English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

Δημοτικό Συμβούλιο    από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ

      

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

    

   

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

 
       
ΙούλιοςΑύγουστος 2016Σεπτέμβριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
2930
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Δελτία Τύπου

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ
10/6/2016

Επιστολή προς το Τμήμα Βλαβών Ηλεκτροφωτισμού της ΔΕΗ στο κατάστημα του Πειραιά, απέστειλε ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Περιουσίας, Κτηματολογίου, Μηχανολογικού -Ηλεκτρολογικού κ. Στέλιος Γαϊτανάρος, έπειτα από εντολή του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, ζητώντας την άμεση αποκατάσταση των βλαβών στον δημοτικό φωτισμό.

Στην επιστολή σημειώνεται, μεταξύ άλλων, ότι με ευθύνη της ΔΕΗ, σε αρκετές περιοχές της πόλης, παρουσιάζονται δυσλειτουργίες στις ώρες που ανάβει και σβήνει ο δημοτικός φωτισμός, με αποτέλεσμα ο Δήμος Πειραιά, να χρεώνεται ως μη όφειλε αχρείαστες δαπάνες.

Η επιστολή του Αντιδημάρχου κ. Στέλιου Γαϊτανάρου, είναι η ακόλουθη:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΟ 6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
10/6/2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, το 6ο Φεστιβάλ των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, με θέμα: «Θύμισες παλιές από Πειραιά και Αθήνα», στο Βεάκειο Θέατρο.
Τα μέλη των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, με κέφι και αστείρευτο χιούμορ παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, απήγγειλαν ποιήματα, ενώ στη συνέχεια η χορωδία των ΚΑΠΗ «ταξίδεψε» με τις μελωδίες της τους παρευρισκόμενους.
Στην είσοδο του Βεακείου Θεάτρου, μέλη του Δ2 ΚΑΠΗ, είχαν εκθέσει έργα ζωγραφικής.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του, τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ “ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ” ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΞΥΛΑΠΟΘΗΚΗ»
9/6/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, εγκαινίασε χθες την έκθεση «Στην Επιφάνεια», στον νέο εκθεσιακό χώρο του Πειραιά «Ξυλαποθήκη», η οποία περιλαμβάνει τα σπάνια ευρήματα που έφερε στο φως η αρχαιολογική έρευνα, στο κατασκευαστικό έργο της επέκτασης του Μετρό στον Πειραιά.

Ο κ. Μώραλης εγκαινίασε την έκθεση μαζί με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γιώργο Γαβρίλη, τον Πρόεδρο της Αττικό Μετρό Α.Ε. κ. Γιάννη Μυλόπουλο και την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων κα Στέλλα Χρυσουλάκη.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΥ
9/6/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου με τίτλο: «Στη Σκιά του Ποσειδώνα – Η Ανταρσία του Αντιτορπιλικού Βέλος», που πραγματοποιήθηκε χθες, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Χατζηπέρος, προσέφερε τιμητική πλακέτα στον κ. Μώραλη, με τον θυρεό του Αντιτορπιλικού «Βέλος».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του, τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 28ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «Α. ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΣ»
8/6/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παραβρέθηκε σήμερα στην τελετή λήξης του Κολυμβητικού Προγράμματος του 28ου Δημοτικού σχολείου Πειραιά, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Α. Γαρύφαλλος», όπου βράβευσε μαθητές της Γ΄ και Δ΄ τάξης, για τη συμμετοχή τους.

Το πρόγραμμα κολύμβησης ήταν μια πρωτοβουλία του 28ου Δημοτικού σχολείου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά.
Υλοποιήθηκε δε, για πρώτη φορά σε πανελλαδικό επίπεδο στον Δήμο Πειραιά. Μάλιστα το Υπουργείο Παιδείας το ενέταξε στα αθλητικά του προγράμματα, προκειμένου οι μαθητές των δημοτικών σχολείων όλης της χώρας, να συμμετάσχουν στο κολυμβητικό πρόγραμμα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 35ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟ.Δ.Ε.Π.
8/6/2016

Μια πρωτοβουλία γεμάτη ευαισθησία έλαβαν οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων του 35ου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Πειραιά.

Συγκεκριμένα, μετά από επικοινωνία του μέλους του Δ.Σ. της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Αντώνη Καλογερόγιαννη με το Σύλλογο Γονέων του ανωτέρω σχολείου, γονείς και μαθητές συνέλεξαν ρούχα, υποδήματα και παιχνίδια για τις αδύναμες οικονομικά οικογένειες και τα παιδιά, που υποστηρίζονται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.

Η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Κορίνα Λαουλάκου, δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
8/6/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε σε εκδήλωση που οργάνωσε, «ο Σύνδεσμος Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου», στο Δημοτικό Θέατρο, όπου χορωδιακά και χορευτικά σύνολα παρουσίασαν ένα απάνθισμα των πλούσιων μουσικών και χορευτικών ιδιαιτεροτήτων της Μεγαλονήσου και των άλλων νησιών.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟΝ 2o ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «STARTUP WEEKEND PIRAEUS -BLUE GROWTH»
7/6/2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Startup Weekend Piraeus - Bluegrowth, που πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 3 έως την Κυριακή 5 Ιουνίου με συνδιoργανωτή το TheCubeAthens, στο πλαίσιο του εορτασμού των «Ημερών Θάλασσας 2016».

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στις υποδομές του «Blue Growth Piraeus», στο νεοκλασικό της Ηρώων Πολυτεχνείου & Κανθάρου, που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Πειραιά, μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Γιάννη Μώραλη, στηρίζοντας εμπράκτως τη νεανική επιχειρηματικότητα στην πόλη του Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
7/6/2016

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΔΩ

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΩΝ «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΩΝ 2016»
7/6/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στην τελετή εγκαινίων της κορυφαίας ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια 2016», που πραγματοποιήθηκε χθες, στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo».

Ο κ. Μώραλης, αμέσως μετά τα εγκαίνια, περιηγήθηκε στα περίπτερα της έκθεσης, όπου συνομίλησε με εκπροσώπους της ναυτιλιακής κοινότητας.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Πειραιά συμμετέχει στα «Ποσειδώνια 2016» με περίπτερο, για την τουριστική προβολή του Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, αμέσως μετά τα εγκαίνια, δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 8 από 229Πρώτη   Προηγούμενη   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by