ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗ Γ ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
10/5/2011

Έκθεση φωτογραφίας διοργανώνει ο Νεοφαληριώτης φωτογράφος Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, στο κτίριο της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας, οδός Δημητρίου Φαληρέως 5, στο Νέο Φάληρο.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 13 Μαΐου και ώρα 18.00. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 15 Μαΐου, με ώρες λειτουργίας 12.00-20.00.  

  Δελτία Τύπου
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
9/5/2011

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, πραγματοποιήθηκε σήμερα, με θέμα το «πρόγραμμα εξυγίανσης των Δήμων», που εξήγγειλε ο Υπουργός Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννης Ραγκούσης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
9/5/2011

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, αμέσως μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, με θέμα το «πρόγραμμα εξυγίανσης των Δήμων», που εξήγγειλε ο Υπουργός Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννης Ραγκούσης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
9/5/2011

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Ανοιξιάτικη γιορτή» που οργάνωσε το Συμβούλιο της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας, με την επιμέλεια της κ. Τζίνας Μανέτα, Συμβούλου και υπεύθυνης για τα Κ.Α.Π.Η.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
00000033.JPG
ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΣΑ ΜΗΤΕΡΑ
8/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ κ. Πασχαλίνα Καλαγιά, παρέθεσαν γεύμα τιμής, στα μέλη μιας πολύτεκνης οικογένειας, στα μέλη μιας οικογένειας με παιδιά με ειδικές ανάγκες και σε μία εργαζόμενη του Δήμου, στον τομέα της Καθαριότητας, μητέρα παιδιών με ειδικές ανάγκες, σε εστιατόριο, στο Μικρολίμανο, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΓΕΥΜΑ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΣΑ ΜΗΤΕΡΑ
6/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Πασχαλίνα Καλαγιά , με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας», θα γευματίσουν την Κυριακή 8 Μαΐου στις 14.00 στο εστιατόριο «Ζορμπάς» στο Μικρολίμανο, με τα μέλη μιας πολύτεκνης οικογένειας και μιας οικογένειας με παιδιά ειδικών αναγκών. Στο πρόσωπό τους θα τιμήσουν την προσφορά και τον αδιάκοπο αγώνα της Πειραιώτισσας μητέρας.

  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
6/5/2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, τη Δευτέρα 9 Μαΐου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο (Πλατεία Κοραή 1), στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στον 7ο όροφο.

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
5/5/2011

Τους νέους εργάτες καθαριότητας με συμβάσεις ορισμένου χρόνου που πρόσφατα προσελήφθησαν στο Δήμο, καλωσόρισε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟ
4/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, παρευρέθη στην νεκρώσιμη ακολουθία, που τελέσθηκε από τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Θησείο, αποτίοντας φόρο τιμής εκ μέρους του Πειραϊκού λαού, στον μεγάλο Πειραιώτη ηθοποιό Θανάση Βέγγο.
Παράλληλα, με απόφαση του κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου τη σωρό του μεγάλου μας καλλιτέχνη συνόδευσε στην εξόδιο ακολουθία η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά.
Τέλος, δόθηκε εντολή να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες αναβάθμισης και καλλωπισμού της πλατείας Πνεύματος και Τεχνών, στο Νέο Φάληρο, που έχει αποφασιστεί να μετονομαστεί σε πλατεία Θανάση Βέγγου.

  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟΥ
3/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, για το θάνατο του Θανάση Βέγγου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 295 από 311Πρώτη   Προηγούμενη   290  291  292  293  294  [295]  296  297  298  299  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by