English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

Δημοτικό Συμβούλιο    από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ

Συνεδριάσεις

 
       
ΣεπτέμβριοςΟκτώβριος 2014Νοέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
29
30
12
3
4
5
6
78
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9

  

 

 

 

 


 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο.Τ.Α.

             

               

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

     

Ανακοινώσεις

Γραφείο Τύπου

ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ Η “ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ”
16/6/2014

 Σε ένα κατάμεστο Βεάκειο Θέατρο έγινε την Παρασκευή 13 Ιουνίου η “ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ” που διοργάνωσαν ο Ο.Π.Α.Ν και το Αθλητικό Τμήμα του Δήμου Πειραιά και είναι θεσμός για την πόλη.
Εκατοντάδες παιδιά αλλά και ενήλικες έδωσαν δείγματα της δουλειάς που γίνεται στα Δημοτικά μας Γυμναστήρια. Ήταν μια βραδιά με χρώματα, μουσικές και πολύ καλό ρυθμό, αλλά κυρίως με ευτυχισμένα παιδικά πρόσωπα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν : ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΝ κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΑΣ.
Βραβεύτηκε το άξιο στέλεχος του Αθλητικού Τμήματος ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ο οποίος για 32 συναπτά έτη έχει μεγάλη προσφορά στα Αθλητικά πράγματα του Δήμου μας με συνέπεια, ασίγαστο πάθος , ήθος και σεμνότητα.
Επίσης βραβεύτηκε και ο ΘΥΜΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ για την προσφορά του στο Δήμο αλλά και το άθλημα του Μπάσκετ.

  Δελτία Τύπου
ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΑΡΗ ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Η «4Η ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ»
16/6/2014

 Ολοκληρώνονται σήμερα, στις 19:30, οι εκδηλώσεις στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, της «4ης Πειραϊκής Αμφικτυονίας», ενός θεσμού που καθιερώθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και που σκοπό έχει να προβληθούν οι ομορφιές των ιδιαίτερων πατρίδων, τα προϊόντα και οι γαστρονομίες κάθε περιοχής, οι χοροί και τα τραγούδια τους, οι τοπικές κουλτούρες, τα ήθη και τα έθιμά τους καθώς και η ιστορία τους.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Β.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ
16/6/2014

 ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COMENIUS «ΔΕΙΚΤΕΣ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ»

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, υποδέχθηκε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου πραγματοποίησαν συνάντηση εργασίας, τους ξένους εταίρους από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Comenius «Δείκτες Αειφόρου Σχολείου», που φιλοξενεί μέχρι την Παρασκευή 20 Ιουνίου, το Ράλλειο Γενικό Λύκειο Θηλέων Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΗΝ 4Η ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ
14/6/2014

 Με τη συμμετοχή δεκάδων Συλλόγων, που αναφέρονται στους τόπους καταγωγής των σημερινών Πειραιωτών και οι οποίοι εκπροσωπούνται με περίπτερα στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις της 4ης Πειραϊκής Αμφικτυονίας. Μέσα από τις εκδηλώσεις αυτές δίνεται η ευκαιρία να προβληθούν οι ομορφιές των ιδιαίτερων πατρίδων, τα προϊόντα και η γαστρονομία κάθε περιοχής, οι χοροί και τα τραγούδια τους, οι τοπικές κουλτούρες, τα ήθη και τα έθιμα τους καθώς και η ιστορία τους. Το πρόγραμμα άνοιξε η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος τόνισε μεταξύ άλλων:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 1ΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΑ
12/6/2014

 Παρουσία πολλών γονέων, μαθητών, μαθητριών και εκπαιδευτικών του 1ου Ειδικού Σχολείου στην Παλιά Κοκκινιά, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, συνοδευόμενος από το Σύμβουλο Παιδείας κ. Κώστα Παράσχο, εγκαινίασε χθες τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του κλειστού κολυμβητηρίου, που βρίσκεται μέσα στο σχολείο. Το κλειστό κολυμβητήριο, το οποίο είναι απαραίτητο για θεραπευτικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς ήταν ένα αίτημα πολλών χρόνων, που χάρις στις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος μιλώντας κατά την τελετή των εγκαινίων τόνισε μεταξύ άλλων:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
«ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΟΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΒΑΛΙΤΣΑΣ»
12/6/2014

 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Δήμος Πειραιά και η Δημοτική Βιβλιοθήκη, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, θα παρουσιάσουν το Σάββατο 21 Ιουνίου, στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, δωρεάν την παράσταση της «Όπερας της Βαλίτσας», από την Εθνική Λυρική Σκηνή και το έργο Ντον Τζοβάννι του Μότσαρτ.
Πρόκειται για την ιστορία του ευγενούς Ντον Τζοβάννι με τη σύγχρονη σκηνοθετική ματιά του Αλέξανδρου Ευκλείδη.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας, τα οποία θα ξεκινήσουν να διανέμονται μια ώρα πριν την έναρξη της παράστασης, στην είσοδο του χώρου.

  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ – ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
11/6/2014

 

ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, με αφορμή δημοσιεύματα – αναρτήσεις που αναφέρονται σε πλεονάζον προσωπικό στο Δήμο Πειραιά, δήλωσε:
«Τα στοιχεία που αναφέρονται στα δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στη σημερινή πραγματικότητα και στον αριθμό των εργαζομένων στο Δήμο Πειραιά. Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Πειραιά είναι 1014 μόνιμοι και 268 αορίστου χρόνου και όχι 1553, που αναφερόταν στα δημοσιεύματα. Άρα όχι μόνο δεν υπάρχει πλεονάζον προσωπικό, αλλά ο αριθμός τους είναι πολύ μικρότερος από την αναλογία πληθυσμού και προσωπικού που υπήρχε ως κριτήριο.
Στο Δήμο Πειραιά δεν «περισσεύει», ούτε ένας εργαζόμενος τελεία και παύλα».

  Δελτία Τύπου
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΘΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΗΓΑΔΑΣ
5/6/2014

 Την επιτάχυνση του έργου που γίνεται στην Πλατεία Πηγάδας, ζήτησε και διασφάλισε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.
Σε συνάντηση που είχε ο κ. Μιχαλολιάκος με τον ανάδοχο του έργου, αλλά και σε επικοινωνία του με τους εμπλεκόμενους φορείς, όπως το Υπουργείο Ανάπτυξης (με τον κ. Κ. Χατζηδάκη), το ΚΑΠΕ (κ. Κουργιώτη) και την Αρχαιολογική Υπηρεσία (κ. Χρυσουλάκη), συμφωνήθηκε να αρθούν τα όποια γραφειοκρατικά εμπόδια του κεντρικού κράτους και τα έργα να ξεκινήσουν την ερχόμενη Τετάρτη, ώστε να ολοκληρωθούν μέσα στο πλαίσιο του συμφωνημένου χρονοδιαγράμματος.

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 8 από 182Πρώτη   Προηγούμενη   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Eπόμενη   Τελευταία   

Forum - Συνέδρια - Εκθέσεις - Εκδηλώσεις

    

       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by