English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

Δημοτικό Συμβούλιο    από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ

  

 

 

 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο.Τ.Α.

 

               

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Δελτία Τύπου

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΤΟΪΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
27/2/2015

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης Νατοϊκού Στόλου με επικεφαλής τον Διοικητή ναύαρχο κ. Brad Williamson επισκέφθηκε σήμερα εθιμοτυπικά τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργο Δαβάκη στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Ο κ. Δαβάκης τους καλωσόρισε στον Πειραιά και τους έκανε μια σύντομη περιγραφή της πόλης και των χώρων ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ
26/2/2015

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας, που πραγματοποιήθηκε στο κρουαζιερόπλοιο ''Celestyal Olympia''.

 Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης τόνισε: ''Θα ήθελα να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην Ένωσή σας αλλά και προσωπική ευτυχία σε όλους. Είναι ευτύχημα για τον Πειραιά η ύπαρξη της κρουαζιέρας. Ένα ευτύχημα το οποίο δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να αναδειχθεί. Ο στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής είναι διπλός: Από τη μια πλευρά να δημιουργήσουμε ιδανικές συνθήκες στην πόλη, να υποδεχόμαστε οργανωμένα και σωστά τους τουρίστες της κρουαζιέρας και όχι μόνο και από την άλλη να χαράξουμε μια κοινή στρατηγική με το Υπουργείο, την Περιφέρεια, τον Ο.Λ.Π. και όλους τους φορείς έτσι ώστε να μπορέσει να ωφεληθεί ο Πειραιάς από την έλευση των εκατομμυρίων επιβατών της κρουαζιέρας, κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Η ανάπτυξη της χώρας στρέφεται στη θάλασσα. Ως νέος Δήμαρχος Πειραιά θεωρώ ότι η ανάπτυξη της πόλης μπορεί να στηριχθεί σε δύο τομείς: στη Ναυτιλία και στον Τουρισμό. Δυο συνυφασμένοι τομείς στους οποίους είχαμε αναφερθεί αναλυτικά στο πρόγραμμά μας. Εδώ είμαστε για να τα υλοποιήσουμε μόνο με συνέργειες και με καλή συνεργασία με όλους τους φορείς. Σας ευχαριστώ θερμά''.

  Δελτία Τύπου
ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ATTIKA RUN & FUN GRAND PRIX
25/2/2015

Ο Δήμος Πειραιά υποδέχεται την Κυριακή 1η Μαρτίου τον πρώτο αγώνα του 2ου ATTIKA RUN & FUN GRAND PRIX, μια σειρά αγώνων δρόμου που θα διεξαχθούν διαδοχικά στους Δήμους Πειραιά, Γλυφάδας, Παλαιού Φαλήρου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και Αλίμου. Οι συμμετέχοντες θα συγκεντρώνουν σε κάθε αγώνα βαθμούς με βάση την επίδοσή τους και οι νικητές θα προκύψουν στο τέλος της διοργάνωσης.
Συγκεκριμένα, σε κάθε πόλη θα διεξαχθούν αγώνες 10 χιλιομέτρων και 5 χιλιομέτρων (ανδρών και γυναικών), ενώ θα υπάρχει και μια ειδική διαδρομή 1 χιλιομέτρου για παιδιά Δ’, Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού.
Το 2ο ATTIKA RUN & FUN GRAND PRIX είναι αφιερωμένο στο σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές των δρομέων θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του.

Με αφορμή την εκκίνηση των αγώνων στον Πειραιά, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Μώραλης τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
24/2/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης βραβεύθηκε από τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για την προσφορά του στον αθλητισμό και ειδικότερα στην Super League και στον Ολυμπιακό, αλλά και για τη θητεία του στη Δημαρχία του Πειραιά.

Ο κ. Γιάννης Μώραλης υποδέχθηκε τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Δαρίβα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Γιάννη Γκαϊτατζή, Πέτρο Μίχο, Αντώνη Γλύκα, Θανάση Αγγελή, Μπάμπη Σταυρόπουλο, Σωτήρη Γκαβέζο, Αντώνη Τζανετουλάκο, Χρήστο Καλτσά, Ανδρέα Μπονόβα, Γιώργο Κωττάκη και Νίκο Μαριόλη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, όπου είχαν έναν εγκάρδιο και εποικοδομητικό διάλογο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ
23/2/2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για την Καθαρά Δευτέρα στο 1ο Λύκειο Καλλίπολης, στο Ε1 Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης και στο 10ο Λύκειο Πειραιά.
Από νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου γιόρτασε τα Κούλουμα με παραδοσιακή μουσική, σαρακοστιανά εδέσματα, ποτά, χορευτικά, κ.α.
Στο 1ο Λύκειο Καλλίπολης ο Γρηγόρης Αλυσσανδράκης και το συγκρότημά του διασκέδασαν τους πειραιώτες. Στην εκδήλωση συμμετείχε με χορευτικό η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά ''Η Ομόνοια'' αλλά και η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά, δίνοντας έναν εορταστικό τόνο με τις χαρούμενες μελωδίες της.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 8 από 329Πρώτη   Προηγούμενη   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Eπόμενη   Τελευταία   

          

Ανακοινώσεις

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ Α & Δ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ 27-03-2015 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑΣΙΜΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΔΟΣΕΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΤΗΣ ΖΩΟ∆ΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΣΤΙΣ 27-03-2015 ΣΤΗΝ Α’ & ∆’ ∆ΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ 

Γνωστοποίηση για πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση ορισμένου χρόνου (δίμηνης διάρκειας), για την Καθαριότητα του Δήμου μας 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΩΝ ΣΤΙΣ 18-03-2015 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ 2015 

ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ 

Ανάρτηση δικαιολογητικών για μείωση ή απαλλαγή των Δημοτικών Τελών στην πρώτη κατοικία.  

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΔΟΣΕΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΤΟΥΣ 2015

Φωτογραφικό υλικό από αναπλάσεις σε πλατείες του Πειραιά 

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 1997

Forum - Συνέδρια - Εκθέσεις - Εκδηλώσεις

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ -
 Δείτε την αφίσα εδώ

 
Θεατρικό Παιχνίδι -
Δείτε την αφίσα εδώ

 

     

    

       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by