English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

Δημοτικό Συμβούλιο    από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ

  

 

 

 

* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 
* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 
ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ 
* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 


 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο.Τ.Α.

 

               

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Δελτία Τύπου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ «ΠΕΙΡΑΙΑΣ … ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ»
1/7/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συμμετείχε στην κοινή Συνέντευξη Τύπου της Πρωτοβουλίας «Πειραιάς… Ναι στην Ευρώπη», που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Η Πρωτοβουλία «Πειραιάς… Ναι στην Ευρώπη», αποτελείται από βουλευτές, αιρετούς της πόλης, μέλη επιστημονικών, παραγωγικών και κοινωνικών φορέων του Πειραιά, που ένωσαν τις «φωνές» τους για την παραμονή της Ελλάδας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Η ομιλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη είναι η εξής:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΝ Ρ/Σ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1
30/6/2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραχώρησε συνέντευξη στους δημοσιογράφους Τάκη Πουρναράκη και Τάκη Τρακουσέλη στον Ρ/Σ «Παραπολιτικά 90,1», για τις πολιτικές εξελίξεις και το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Τα βασικά σημεία της συνέντευξης του κ. Μώραλη είναι τα εξής:


«Δεν πιστεύω ότι μπορεί να έχει μέλλον η χώρα μας εκτός Ευρώπης»

«Οι Δήμοι είναι μια μικρογραφία και μια συνέχεια του κράτους. Ο συνδυασμός μας αλλά και εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι μπορεί να έχει μέλλον η χώρα μας εκτός Ευρώπης. Κατ’ επέκταση και η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο Δήμος Πειραιά. Δεν έχουμε καμία διάθεση για κομματικά παιχνίδια. Η θέση της Δημοτικής Αρχής ήταν ότι στηρίζουμε τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης, αλλά από την άλλη πρέπει να προφυλάξουμε την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας. Δεν μας έχει εξηγήσει κανείς κάποιο σχέδιο που θα μπορούσαμε να δούμε το μέλλον της χώρας, των Δήμων μας και τη ζωή όλων μας έξω από την Ευρώπη. Παρά τα όποια προβλήματα μπορεί να υπάρχουν, σε σχέση με την Ευρώπη ή με λάθος επιλογές που έγιναν κατά το παρελθόν και συνεχίζουν να γίνονται, κατά την άποψή μου και του συνδυασμού, δε νοείται αυτή τη στιγμή η χώρα εκτός Ευρώπης».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ανακοίνωση Δημοτικής Ομάδας Συνδυασμού “ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ”
29/6/2015

Η αρνητική έκβαση των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης και των Θεσμών, η μετέπειτα προκήρυξη του δημοψηφίσματος και οι συνέπειες των πολιτικών εξελίξεων στον τραπεζικό τομέα έχουν δημιουργήσει μια πρωτόγνωρη, μεταπολιτευτικά, οικονομική και κοινωνική αναστάτωση με απρόβλεπτες συνέπειες.

Δυστυχώς η ασάφεια με την οποία τίθεται το ερώτημα του δημοψηφίσματος και η ελλειπής ενημέρωση του ελληνικού λαού δεν συμβαδίζει με τη σημασία και την σπουδαιότητα αυτής της ύψιστης δημοκρατικής διαδικασίας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
29/6/2015

Αναβάλλεται η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις.


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης επικοινώνησε με τους επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων, οι οποίοι και συμφώνησαν με την αναβολή της συνεδρίασης.

  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΟΡΜΟ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ
28/6/2015

Με μουσικές επιλογές που μάγεψαν τους Πειραιώτες και τους επισκέπτες της πόλης, πραγματοποιήθηκε μια ακόμα συναυλία της Φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου Πειραιά.

Η Φιλαρμονική του Δήμου, βρέθηκε στον Όρμο της Αφροδίτης στην Πειραϊκή, για μια μοναδική βραδιά που περιελάμβανε μελωδίες από την ελληνική μουσική σκηνή.

Στο πλαίσιο της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης του κόσμου, η Φιλαρμονική υπό τη Διεύθυνση των Ιωάννη Μαγιάτη και Παναγιώτη Λυκούδη, διοργάνωσε καλοκαιρινές μουσικές βραδιές σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Πειραιά.

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί συναυλίες στο Πάρκο Δηλαβέρη και στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου.

Οι επόμενοι μουσικοί σταθμοί της Φιλαρμονικής του Δήμου Πειραιά είναι οι εξής:

Πέμπτη 2 Ιουλίου: Δ΄ Δημοτική Κοινότητα, πλατεία Κ. Κωσταράκος, 19:30.

Παρασκευή 3 Ιουλίου: Γ΄ Δημοτική Κοινότητα, πλατεία Αγίου Δημητρίου, Νέο Φάληρο, 19:30.

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 4 από 364Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Ανακοινώσεις

Forum - Συνέδρια - Εκθέσεις - Εκδηλώσεις

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ -
 Αναλυτικά η παρουσίαση εδώ

 
Θεατρικό Παιχνίδι -
Δείτε την αφίσα εδώ

 

     

    

       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by