ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ
27/9/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί, σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονα σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Ν. Παρασκευάς.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΡΔΙΑΣ»
27/9/2011

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, οι «Διαδρομές Καρδιάς» του Becel pro-activ έρχονται στον Πειραιά, στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου, να μας ενημερώσουν για την υγεία της καρδιάς μας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟ.Δ.Ε.Π.
27/9/2011

Με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, υλοποιούνται υπό την εποπτεία  της Προέδρου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π) κυρίας Πασχαλίνας Καλαγιά, προγράμματα Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης Αλλοδαπών που ζουν στην πόλη του Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΑ «ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ» ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ.ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
26/9/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης (Κ.Α.Π.Η.) κας Μελίνας Φύκια, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γ΄ Ηλικίας (1η Οκτωβρίου), θα πραγματοποιηθεί τετραήμερο εκδηλώσεων, από τις 3 έως και τις 7/10/11, στα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΤΖΑΒΕΛΑ ΚΑΙ ΝΕΩΡΙΩΝ
25/9/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος εγκαινίασε το νέο πάρκο και την παιδική χαρά που διαμόρφωσαν συνεργεία του Δήμου στο εγκαταλελειμμένο οικόπεδο του Ο.Σ.Κ στη συμβολή των οδών Τζαβέλα και Νεωρίων. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Ν. Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ. Την εκδήλωση εγκαινίων πλαισίωνε η Φιλαρμονική του Δήμου, ενώ παιδιά από δημοτικούς παιδικούς σταθμούς χόρεψαν δημοτικούς χορούς.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
22/9/2011

Με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και με εισαγγελική άδεια, ξεκίνησε σήμερα από ειδικά συνεργεία του Δήμου, ο καθαρισμός εγκαταλελειμμένων οικοπέδων της πόλης, τα οποία απειλούν τη δημόσια υγεία καθώς έχουν δημιουργηθεί σ΄ αυτά εστίες μόλυνσης και σκουπιδιών και προσβάλλουν την αισθητική του Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΡΔΙΑΣ»
22/9/2011

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, οι «Διαδρομές Καρδιάς» του Becel pro-activ έρχονται στον Πειραιά, στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου, να μάς ενημερώσουν για την υγεία της καρδιάς μας. Στόχος του διημέρου, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, της ΚΟ.Δ.Ε.Π. (Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Πειραιά) και των ΚΑΠΗ (Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης Τρίτης Ηλικίας), είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των πολιτών για τις καρδιαγγειακές παθήσεις και το ρόλο της χοληστερίνης και της αρτηριακής πίεσης, ως βασικών παραγόντων κινδύνου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
21/9/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος θα εγκαινιάσει την Παρασκευή 23/9/11 και ώρα 18:00, την παιδική χαρά και το χώρο πρασίνου που βρίσκεται επί των οδών Τζαβέλα και Νεωρίων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΔΕΠ
21/9/2011

Μετά τις δηλώσεις του Δημάρχου Πειραιά κ.Βασίλη Μιχαλολιάκου που ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα εφεδρείας για τους εργαζόμενους του Δήμου, καθώς υπάρχουν δραματικές ελλείψεις προσωπικού, η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Πασχαλίνα Καλαγιά Καραμαλάκου και ο Αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Σταυριανέας συναντήθηκαν αμέσως με τους εργαζόμενους της Δημοτικής Επιχείρησης και τους διαβεβαίωσαν ότι κανένας δεν πρόκειται να απολυθεί ή έστω να τεθεί σε καθεστώς εφεδρείας

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΟΔΕΠ
21/9/2011

Οι εργαζόμενοι στην ΚΟ.Δ.Ε.Π., ευχαριστούν το Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο και την Πρόεδρο της Επιχείρησης κ. Πασχαλίνα Καλαγιά Καραμαλάκου, σε σχέση με την κατηγορηματική τους αντίθεση, στο θέμα που προέκυψε για την ένταξη των εργαζομένων του Δήμου σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 280 από 311Πρώτη   Προηγούμενη   275  276  277  278  279  [280]  281  282  283  284  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by