English  ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

Δημοτικό Συμβούλιο    από το ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ

      

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Η υποβολή των αιτήσεων Εγγραφών και Επανεγγραφών Βρεφών και Νηπίων για το Σχολικό Έτος 2016-2017 θα πραγματοποιηθεί στους κατά τόπους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς από 21 ΙΟΥΝΙΟΥ έως και 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

    

   

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΒΕΡΓΑΣ –ΔΙΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΑΡΑΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΝΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
12/6/2016

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς και Φαλήρου κκ Σεραφείμ, πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, η εκδήλωση προς τιμήν της ιστορικής επετείου και μεγάλης νίκης των Μανιατισσών και Μανιατών, στις μάχες Βέργας, Διρού και Πολυαράβου (1826), που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Μανιατών και Φίλων της Μάνης, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

Τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κ. Κυριάκος Σιγαλάκος, ο οποίος έκανε τον ακόλουθο χαιρετισμό:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
11/6/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε στη γιορτή λήξης για την σχολική χρονιά των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Βεάκειο θέατρο, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ.

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, ευχαρίστησε τον κ. Μώραλη για την παρουσία του καθώς και για την αδιάλειπτη στήριξή του στο εκπαιδευτικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς. Επιπλέον ο Σεβασμιώτατος, τόνισε ότι τα Εκπαιδευτήρια της Μητρόπολης Πειραιώς, που περιλαμβάνουν Νηπιαγωγείο, Δημοτικό σχολείο, Γυμνάσιο και από του χρόνου Λύκειο, λειτουργούν με επιτυχία χάρις στην υποστήριξη του κόσμου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
11/6/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, έδωσε το «παρών» στην επίδειξη μόδας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, σε μια προσπάθεια τόνωσης της αγοράς της πόλης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε:

«Σε μια μακροχρόνια περίοδο που η αγορά πλήττεται, τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι απαραίτητες. Θέλω να συγχαρώ τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά για την εκδήλωση. Ως Δήμος, διαθέσαμε τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, για να δώσουμε κύρος σε αυτή την πρωτοβουλία.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΡΑΠΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΧΕΟΣ ΕΝΤΕΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
10/6/2016

Διήμερο ενημέρωσης του κοινού, για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου, διοργανώνει σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η Επιτροπή για την Πρόληψη του Καρκίνου Παχέος Εντέρου, σε συνεργασία με την Ελληνική Γαστρεντερολογική Εταιρεία υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και του Ιατρικού Συλλόγου της πόλης.
Τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Αγραπίδης, ο οποίος έκανε τον ακόλουθο χαιρετισμό:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΒΛΑΒΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ
10/6/2016

Επιστολή προς το Τμήμα Βλαβών Ηλεκτροφωτισμού της ΔΕΗ στο κατάστημα του Πειραιά, απέστειλε ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Περιουσίας, Κτηματολογίου, Μηχανολογικού -Ηλεκτρολογικού κ. Στέλιος Γαϊτανάρος, έπειτα από εντολή του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, ζητώντας την άμεση αποκατάσταση των βλαβών στον δημοτικό φωτισμό.

Στην επιστολή σημειώνεται, μεταξύ άλλων, ότι με ευθύνη της ΔΕΗ, σε αρκετές περιοχές της πόλης, παρουσιάζονται δυσλειτουργίες στις ώρες που ανάβει και σβήνει ο δημοτικός φωτισμός, με αποτέλεσμα ο Δήμος Πειραιά, να χρεώνεται ως μη όφειλε αχρείαστες δαπάνες.

Η επιστολή του Αντιδημάρχου κ. Στέλιου Γαϊτανάρου, είναι η ακόλουθη:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΟ 6ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
10/6/2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, το 6ο Φεστιβάλ των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, με θέμα: «Θύμισες παλιές από Πειραιά και Αθήνα», στο Βεάκειο Θέατρο.
Τα μέλη των 11 Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, με κέφι και αστείρευτο χιούμορ παρουσίασαν θεατρικά δρώμενα, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, απήγγειλαν ποιήματα, ενώ στη συνέχεια η χορωδία των ΚΑΠΗ «ταξίδεψε» με τις μελωδίες της τους παρευρισκόμενους.
Στην είσοδο του Βεακείου Θεάτρου, μέλη του Δ2 ΚΑΠΗ, είχαν εκθέσει έργα ζωγραφικής.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του, τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ “ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ” ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΞΥΛΑΠΟΘΗΚΗ»
9/6/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, εγκαινίασε χθες την έκθεση «Στην Επιφάνεια», στον νέο εκθεσιακό χώρο του Πειραιά «Ξυλαποθήκη», η οποία περιλαμβάνει τα σπάνια ευρήματα που έφερε στο φως η αρχαιολογική έρευνα, στο κατασκευαστικό έργο της επέκτασης του Μετρό στον Πειραιά.

Ο κ. Μώραλης εγκαινίασε την έκθεση μαζί με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κ. Γιώργο Γαβρίλη, τον Πρόεδρο της Αττικό Μετρό Α.Ε. κ. Γιάννη Μυλόπουλο και την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων κα Στέλλα Χρυσουλάκη.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΑΤΖΗΠΕΡΟΥ
9/6/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου με τίτλο: «Στη Σκιά του Ποσειδώνα – Η Ανταρσία του Αντιτορπιλικού Βέλος», που πραγματοποιήθηκε χθες, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Χατζηπέρος, προσέφερε τιμητική πλακέτα στον κ. Μώραλη, με τον θυρεό του Αντιτορπιλικού «Βέλος».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του, τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 28ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ «Α. ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΣ»
8/6/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παραβρέθηκε σήμερα στην τελετή λήξης του Κολυμβητικού Προγράμματος του 28ου Δημοτικού σχολείου Πειραιά, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Α. Γαρύφαλλος», όπου βράβευσε μαθητές της Γ΄ και Δ΄ τάξης, για τη συμμετοχή τους.

Το πρόγραμμα κολύμβησης ήταν μια πρωτοβουλία του 28ου Δημοτικού σχολείου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά.
Υλοποιήθηκε δε, για πρώτη φορά σε πανελλαδικό επίπεδο στον Δήμο Πειραιά. Μάλιστα το Υπουργείο Παιδείας το ενέταξε στα αθλητικά του προγράμματα, προκειμένου οι μαθητές των δημοτικών σχολείων όλης της χώρας, να συμμετάσχουν στο κολυμβητικό πρόγραμμα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 35ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟ.Δ.Ε.Π.
8/6/2016

Μια πρωτοβουλία γεμάτη ευαισθησία έλαβαν οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων του 35ου Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Πειραιά.

Συγκεκριμένα, μετά από επικοινωνία του μέλους του Δ.Σ. της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Αντώνη Καλογερόγιαννη με το Σύλλογο Γονέων του ανωτέρω σχολείου, γονείς και μαθητές συνέλεξαν ρούχα, υποδήματα και παιχνίδια για τις αδύναμες οικονομικά οικογένειες και τα παιδιά, που υποστηρίζονται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά.

Η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Κορίνα Λαουλάκου, δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 4 από 225Πρώτη   Προηγούμενη   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by