ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΘΗΤΩΝ 38 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
2/6/2011

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5, στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου με τη συμμετοχή 38 Δημοτικών Σχολείων.

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
2/6/2011

Με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, ο Δήμος Πειραιά θα συμμετάσχει στη διαδημοτική δράση που γίνεται με συντονισμό του ΠΕΣΥΔΑΠ (Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθηνών-Πειραιά) το πρωί της Κυριακής στη Λεωφόρο Σχιστού.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
1/6/2011

 

 

 

Ο Δήμος Πειραιά, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, διοργανώνει την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 (17.00-20.00), μια σειρά οικολογικών, πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων στην παραλία «Βοτσαλάκια», με κεντρικό σύνθημα «Καθαρίζουμε, Ανακυκλώνουμε, Φυτεύουμε, Αθλούμαστε, Ζούμε στον Πειραιά».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ
1/6/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος - Συντονιστής στους τομείς Πολιτισμού -Αθλητισμού και Νεολαίας, κ. Γιώργος Σιγάλας, στο πλαίσιο του Προγράμματος για τις Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες και σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Future Library», πραγματοποίησαν ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Συζήτηση για το μέλλον των Δημοσίων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών», στο κτίριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 22).

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5X5 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Α΄ ΚΑΙ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ
1/6/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα παρευρεθεί αύριο Πέμπτη (2-6-11), στις 10:30 το πρωί, στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5, δημοτικών σχολείων Α΄ και Β΄ Πειραιά, που διεξάγεται στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου (Θερμοπυλών και Δραγατσανίου). Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 38 σχολεία. Διοργανωτές είναι ο Δήμος Πειραιά, το Υπουργείο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και το τμήμα Φυσικής Αγωγής Πειραιά του Υπουργείου.

  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
1/6/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, την Παρασκευή 3/6/11 και ώρα 11 π.μ. στο Δημαρχιακό Μέγαρο (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου - 7ος όροφος).
Θέμα : «Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Πρωτοβουλίες και δράσεις του Δήμου Πειραιά».

  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΗ, ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΔΕΠΕΠ
31/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο για τις επισκέψεις του στο στρατόπεδο Παπαδογιωργή και τον Πύργο. Αναφέρθηκε επίσης στην πορεία εκκαθάρισης της ΔΕΠΕΠ.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΓΙΟΡΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ (Σάββατο 4-6-2011 ώρα 19.00)
31/5/2011

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, για τη στήριξη του μαζικού αθλητισμού και του πολιτισμού, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου διοργανώνει την ετήσια «Γιορτή Γυμναστικής» στο Βεάκειο Αμφιθέατρο, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011 και ώρα 19.00.

Στην εκδήλωση αυτή συμμετέχουν αντιπροσωπευτικά τμήματα των προγραμμάτων μαζικής άθλησης όπως ρυθμική, μπαλέτο, μοντέρνοι χοροί, παραδοσιακοί χοροί & αεροβική.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
 

  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Γ. ΜΑΝΙΑΤΗ
26/5/2011

Στο πλαίσιο των ενεργειών του για περιβαλλοντικά θέματα, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννη Μανιάτη στο υπουργείο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ
26/5/2011

Υπό την προεδρία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων της πόλης, πραγματοποιήθηκε χθες συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης με θέμα την καθαριότητα

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 280 από 299Πρώτη   Προηγούμενη   275  276  277  278  279  [280]  281  282  283  284  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by