English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

 

 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Μιχαλολιάκος Βασίλειος

Δημοτικό Συμβούλιο (Θέματα 18/07/14)

   μετάδοση από ΚΑΝΑΛΙ 1 

Οικονομική Επιτροπή (Θέματα 15/07/14)

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (Θέματα 14/07/14)

Δημοτικό Συμβούλιο (Θέματα 18/07/14)

   μετάδοση από ΚΑΝΑΛΙ 1 

Οικονομική Επιτροπή (Θέματα 15/07/14)

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (Θέματα 14/07/14)

  

 

  

 

 

 

 

 


 

 


 

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο.Τ.Α.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ο.Τ.Α.

           

                                                                                                        

           

                                                                                                        

             

             

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Ανακοινώσεις

                    ΒΕΑΚΕΙΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ                                       ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

  

         Δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων 2014                 Συνδεθείτε: www.dithepi.gr

Σας ενημερώνουμε ότι στις 30 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη για την παιδική θεατρική παράσταση  « η μικρή γοργόνα » δεν θα πραγματοποιηθεί λόγο τεχνικών δυσκολιών.

                    ΒΕΑΚΕΙΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ                                       ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

  

         Δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων 2014                 Συνδεθείτε: www.dithepi.gr

Σας ενημερώνουμε ότι στις 30 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη για την παιδική θεατρική παράσταση  « η μικρή γοργόνα » δεν θα πραγματοποιηθεί λόγο τεχνικών δυσκολιών.

Γραφείο Τύπου

«ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ «ΟΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΒΑΛΙΤΣΑΣ»
12/6/2014

 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Δήμος Πειραιά και η Δημοτική Βιβλιοθήκη, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, θα παρουσιάσουν το Σάββατο 21 Ιουνίου, στις 20:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, δωρεάν την παράσταση της «Όπερας της Βαλίτσας», από την Εθνική Λυρική Σκηνή και το έργο Ντον Τζοβάννι του Μότσαρτ.
Πρόκειται για την ιστορία του ευγενούς Ντον Τζοβάννι με τη σύγχρονη σκηνοθετική ματιά του Αλέξανδρου Ευκλείδη.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας, τα οποία θα ξεκινήσουν να διανέμονται μια ώρα πριν την έναρξη της παράστασης, στην είσοδο του χώρου.

  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ – ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
11/6/2014

 

ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, με αφορμή δημοσιεύματα – αναρτήσεις που αναφέρονται σε πλεονάζον προσωπικό στο Δήμο Πειραιά, δήλωσε:
«Τα στοιχεία που αναφέρονται στα δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στη σημερινή πραγματικότητα και στον αριθμό των εργαζομένων στο Δήμο Πειραιά. Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Πειραιά είναι 1014 μόνιμοι και 268 αορίστου χρόνου και όχι 1553, που αναφερόταν στα δημοσιεύματα. Άρα όχι μόνο δεν υπάρχει πλεονάζον προσωπικό, αλλά ο αριθμός τους είναι πολύ μικρότερος από την αναλογία πληθυσμού και προσωπικού που υπήρχε ως κριτήριο.
Στο Δήμο Πειραιά δεν «περισσεύει», ούτε ένας εργαζόμενος τελεία και παύλα».

  Δελτία Τύπου
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: ΘΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΗΓΑΔΑΣ
5/6/2014

 Την επιτάχυνση του έργου που γίνεται στην Πλατεία Πηγάδας, ζήτησε και διασφάλισε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.
Σε συνάντηση που είχε ο κ. Μιχαλολιάκος με τον ανάδοχο του έργου, αλλά και σε επικοινωνία του με τους εμπλεκόμενους φορείς, όπως το Υπουργείο Ανάπτυξης (με τον κ. Κ. Χατζηδάκη), το ΚΑΠΕ (κ. Κουργιώτη) και την Αρχαιολογική Υπηρεσία (κ. Χρυσουλάκη), συμφωνήθηκε να αρθούν τα όποια γραφειοκρατικά εμπόδια του κεντρικού κράτους και τα έργα να ξεκινήσουν την ερχόμενη Τετάρτη, ώστε να ολοκληρωθούν μέσα στο πλαίσιο του συμφωνημένου χρονοδιαγράμματος.

  Δελτία Τύπου
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
5/6/2014

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) ξεκίνησε σήμερα το πρωί, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, στις Αστικές Πύλες (34ου Συντάγματος), πρόγραμμα καθαρισμού των αρχαιολογικών χώρων της πόλης.

Στη δράση αυτή, με το γενικό σύνθημα: «η προστασία του περιβάλλοντος είναι πολιτισμός», συμμετείχαν εργαζόμενοι του Δήμου, καθώς και δεκάδες μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων του Πειραιά.

Στη συνέχεια, οι μαθητές και οι μαθήτριες ξεναγήθηκαν, από την Αρχαιολόγο κα Κυριακή Ψαράκη, στο κτίριο της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας που βρίσκεται στον ίδιο χώρο, όπου εκτίθενται και συντηρούνται τα αρχαία ευρήματα από τις ανασκαφές στον υπό κατασκευή σταθμό του Μετρό στον Πειραιά.

Ο καθαρισμός θα συνεχιστεί αύριο, Παρασκευή, 6 Ιουνίου, στις 08:30, στον αρχαιολογικό χώρο της Τερψιθέας (Καραΐσκου και Σκουζέ).
 

 

  Δελτία Τύπου
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
3/6/2014

 Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) και με το γενικό σύνθημα: «η προστασία του περιβάλλοντος είναι πολιτισμός», ξεκινά με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, την Πέμπτη, 5 Ιουνίου, στις 08:30, στις Αστικές Πύλες (34ου Συντάγματος), πρόγραμμα καθαρισμού αρχαιολογικών χώρων της πόλης.

Ο καθαρισμός θα συνεχιστεί την Παρασκευή, 6 Ιουνίου, στις 08:30, στον αρχαιολογικό χώρο Τερψιθέας (Καραΐσκου και Σκουζέ).

  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
28/5/2014

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά του Πειραιά που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις καλή επιτυχία. Η γνώση είναι δύναμη που στην σημερινή απαιτητική εποχή που ζούμε είναι απαραίτητο εφόδιο. Οι νέοι είναι δύναμη ανατροπής, δύναμη που μπορεί να πάρει τις τύχες του τόπου μας στα χέρια τους. Τους πιστεύουμε και τους στηρίζουμε. Επίσης, να ευχηθώ καλή δύναμη στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους, ώστε να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των ημερών αυτών και να σταθούν δίπλα στα παιδιά μας».

  Δελτία Τύπου
Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ORIGAMI FLOWERS ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
22/5/2014

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά, σε συνέχεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε για την ιαπωνική τέχνη της χαρτοδιπλωτικής (Origami), πραγματοποιεί την Τρίτη, 27 Μαΐου 2014, στις 17:30, εκδήλωση με θέμα : «Origami Flowers», όπου η κα Μυρτώ Δημητρίου Κοινωνική Ανθρωπολόγος – Instructor Origami - Κάτοχος Ρεκόρ Γκίνες, θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους στα μυστικά της εικαστικής αυτής τέχνης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ
18/5/2014

 Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Εκλογικό Τμήμα 5593, στο 9ο Γενικό Λύκειο Πειραιά (Ουίλσωνος 5 και Σηραγγείου), δήλωσε:
«Οι εκλογές είναι η γιορτή της δημοκρατίας και η ώρα που ψηφίζει ο καθένας από εμάς. Πολίτες όλοι, μία ψήφο έχουμε όλοι στη δημοκρατία κι ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη και ο πιο ισχυρός της πολιτικής εξουσίας. Παίρνουμε τις τύχες της πόλης μας, της πατρίδας μας στα χέρια μας.
Άσκησα το εκλογικό μου καθήκον με σεβασμό στην τιμή της πολιτικής, στο ήθος της πολιτικής και της δημοκρατίας, στον αξιακό κώδικα του Πειραιά. Μας Ενώνει ο Πειραιάς. Ευχαριστώ πολύ».

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 4 από 177Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Forum - Συνέδρια - Εκθέσεις - Εκδηλώσεις

Ξενάγηση στο μεγαλύτερο ηλιακό πλοίο του κόσμου στο πλαίσιο της αποστολής "Expedition TerraSubmersa" -
 Για να δείτε περισσότερες λεπτομέριες όπως και για τις προεγγραφές πατήστε εδώ

 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ Ε.Μ.Π. ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ -
Για να συμμετάσχετε στην έρευνα του ΕΜΠ πατήστε εδώ

 
Καλοκαιρινή Εκστρατεία 2014 -
Δείτε την αφίσα εδώ

 

    

    

       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by