ελληνικά
Small text Medium text Large text

 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  

Μώραλης Ιωάννης

    

       

  

 

      

  

  

              

     

            

   Εκδηλώσεις                                   Εκδηλώσεις

  

Δημοτικές Επιχειρήσεις

 

  

Συνεδριάσεις Οργάνων Διοίκησης

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2132022000

Δελτία Τύπου

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
O ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
30/5/2017

 Ο Πειραιάς υποδέχεται για ακόμη ένα καλοκαίρι, τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις στο Βεάκειο θέατρο. Θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, συναυλίες, παιδικό θέατρο, αλλά και εκδηλώσεις με φιλανθρωπικό σκοπό, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Βεακείου θεάτρου.
Οι εκδηλώσεις στο Βεάκειο θέατρο, ξεκινούν την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 και θα διαρκέσουν έως τέλη Σεπτεμβρίου.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Το Βεάκειο θέατρο ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί τους Πειραιώτες και τους επισκέπτες της πόλης μας, στις πλούσιες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις «Βεάκειο 2017». Ο Πειραιάς γίνεται κι αυτό το καλοκαίρι επίκεντρο πολιτιστικού ενδιαφέροντος, με παραστάσεις και συναυλίες υψηλού επιπέδου, από καταξιωμένους και δημοφιλείς καλλιτέχνες. Πιστεύω πως σε αυτή τη δύσκολη εποχή, οφείλουμε να προσφέρουμε στον κόσμο χαρά, ψυχαγωγία, διασκέδαση. Η υλοποίηση πολιτιστικών δράσεων αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή. Πιστεύω πως ο πολιτισμός είναι βασικός πυλώνας ανάπτυξης της πόλης μας. Στόχος μας είναι να πραγματοποιούμε όλο και περισσότερες πολιτιστικές δράσεις. Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας για ακόμη ένα καλοκαίρι, στις εκδηλώσεις του Βεακείου θεάτρου στον Προφήτη Ηλία, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του Πειραιά».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
30/5/2017

Η παρουσίαση του 3ου Piraeus Sports Camp, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 στις 12:00, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, σε Συνέντευξη Τύπου της Πρόεδρου του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κυρίας Σταυρούλας Αντωνάκου και του Διευθυντή του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλη Νάνου.

Το 3ο Piraeus Sports Camp, πραγματοποιείται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

  Δελτία Τύπου
Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ»
30/5/2017

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Πέτρος Κόκκαλης παρευρέθηκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο Θεματικό Επιστημονικό Συνέδριο «Νησιωτικότητα και Γαλάζια Οικονομία» και συγκεκριμένα στo Workshop 4 “Piraeus Bluegrowth Initiative” Μαθαίνοντας από τους πρωτοπόρους: Μεταφορά τεχνογνωσίας και πως η ιδέα έγινε πράξη.
Στο πλαίσιο της συνεδρίας, παρουσιάστηκε η πρωτοβουλία BlueGrowth του Δήμου Πειραιά, η οποία στηρίζει νεοσύστατες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Γαλάζιας Οικονομίας. Παρουσιάστηκαν η ιδέα, το όραμα, οι στόχοι, η μεθοδολογία και τα αποτελέσματα του BlueGrowth. Στη συνέχεια κάποιες από τις πιο επιτυχημένες ομάδες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό παρουσίασαν τις ιδέες τους και την εμπειρία τους από τη συμμετοχή τους στο BlueGrowth. Στόχος είναι να αναδειχθεί μια επιτυχημένη καλή πρακτική η οποία αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από τα τοπικά οικοσυστήματα, να τονιστεί η σημασία της συνέργειας φορέων του δημοσίου τομέα, της πανεπιστημιακής κοινότητας, της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και της κοινωνίας των πολιτών και να συζητηθεί η δυνατότητα μεταφοράς της καλής πρακτικής σε άλλες πόλεις λιμάνια και γενικά σε νησιωτικές και παράκτιες περιοχές της Ελλάδας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΞΟΔΙΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΤΟΥ π. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
29/5/2017

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της εξοδίου ακολουθίας του π. Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και κατόπιν συνεννόησης με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, οι συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων της Τετάρτης 31/5/2017 αναβάλλονται για την Πέμπτη 1/6/2017 την ίδια ώρα.

  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ : Η ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Ν. ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2017»
28/5/2017

Αναβάλλεται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, η προγραμματισμένη για σήμερα εκδήλωση του Ο.Π.Α.Ν., με μουσικοχορευτικά δρώμενα των Πολιτιστικών Συλλόγων του Πειραιά, στο Βεάκειο (19:00 -22:30).
Επίσης αναβάλλονται για τον ίδιο λόγο, οι σημερινές δράσεις των προσκόπων:: «Προσκοπισμός και Θάλασσα» (Μαρίνα Ζέας, 10:30 – 13:30 και 17:00 - 20:30), «Προσκοπισμός και Παιδί» (πλατεία Κανάρη, 10:30 - 13:30 και 17:00 - 20:30) και «Πρόσω Πάντες» (Μαρίνα Ζέας, 10:30 -14:30).
Οι εκδηλώσεις ήταν ενταγμένες στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2017».

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 10 από 276Πρώτη   Προηγούμενη   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by