English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

Δημοτικό Συμβούλιο    από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ

Δημοτικό Συμβούλιο    από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ

  

 

  

 

 

 

 

* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 
* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 
 

 

* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 
* Δείτε τις εκδηλώσεις εδώ
 
 


 

 


 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο.Τ.Α.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο.Τ.Α.

 

  

 

  

    

 

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

  

  

Δελτία Τύπου

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ
15/5/2016

Ο Δήμος Πειραιά συμμετείχε στην κεντρική περιβαλλοντική δράση «Καθαρίστε τη Μεσόγειο», που διοργάνωσε το Δίκτυο Μεσόγειος SOS και περιελάμβανε τον καθαρισμό της παραλίας Βοτσαλάκια.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε στην παραλία Βοτσαλάκια και έλαβε μέρος στον καθαρισμό, στέλνοντας μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.
Την περιβαλλοντική εκστρατεία ενίσχυσαν με τη συμμετοχή τους, μέλη και εθελοντές του Δικτύου Μεσόγειος SOS και του Δήμου, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.), εκατοντάδες παιδιά από τις σχολές της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τις ακαδημίες κολύμβησης του Ολυμπιακού, του Εθνικού, του Προμηθέα, αθλητικοί σύλλογοι και άλλοι φορείς της πόλης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
TO 15ο EAST MED YACHT SHOW 2016 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
14/5/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, απηύθυνε χαιρετισμό στα εγκαίνια του 15ου East Med Yacht Show 2016, τα οποία πραγματοποιήθηκαν χθες στη Μαρίνα Ζέας.

Το 15ο East Med Yacht Show, διεξάγεται για πρώτη φορά στην πόλη μας, θα διαρκέσει έως τις 18 Μαΐου 2016 και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

Το Σαλόνι Σκαφών εγκαινίασε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θοδωρής Δρίτσας, η Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού κ. Αντώνης Στελλιάτος και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών κ. Γιώργος Κολλίντζας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
«ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα!» Η PepsiCo και ο Δήμος Πειραιά υπέγραψαν Σύμφωνο Συνεργασίας
12/5/2016

Τη δράση «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα!» επισημοποίησαν σήμερα η εταιρεία PepsiCo (Tasty Foods και PepsiCo – HBH) και ο Δήμος Πειραιά. Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο Γενικός Διευθυντής Κεντρικής Ευρώπης & Βαλκανίων, κ. Christophe Guille, ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κα Κορίνα Λαουλάκου, υπέγραψαν Σύμφωνο Συνεργασίας, επικυρώνοντας το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της PepsiCo που στοχεύει στη διανομή τροφίμων και προϊόντων της εταιρείας σε 4.000 κατοίκους του Πειραιά που έχουν περισσότερη ανάγκη.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ
11/5/2016

Ο Δήμος Πειραιά, προχώρησε με εντατικούς ρυθμούς στην αποκομιδή των απορριμμάτων, που είχαν συσσωρευτεί σε ολόκληρη την πόλη εξαιτίας των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ ΟΤΑ και της απεργίας που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ.

Μέσα σε μόλις 36 ώρες η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά, μάζεψε περισσότερους από 700 τόνους απορριμμάτων.

Συγκεκριμένα, στις 9/5 πραγματοποιήθηκε αποκομιδή 469.020 κιλών απορριμμάτων, ενώ στις 10/5 οι εργαζόμενοι στον τομέα Καθαριότητας του Δήμου, μάζεψαν 249.200 κιλά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΔΙΟΝΥΣΗ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟ
10/5/2016

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η εκδήλωση που διοργάνωσε η Διεύθυνση Παιδείας και δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά, τιμώντας τον Πειραιώτη συγγραφέα κ. Διονύση Χαριτόπουλο, ο οποίος ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο μέσα από τα τελευταία του έργα, την συναρπαστική ιστορική πορεία του Πειραιά, την ιδιαιτερότητά του ως πόλη και την ψυχοσύνθεση των Πειραιωτών.
Στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης προσέφερε στον Πειραιώτη συγγραφέα αναμνηστική πλακέτα, τονίζοντας μεταξύ άλλων στον σύντομο χαιρετισμό του:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά για την αποψινή παρουσίαση του Πειραιώτη συγγραφέα Διονύση Χαριτόπουλου, σε αυτόν εδώ το χώρο, του πιο εμβληματικού χώρου πολιτισμού της πόλης.


Ιδιαίτερη χαρά για το γεγονός ότι ο Διονύσης Χαριτόπουλος όχι μόνο δεν ξέχασε την «πάμπτωχη, κουτοπόνηρη, λιμοκοντόρισσα, αλλά και αυθεντική, με τσίπα», όπως έχει πει ο ίδιος, περιοχή των Μανιάτικων του Πειραιά, αλλά και τους Πειραιώτες και τους αφιέρωσε τα δυο τελευταία έργα του.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ-PEPSICO ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ»
10/5/2016

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο Γενικός Διευθυντής Κεντρικής Ευρώπης & Βαλκανίων της εταιρείας PepsiCo κ. Christophe Guille, θα υπογράψουν Σύμφωνο Συνεργασίας, την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 στις 10:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, επισφραγίζοντας την υλοποίηση της δράσης «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα».

Η εκστρατεία εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της PepsiCo, «ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ & Μοιράζουμε χαμόγελα», θα διαρκέσει 52 εβδομάδες στον Πειραιά και έχει ως στόχο να συμβάλλει στη μερική κάλυψη των αναγκών σίτισης συνανθρώπων μας που έχουν περισσότερη ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις φορές την εβδομάδα το «φορτηγό που μοιράζει χαμόγελα» της εταιρείας Pepsico, θα διανέμει τρόφιμα και προϊόντα σε 4.000 κατοίκους του Πειραιά και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες της πόλης.

  Δελτία Τύπου
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS
9/5/2016

Από 1η Μαΐου ξεκίνησε και φέτος η τυπική διάρκεια της εκστρατείας ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ, την οποία συντονίζει το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS για 21η χρονιά. Ήδη, και παρά την ανάπαυλα των πασχαλινών διακοπών, χιλιάδες εθελοντές έχουν προγραμματίσει καθαρισμούς σε όλη τη χώρα, δίνοντας το σύνθημα για μαζική συμμετοχή και κοινή προσπάθεια ενάντια στην θαλάσσια ρύπανση, μέσα από την κλασικότερη εκστρατεία εθελοντικών καθαρισμών.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟ.Δ.Ε.Π.
9/5/2016

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά καλεί μαθητές και μαθήτριες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Διδακτικής Αλληλεγγύης.

Εθελοντές καθηγητές θα προσφέρουν παράλληλη στήριξη στις εκπαιδευτικές υποχρεώσεις μαθητών, που πληρούν τις προϋποθέσεις βάσει εισοδηματικών κριτηρίων.

Επιπλέον, παρέχεται και συμβουλευτική σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κα Κορίνα Λαουλάκου δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
15ο EAST MED YACHT SHOW
5/5/2016

Συνέντευξη Τύπου για το 15ο East Med Yacht Show, που θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 18 Μαΐου 2016 στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
Στη Συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού κ. Αντώνης Στελλιάτος, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών κ. Γιώργος Κολλίντζας.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Γενικός γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χρήστος Λαμπρίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Γιώργος Γαβρίλης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ «100 ΚΙΘΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
28/4/2016

Με την μεγάλη συναυλία «100 Κιθάρες για τον Πειραιά» ολοκληρώθηκαν τη Μεγάλη Τετάρτη οι εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ Κιθάρας Πειραιά, που διοργάνωσε το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά με την αρωγή του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών. Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά οι 100 κιθαριστές της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας, υπό τη διεύθυνση του Βαγγέλη Μπουντούνη, ταξίδεψαν το φιλόμουσο κοινό σε εμβληματικά έργα της παγκοσμίας και ελληνικής μουσικής. Η εντυπωσιακή συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά μεταδόθηκε απευθείας στην τηλεόραση από την ΕΡΤ2.
Το έναυσμα της συναυλίας δόθηκε από την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Πολιτισμού κα Ειρήνη Νταϊφά, η οποία μέσα από έναν άκρως αισιόδοξο λόγο τόνωσε το πολιτιστικό φρόνημα των θεατών.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 4 από 217Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by