ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

Καιρός

  

 

      

 

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Δελτία Τύπου

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ & Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ «28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940»
25/10/2011

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την «28η Οκτωβρίου
1940», που συνδιοργάνωσαν με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, η Αντιδήμαρχος Παιδικών Σταθμών κ. Λίτσα Σαρρή και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτισμού κ. Νίκος Αμοργιανός με την συμμετοχή των παιδιών των παιδικών σταθμών και την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκος, στο χαιρετισμό του προς τα παιδιά του Πειραιά, μεταξύ άλλων τόνισε:
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
25/10/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μια ιστορική μορφή, ένας άνθρωπος που προσέφερε στην πόλη του Πειραιά, στην κοινωνία, στον αθλητισμό, στο επιχειρείν, ο Λεωνίδας Ανδριανόπουλος, έφυγε από κοντά μας. Ο Πειραιάς έγινε φτωχότερος χάνοντας ένα σύμβολό του. Η οικογένεια του Ολυμπιακού έγινε φτωχότερη, χάνοντας έναν από τους ιδρυτές της. Ο κόσμος έγινε φτωχότερος φεύγοντας ένας άνθρωπος που ήταν γεμάτος αγάπη. Είναι χρέος μας, ευθύνη μας απέναντι στην ιστορία να τιμήσουμε τη μνήμη του. Η πορεία ζωής του αποτελεί για όλους μας παράδειγμα ήθους, αγωνιστικότητας, ανθρωπιάς και προσφοράς.Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.»

  Δελτία Τύπου
ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ:ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
23/10/2011

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα του Δήμου Πειραιά σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ» με θέμα: διαχείριση αποβλήτων - Ενέργεια – Περιβάλλον, στην οποία προήδρευσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κουβάτσος.

Στην ημερίδα παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος ο οποίος καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους τόνισε :
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
21/10/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, της Αντιδημάρχου των Παιδικών Σταθμών κ. Λίτσας Σαρρή και του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Πολιτισμού κ. Νίκου Αμοργιανού, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, σε συνεργασία με τους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, πραγματοποιούν εορταστική εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου, τη Δευτέρα 24/10/2011, στις 17:15, στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Λουδοβίκου 1).

Τα παιδιά των παιδικών σταθμών θα τραγουδήσουν και θα απαγγείλουν ποιήματα για την ιστορική επέτειο όπως : «Το ΟΧΙ του Σαράντα», «Στη Σημαία», «Το ΟΧΙ το Αθάνατο» κ.α.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα, θα παιανίσει και θα συνοδεύσει μουσικά τα τραγούδια της χορωδίας των παιδιών των παιδικών σταθμών του Δήμου Πειραιά.

  Δελτία Τύπου
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Δ.ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
21/10/2011

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πειραιά, με αφορμή την κοινή ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και του αντιπεριφερειάρχη νήσων εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
«Σε ακαταλαβίστικα κείμενα που κανείς δεν καταλαβαίνει τι θέλουν να πουν, ούτε ακόμη και οι ίδιοι που τα γράφουν, ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος δεν απαντά. Η Συμμαχία Δημοτικής Αρχής -Εργαζομένων και Δημοτών έχει πολύ σοβαρότερα και ουσιαστικότερα πράγματα να κάνει και θα τα κάνει».
 

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟ Γ. ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ
21/10/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος υποδέχτηκε σήμερα στο Δημαρχείο τον 55χρονο Σερραίο μαραθωνοδρόμο Γιάννη Φιλιππίδη, που συγκινημένος από τους συνανθρώπους μας που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες, ξεκίνησε από τις 5 Μαΐου ένα ταξίδι- αγώνα μεταλαμπάδευσης ιδεών.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η «1η ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ»
20/10/2011

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η «1η Πειραϊκή Αμφικτυονία» που οργάνωσε ο Δήμος Πειραιά, μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΡ. ΔΗΛΑΒΕΡΗ
20/10/2011

Το ποσό των 405.000 ευρώ προσέφερε ο Γερμανός Ράϊαν Χίλντερμπραντ (Hilderbrandt), ο οποίος απέκτησε το συλλεκτικό αυτοκίνητο του Πειραιώτη ευεργέτη Κρίτωνα Δηλαβέρη, μάρκας MERCEDES 300 SL, ROADSTER, κατασκευής 1960, σε πλειοδοτικό διαγωνισμό που έγινε στο «Βεάκειο» θέατρο. Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε η Πειραιώτισσα παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ
20/10/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τα δημοτικά πολυιατρεία ανέφερε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου)
20/10/2011

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά ενέκρινε, στην πρόσφατη συνεδρίαση του, την πρόταση της Δημοτικής Αρχής για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης που διεξάγει η κυβέρνηση μέχρι 31 Οκτωβρίου. Είχε προηγηθεί πριν από 20 μέρες μια πρώτη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το ίδιο θέμα.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 276 από 311Πρώτη   Προηγούμενη   271  272  273  274  275  [276]  277  278  279  280  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by