ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ»
4/10/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί, σε ερωτήσεις δημοτών, στην εκπομπή «Τα παράπονα σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Ν. Παρασκευάς.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
3/10/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος παραχώρησε συνέντευξη τύπου σήμερα, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, με κύρια θέματα τη δημοτική περιουσία, τον Ο.Λ.Π. , την αξιοποίηση του πύργου και το πράσινο ταμείο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
DANCE FOR A CAUSE – 2ος ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΧΟΡΟΥ
30/9/2011

Το δεύτερο φιλανθρωπικό μαραθώνιο χορού, διοργανώνει στις 8 & 9 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “DANCE FOR A CAUSE”, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση ιδρυμάτων, που χρειάζονται βοήθεια. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Β.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜ/ΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ & ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ
30/9/2011

Στην κατάμεστη αίθουσα του Β1 Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης Τρίτης Ηλικίας (Κ.Α.Π.Η.) πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα για την χοληστερίνη κατά την παιδική και την τρίτη ηλικία, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Διαδρομές καρδιάς».  

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΑ «ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ» ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
30/9/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης (Κ.Α.Π.Η.) κας Μελίνας Φύκια, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γ΄ Ηλικίας (1η Οκτωβρίου), θα πραγματοποιηθεί τετραήμερο εκδηλώσεων, από τις 3 έως και τις 7/10/11, στα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
29/9/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και υπό την εποπτεία της Αντιδημάρχου Παιδείας και Περιβάλλοντος, κυρίας Κορίνας Λαουλάκου, ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στις 18:00, στην πλατεία Κοραή, εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό, ενώ θα υπάρχει περίπτερο στελεχωμένο από ειδικούς που θα παράσχουν στο κοινό πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα των ζώων.

  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
28/9/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, τη Δευτέρα 3 – 10 – 2011 και ώρα 11.00 π.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο (7ος όροφ.).

  Δελτία Τύπου
ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
28/9/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Πολιτισμού  κ. Νίκου Αμοργιανού, αναβαθμίζεται το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά, (Αντ/ρχου Βλαχάκου και Σαλαμίνος), στην Αγία Σοφία.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ
27/9/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, με αφορμή τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης ότι πρόκειται να προχωρήσει σε πώληση μειοψηφικού πακέτου του Ο.Λ.Π., δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
27/9/2011

Με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Κουβάτσο,  η προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη, 28/9/11, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αναβάλλεται ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στην Επιτροπή Διαβούλευσης, να μελετήσει το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Πειραιά.

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 279 από 311Πρώτη   Προηγούμενη   274  275  276  277  278  [279]  280  281  282  283  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by