English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

Ο Δήμαρχος, οι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι και οι Εργαζόμενοι του Δήμου Πειραιά σας εύχονται ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

               

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Δελτία Τύπου

ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΣΤΟΝ Ρ/Σ ΒΗΜΑ FM 99,5 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗ ΧΙΩΤΗ - ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΝΟΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
9/12/2014

«Σημαντική η κοινωνική διάσταση του Χριστουγεννιάτικου Bazaar στο ΣΕΦ»
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη διοργάνωση του τετραήμερου Χριστουγεννιάτικο Bazaar βιβλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ευχαριστώ τον ΒΗΜΑ FM για την πρωτοβουλία αυτή. Η κοινή αυτή δράση του ΒΗΜΑ FM και του Δήμου Πειραιά αποτελεί σημαντικό γεγονός για την πόλη μας. Ο Πειραιάς είναι μια πόλη με πολύ μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Το Bazaar βιβλίου έχει μόνο να δώσει στον Πειραιά, είναι μια σημαντική βοήθεια αφού μέσω της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης, τα χρήματα θα πάνε στους απόρους και στους αστέγους της πόλης. Παράλληλα οι εκδηλώσεις που διοργανώνετε θα είναι μια καλή ευκαιρία αυτό το τετραήμερο οι πειραιώτες και όσοι επισκεφθούν το ΣΕΦ να περάσουν όμορφα με τις οικογένειες σε γιορτινό περιβάλλον ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ότι βιβλία θέλουν με μόνο ένα ευρώ. »
«Ο αγώνας δρόμου για παιδιά Fit Kids Run ενισχύει τα δημοτικά σχολεία της πόλης»
«Το Fit Kids Run είναι μια πρωτοβουλία για μικρά παιδιά, είναι ένας αγώνας δρόμου γύρω από το Δημοτικό Θέατρο την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 11:00. Υπάρχει και σε αυτό το δρώμενο μια κοινωνική διάσταση καθώς θα υπάρξει προσφορά από την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας ενός πλήρους φαρμακείου σε όλα τα δημοτικά σχολεία του Πειραιά. Δυστυχώς ακόμη και αυτό το απαραίτητο για κάθε σχολείο δεν υπάρχει στον Πειραιά. Επιχειρούμε, γενικά ως δημοτική Αρχή, να γίνονται συνέργειες ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε στους δημότες πράγματα που δεν έχει τη δυνατότητα ο Δήμος να κάνει λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.»

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ FIT KIDS RUN
8/12/2014

Κοινή Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν με αφορμή τον αγώνα δρόμου για παιδιά Fit Kids Run, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Σταύρος Ελληνιάδης, η κα Ελένη Πετρουλάκη - Ivic, η κα Βάσω Στασινού - Νικοπολίδη εκπρόσωπος του 4moms.gr και η κα Φαίη Κοσμοπούλου Γενική Διευθύντρια της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας.
Ο αγώνας δρόμου Fit Kids Run, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 11:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Αφορά παιδιά από 0-14 ετών και διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού.
Το Fit Kids Run έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας θα προσφέρει σε κάθε δημοτικό σχολείο του Δήμου Πειραιά ένα πλήρες kit φαρμακείου.
Μάλιστα, η Γενική Διευθύντρια της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας κα Φαίη Κοσμοπούλου, πρόσφερε κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου στον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη το πρώτο πλήρες kit φαρμακείου.
Πιο συγκεκριμένα δήλωσαν:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ
7/12/2014

Μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη να απευθύνει κάλεσμα
στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5, διοργανώνεται για πρώτη φορά στον Πειραιά το Χριστουγεννιάτικο Bazaar Βιβλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Από τις 11 έως τις 14 Δεκεμβρίου και από τις 10:00 έως τις 21:00, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν ένα βιβλίο με μόλις ένα ευρώ.

Φέτος οι εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στα παιδιά, για τα οποία θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις όπως παιδότοποι, παιχνίδια, φουσκωτά, τσουλήθρες, παιδικές θεατρικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, χιονόμπαλες και πολλά άλλα happenings. Στους μικρούς μας φίλους θα προσφερθούν ζεστά ροφήματα και γλυκά κεράσματα.

Ολα τα έσοδα του Χριστουγεννιάτικου Bazaar θα διατεθούν στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά για να τους άπορους πολίτες του Πειραια.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
4/12/2014

 Έως τις 10 Δεκεμβρίου παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων από οικονομικά αδύναμους δημότες και κατοίκους του Δήμου Πειραιά, που επιθυμούν να προμηθευτούν βασικά είδη διατροφής μέσω διατακτικών εν όψει Χριστουγέννων.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο τμήμα κοινωνικών δραστηριοτήτων του Δήμου (Ηρώων Πολυτεχνείου 19, 3ος όροφος, γραφείο 27) κατά τις εργάσιμες ημέρες από 09:00 έως 13:00.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ
4/12/2014

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου συναντήθηκε σήμερα με το δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από αναπτυξιακές προοπτικές σε σχέση με το ΠΕΠ Αττικής.
Η Περιφερειάρχης παρουσίασε τις προτεραιότητες του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος της Αττικής, υπογραμμίζοντας ότι επιδίωξη της Περιφερειακής Αρχής είναι τα σχέδια να χαρακτηρίζονται από ρεαλισμό και δυνατότητα άμεσης υλοποίησης.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Πειραιά παρουσίασε αναλυτικά το αναπτυξιακό σχέδιο που θα χρηματοδοτηθεί από το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020. Το ολοκληρωμένο αυτό σχέδιο έχει ως στόχο την ανάπτυξη, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής καθώς και τη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος της πόλης, με σκοπό να γίνει ο Πειραιάς τα επόμενα χρόνια μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη-λιμάνι.
Τέλος, η Περιφερειάρχης Αττικής και ο δήμαρχος Πειραιά συμφώνησαν να υπάρξει στενή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών το επόμενο εξάμηνο, έτσι ώστε ο σχεδιασμός του Δήμου να συμβαδίζει με τις προτεραιότητες και την εφαρμογή του προγράμματος

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 4 από 306Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Ανακοινώσεις

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ:

Τη Δευτέρα 22-12-2014 και από ώρα 10.00 π.μ. έως 14.30 μ.μ., ο Δήμος Πειραιά με την αρωγή επιχειρηματία η οποία επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη, θα μοιράσει τρόφιμα σε άπορους συμπολίτες μας στο κλειστό Γυμναστήριο Καμινίων που βρίσκεται στην διεύθυνση Υμηττού 36 και Μουτσοπούλου
 

Ερωτηματολόγιο επιλογής σεναρίων προτάσεων για ένα πιο βιώσιμο κυκλοφοριακό καθεστώς στον Πειραιά. Συμβάλετε στην τελική Πρόταση!! 

Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΝ ΟΙΚΟΣΚΕΥΗΣ Α΄ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΕΩΣ 23-12-2014. 

CycleCities/Σχέδιο Βιώσιμης Κινητικότητας Δήμου Πειραιά: Αποτελέσματα ερωτηματολογίου Α' Φάσης 

Forum - Συνέδρια - Εκθέσεις - Εκδηλώσεις

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ -
Δείτε την αφίσα εδώ

 
ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ -
Δείτε το πρόγραμμα εδώ

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ -
Δείτε το πρόγραμμα εδώ

 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ - ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ -
 Δείτε την αφίσα εδώ

 

     

    

       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by