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Δαβάκης.


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΛΕΧΑΝΤΡΟ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
22/12/2016

Μια σημαντική πρωτοβουλία έλαβε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κ. Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ ο οποίος μετά από συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αναστάσιο Πούλο, προσέφερε δώρα σε παιδιά Ιδρυμάτων και κοινωνικών φορέων της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Συγκεκριμένα οι κ.κ. Αναστάσιος Πούλος και Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, επισκέφθηκαν χθες Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου την Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων «Ο Καλός Ποιμήν» και σήμερα Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου το Πειραϊκό Εκπαιδευτικό Κέντρο Ατόμων με Αναπηρία (ΠΕΚ/ΑΜΕΑ), όπου ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ο οποίος συνοδευόταν από την οικογένειά του, προσέφερε είδη ένδυσης και παιχνίδια ενώ υπέγραψε αυτόγραφα στα παιδιά.

Ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αναστάσιος Πούλος, τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ KAI ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
22/12/2016

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων που έχουν ως στόχο τη στήριξη των αδύναμων οικονομικά συνανθρώπων μας, εν όψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς προσφέρει σε ωφελούμενους της είδη διατροφής, δωροεπιταγές, καθώς και γεύματα αγάπης σε άστεγους.

Συγκεκριμένα, περίπου 100 οικογένειες και μοναχικοί, που υποστηρίζονται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, ήδη προμηθεύονται βασικά είδη διατροφής, προκειμένου να περάσουν με καλύτερες συνθήκες τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.

Επίσης, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση θα συνεχίσει την παράδοση των δύο (2) τελευταίων ετών και θα προσφέρει τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς γεύματα στους άστεγους, που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
21/12/2016

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων συνεχίζονται οι μουσικοί περίπατοι της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Πειραιά, δίνοντας ξεχωριστές νότες στη γιορτινή ατμόσφαιρα, στις γειτονιές της πόλης.
Παράλληλα, η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά, θα «πλημμυρίσει» με χριστουγεννιάτικες νότες και μελωδίες τις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά, ενώ θα πει τα κάλαντα με εορταστικές μελωδίες σε φορείς της πόλης.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα είναι το εξής:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Δ1 ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ
21/12/2016

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε σήμερα η εορταστική εκδήλωση στην κατάμεστη από μέλη αίθουσα του Δ1 Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης, στα Καμίνια.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στην εκδήλωση και είχε την χαρά να συνομιλήσει και να ανταλλάξει ευχές με τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης.
Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία του Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από όλη την Ελλάδα, ενώ δεν έλειψαν τα εδέσματα και τα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του, τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2017 ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
21/12/2016

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του Δήμου Πειραιά για το 2017 στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως η κατάρτιση του βασίστηκε στη χρηστή δημοσιονομική διαχείριση, τη διαφάνεια και την υπευθυνότητα.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τόνισε:


«Κυρίες και κύριοι
Η συνεδρίαση για τον προϋπολογισμό, είναι ίσως η σημαντικότερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Δυστυχώς, συζητάμε και τον προϋπολογισμό του 2017 εν μέσω μιας μεγάλης παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, ελληνικής, πανευρωπαϊκής, με προεκτάσεις κοινωνικής κρίσης. Ελπίζαμε τα πράγματα να είναι καλύτερα, δυστυχώς δεν είναι. Παραμένουμε ως χώρα στο επίκεντρο της κρίσης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ
20/12/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε σήμερα στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, που είχαν οργανώσει οι 13ος, 14ος και 25ος Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Κώστας Κωσταράκος», στα Καμίνια.
Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τα χριστουγεννιάτικα θεατρικά σκετς και τα τραγούδια από τα μικρά παιδιά, που έστειλαν μηνύματα αγάπης και χαράς. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά έδωσε μια άλλη νότα στη γιορτινή ατμόσφαιρα των εκδηλώσεων των Σταθμών, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Στο τέλος ο Δήμαρχος Πειραιά προσέφερε σε όλα τα παιδιά δωροεπιταγές, που ήταν μια προσφορά του Ο.Λ.Π.


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 8 από 251Πρώτη   Προηγούμενη   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by