ελληνικά
Small text Medium text Large text

δελτία τύπου από 1/1/2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ
13/5/2011

«Η πολιτική μας βούληση είναι τα προσεχή «Ποσειδώνια» να είναι τα τελευταία που θα γίνουν μακριά από τη φυσική τους έδρα που είναι ο Πειραιάς.» Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί (13-5-11) στο Δημαρχείο, με τους εκπροσώπους των «Ποσειδωνίων», την κυρία Δήμητρα Μιχαήλ και τον κ. Θεόδωρο Βώκο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
13/5/2011

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, κάλεσε με πρωτοβουλία του στο Δημαρχείο τους Bουλευτές Α' Πειραιώς και Νήσων όλων των κομμάτων, Μανώλη Μπετενιώτη (ΠΑΣΟΚ), Δημήτρη Καρύδη (ΠΑΣΟΚ), Παναγιώτη Μελά (Νέα Δημοκρατία), Διαμάντω Μανωλάκου (ΚΚΕ) και Βαΐτση Αποστολάτο (ΛΑΟΣ). Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, δεν παρέστη στη συνάντηση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ του Μιχάλη Αγγελίδη «Οπτικά Παίγνια»
12/5/2011

Η Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά και ο Ηπειρωτικός Σύνδεσμος Πειραιά συνδιοργανώνουν έκθεση ζωγραφικής του Μιχάλη Αγγελίδη με τίτλο «Οπτικά Παίγνια». Η έκθεση θα παρουσιαστεί στο κτήριο του Παλαιού Ταχυδρομείου Πειραιά (Φίλωνος 29, τηλ. 210-4101402) από τις 16 έως τις 22 Μαΐου 2011.
Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τρίτη 17 Μαΐου, στις 20.30, στον ίδιο χώρο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗ Γ ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
10/5/2011

Έκθεση φωτογραφίας διοργανώνει ο Νεοφαληριώτης φωτογράφος Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, στο κτίριο της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας, οδός Δημητρίου Φαληρέως 5, στο Νέο Φάληρο.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 13 Μαΐου και ώρα 18.00. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 15 Μαΐου, με ώρες λειτουργίας 12.00-20.00.  

  Δελτία Τύπου
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
9/5/2011

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, πραγματοποιήθηκε σήμερα, με θέμα το «πρόγραμμα εξυγίανσης των Δήμων», που εξήγγειλε ο Υπουργός Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννης Ραγκούσης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
9/5/2011

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, αμέσως μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, με θέμα το «πρόγραμμα εξυγίανσης των Δήμων», που εξήγγειλε ο Υπουργός Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννης Ραγκούσης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
9/5/2011

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Ανοιξιάτικη γιορτή» που οργάνωσε το Συμβούλιο της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας, με την επιμέλεια της κ. Τζίνας Μανέτα, Συμβούλου και υπεύθυνης για τα Κ.Α.Π.Η.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
00000033.JPG
ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΣΑ ΜΗΤΕΡΑ
8/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ κ. Πασχαλίνα Καλαγιά, παρέθεσαν γεύμα τιμής, στα μέλη μιας πολύτεκνης οικογένειας, στα μέλη μιας οικογένειας με παιδιά με ειδικές ανάγκες και σε μία εργαζόμενη του Δήμου, στον τομέα της Καθαριότητας, μητέρα παιδιών με ειδικές ανάγκες, σε εστιατόριο, στο Μικρολίμανο, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΓΕΥΜΑ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΣΑ ΜΗΤΕΡΑ
6/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Πασχαλίνα Καλαγιά , με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας», θα γευματίσουν την Κυριακή 8 Μαΐου στις 14.00 στο εστιατόριο «Ζορμπάς» στο Μικρολίμανο, με τα μέλη μιας πολύτεκνης οικογένειας και μιας οικογένειας με παιδιά ειδικών αναγκών. Στο πρόσωπό τους θα τιμήσουν την προσφορά και τον αδιάκοπο αγώνα της Πειραιώτισσας μητέρας.

  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
6/5/2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, τη Δευτέρα 9 Μαΐου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο (Πλατεία Κοραή 1), στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στον 7ο όροφο.

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
5/5/2011

Τους νέους εργάτες καθαριότητας με συμβάσεις ορισμένου χρόνου που πρόσφατα προσελήφθησαν στο Δήμο, καλωσόρισε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟ
4/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, παρευρέθη στην νεκρώσιμη ακολουθία, που τελέσθηκε από τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Θησείο, αποτίοντας φόρο τιμής εκ μέρους του Πειραϊκού λαού, στον μεγάλο Πειραιώτη ηθοποιό Θανάση Βέγγο.
Παράλληλα, με απόφαση του κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου τη σωρό του μεγάλου μας καλλιτέχνη συνόδευσε στην εξόδιο ακολουθία η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά.
Τέλος, δόθηκε εντολή να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες αναβάθμισης και καλλωπισμού της πλατείας Πνεύματος και Τεχνών, στο Νέο Φάληρο, που έχει αποφασιστεί να μετονομαστεί σε πλατεία Θανάση Βέγγου.

  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟΥ
3/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, για το θάνατο του Θανάση Βέγγου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
IMG_8935.JPG
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
3/5/2011

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
3/5/2011

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΠ ΑΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
2/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Α΄ Δημοτική Κοινότητα, πραγματοποιούν «Ανοιξιάτικη Γιορτή», την Παρασκευή 6 Μαΐου 2011, στις 7:00 το απόγευμα, στα γραφεία της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας (Σερφιώτου 42 και Ηρακλειδών).

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
2/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Αντιδήμαρχος Πειραιά υπεύθυνη για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς κυρία Σαρρή Γώγου Ευαγγελία, θα επισκεφθούν αύριο Τρίτη, στις 10:00 π.μ., το δημοτικό παιδικό σταθμό (Ακτή Θεμιστοκλέους 126) και θα φυτέψουν μαζί με τα παιδιά σπόρους λουλουδιών σε κηπάριο που βρίσκεται στον παιδικό σταθμό.
Παράλληλα, θα μοιραστούν στα παιδιά όλων των δημοτικών παιδικών σταθμών του Πειραιά φάκελοι με σπόρους, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της περιβαλλοντικής συνείδησης τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους.

  Δελτία Τύπου
ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 (90,4 FM)
21/4/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκος μίλησε στην εκπομπή των δημοσιογράφων Νίκου Μπαρδούνια και Πέτρου Κασιμάτη, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι 1» (90,4 fm).
Τα κύρια σημεία της συνέντευξης του Δημάρχου Πειραιά είναι:
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Λ.Π. Α.Ε.
20/4/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, με αφορμή τις ανακοινώσεις της Ο.Λ.Π. Α.Ε. έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
20/4/2011

Μετά το Θείο Δράμα και το Γολγοθά έρχεται πάντα η Ανάσταση.
Καλό Πάσχα σε σας και τις οικογένειές σας, με το μήνυμα της Αγάπης του Θεανθρώπου στις καρδιές όλων μας, σε έναν Αναγεννημένο Πειραιά, Αλληλεγγύης, Ανθρωπιάς και Ανάπτυξης.

Βασίλης Μιχαλολιάκος
Δήμαρχος Πειραιά
 

  Δελτία Τύπου
IMG_0326.JPG
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
19/4/2011

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος κατόπιν πρωτοβουλίας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, περιηγήθηκε στους δρόμους της πόλης με το τουριστικό τρενάκι, προκειμένου να δει από κοντά, την πρώτη εικόνα της πόλης, που αντικρίζουν οι επιβαίνοντες στο τρενάκι επισκέπτες.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟ.Δ.Ε.Π. ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΑΛΑΓΙΑ
18/4/2011

 Άμεση και συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση των μαθητών των πειραϊκών σχολείων στην έκκληση της Προέδρου της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Πασχαλίνας Καλαγιά, για την ενίσχυση οικονομικά αδύναμων οικογενειών του Πειραιά, εν όψει των εορτών του Πάσχα. Η πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που ακολουθεί ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ Δ/ΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΟΣΚ ΗΡ. ΔΡΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΡΑΛΛΕΙΟ
18/4/2011

Την άμεση επανέναρξη των εργασιών στο υπό ανέγερση κτίριο της Ραλλείου, στη συμβολή της λεωφόρου Γρηγορίου Λαμπράκη με την οδό Πειραιώς, ζήτησε ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, κατά τη συνάντηση που είχε στο χώρο με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΚ κ. Ηρακλή Δρούλια.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
18/4/2011

Αύριο Μ. Τρίτη και ώρα 10.00, ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ανταποκρινόμενος θετικά στην πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, θα περιηγηθεί στους δρόμους της πόλης, μαζί με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Γιώργο Ζησιμάτο, με το τουριστικό τρένο, από το terminal των κρουαζιερόπλοιων έως το τέλος της διαδρομής που αυτό ακολουθεί.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΛΟΓΩ ΕΟΡΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
18/4/2011

Μετά από εισήγηση του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας και Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Γεωργίου Δαβάκη, για την εξυπηρέτηση των πολιτών που τους έχουν αφαιρεθεί πινακίδες για παραβάσεις παράνομης στάθμευσης, ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος ανακοινώνει την επιστροφή τους, λόγω των εορτών του Πάσχα.
Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται από σήμερα Μεγάλη Δευτέρα, 18-04-2011 από 08:30-14:00, αφού προηγουμένως καταβληθεί το αντίτιμο του προστίμου.

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ κ.Β.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
17/4/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, αύριο Μεγάλη Δευτέρα στις 18.30 θα παρευρεθεί σε εκδήλωση που διοργανώνεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας πολιτιστικής κληρονομιάς στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά και έχει ως θέμα της: «13+1 δημιουργοί εκθέτουν...για μαθητές και φίλους».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
17/4/2011

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
IMG_0107.JPG
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ «Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ»
15/4/2011

Πασχαλινά αυγά και δώρα προσέφεραν στα παιδιά που φιλοξενούνται στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων «Ο Καλός Ποιμήν», ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Πασχαλίνα Καλαγιά, κατά τη διάρκεια επίσκεψης τους, εν όψει των εορτών του Πάσχα.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
15/4/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά, κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της πόλης -για πρώτη φορά- σύσκεψη με τη συμμετοχή του συνόλου των προέδρων των Σχολικών Επιτροπών και διευθυντών σχολείων (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) του Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
DP (13).JPG
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ
14/4/2011

Επίσκεψη στο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εργασιών, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 99 από 104Πρώτη   Προηγούμενη   94  95  96  97  98  [99]  100  101  102  103  Eπόμενη   Τελευταία   

SI News Module

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΑΙΝΙΤΗ ΣΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ
28/5/2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ρεμπέτικη συναυλία με τον Αντώνη Αινίτη, χθες, στα Βοτσαλάκια, στο πλαίσιο του εορτασμού «Ημέρες Θάλασσας 2016».
Ο Αντώνης Αινίτης με την ιδιαίτερη αυθεντική φωνή του και τη δεξιοτεχνία του στο μπουζούκι, ψυχαγώγησε μικρούς και μεγάλους που τραγούδησαν ρεμπέτικα και παλιά λαϊκά τραγούδια του Πειραιά, την πόλη που «γεννήθηκε» και καθιερώθηκε το μοναδικό αυτό είδος τραγουδιού.
Στη συναυλία συμμετείχαν οι: Δήμητρα Γαλιτοπούλου (ακορντεόν), Αλέκος Κανδυλιώτης (φωνή), Δημήτρης Κουκουλιτάκης (κιθάρα), Ηλίας Κουτάς (μπαγλαμάς), Κωστής Κωτσόπουλος (μπουζούκι) και Ανδρέας Πρέκας (βιολί).

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2016
28/5/2016

Στο πλαίσιο του εορτασμού των Ημερών Θάλασσας 2016, ο Δήμος Πειραιά, μετατρέπει αύριο Κυριακή 29 Μαΐου, τον κεντρικό δρόμο της Πειραϊκής σε πεζόδρομο από τις 9:00 έως τις 12:00, έτσι ώστε οι δημότες, οι επισκέπτες και οι τουρίστες της πόλης μας, να περιηγηθούν ελεύθερα, σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του Πειραιά.
Η πεζοδρόμηση θα ξεκινάει από την είσοδο της Μαρίνας Ζέας και θα καταλήγει στον Όρμο της Αφροδίτης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΟ ΕΒΕΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2016
28/5/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε χθες σε εκδήλωση για την βράβευση μαθητών της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, που διαγωνίστηκαν στην έκθεση και στη ζωγραφική με θέμα: «Το λιμάνι του Πειραιά καθρεφτίζεται στα μάτια των παιδιών του».

Τον διαγωνισμό διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, συμμετέχοντας για δεύτερη χρονιά στον εορτασμό των Ημερών Θάλασσας 2016.


Η αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του Ε.Β.Ε.Π., πλημμύρισε από χαρούμενα παιδικά πρόσωπα, τα οποία με τις εκθέσεις και τη ζωγραφική τους, ανέδειξαν την αγάπη τους για τον Πειραιά. Η αξιολόγηση των εκθέσεων και σχεδίων των παιδιών πραγματοποιήθηκε από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Πειραιά.

Τους μαθητές βράβευσαν, από την πλευρά του Δήμου Πειραιά, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, οι Αντιδήμαρχοι κυρία Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου και κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας και δια Βίου Μάθησης κ. Νίκος Καλαμακιώτης και o Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πειραιά κ. Αλέξανδρος Νανόπουλος.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΝΤΑΡΟ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΗΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2016
27/5/2016

Μια ξεχωριστή συναυλία με τον Μανώλη Κονταρό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου στις 21:00, στο Βεάκειο θέατρο από την Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», με αφορμή την 75η Επέτειο της Μάχη της Κρήτης.
Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τις «Ημέρες θάλασσας 2016».
Καλλιτεχνικές ομάδες της «Ομόνοιας» θα τραγουδήσουν έντεχνα και ριζίτικα τραγούδια και θα χορέψουν κρητικούς χορούς, δημιουργώντας την καλύτερη εισαγωγή για τη συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη Μανώλη Κονταρού.

  Δελτία Τύπου
ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2016
27/5/2016

Ξενάγηση στις Αστικές Πύλες Πειραιώς, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου στις 12:00, από το Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά και την Αρχαιολόγο κα Ανθή Ντόβα, στο πλαίσιο του εορτασμού των «Ημερών Θάλασσας 2016».
Στόχος είναι η περιήγηση και η γνωριμία με ένα μνημειώδες τμήμα της αρχαίας πειραϊκής οχύρωσης, στη θέση της αρχαίας αλλά και της σημερινής εισόδου στην πόλη, μέσω της λεωφόρου 34ου Συντάγματος Πεζικού – Ηρώων Πολυτεχνείου.
Σημείο συνάντησης: Πύλης & 34ου Συντάγματος πεζικού, πεζόδρομος.

  Δελτία Τύπου
ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΚΟΝΩΝΕΙΑ ΤΕΙΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2016
27/5/2016

Περιήγηση στα Κονώνεια τείχη στην Πειραϊκή και στην Ζέα, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου στις 10.30, από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής Πειραιώς και Νήσων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες θάλασσας 2016».
Με αφετηρία την πλατεία Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος, η αρχαιολόγος κα Εύη Πίνη θα ξεναγήσει τους περιηγητές σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση με ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας του Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΡΙΗΡΗ ΤΟΥ Π.Ν. «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» ΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2016
27/5/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, υποδέχθηκε σήμερα την τριήρη «Ολυμπιάς» του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία κατέπλευσε στη Μαρίνα Ζέας και θα είναι ανοιχτή για το κοινό, στο πλαίσιο του εορτασμού των Ημερών Θάλασσας 2016.

Οι Πειραιώτες και οι επισκέπτες της πόλης, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό θέαμα κατά την άφιξη της τριήρους «Ολυμπιάς». Το ιστορικής αξίας πλοίο, θα παραμείνει στο λιμάνι της Ζέας έως τη Δευτέρα 30 Μαΐου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ
26/5/2016

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, έδωσε το παρών στα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης "Κοίτα με για να σε δω" που διοργανώνει το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά για παιδιά με αυτισμό, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Αμέσως μετά τα εγκαίνια, ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τις φωνές του Νίκου Γραίγου και της Σαββέριας Μαργιολά, οι οποίοι φώτισαν τις εικόνες ενός διαφορετικού κόσμου. Τους καλλιτέχνες συνόδεψαν οι μουσικοί Νίκος Πασσαλίδης, Δήμος Πολυμέρης, Μάριος Μουρμούρης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε χαιρετισμό του, τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2016
26/5/2016

Το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά – Δημοτικό Ωδείο Πειραιά ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται στις αίθουσές του μικρούς και μεγάλους φιλόμουσους για να γνωρίσουν και να συμμετάσχουν στην εμπειρία της μουσικής πράξης και διδασκαλίας.

Από τις 5.00 μ.μ. έως τις 8.00 μ.μ. της Παρασκευής 27 Μαΐου, το υψηλού επιπέδου καθηγητικό προσωπικό των τμημάτων του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου, θα «ξεναγήσει» το κοινό στον κόσμο της μουσικής εκπαίδευσης και αγωγής, δίνοντάς του τη δυνατότητα να παρακολουθήσει και να συμμετάσχει είτε σε ατομικά είτε σε ομαδικά μαθήματα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά πως ξεδιπλώνεται η εκπαιδευτική διαδικασία και πως διεξάγεται ένα μάθημα στα κλασσικά τμήματα (πιάνο, βιολί, βιολοντσέλο, κλασσική κιθάρα, μονωδία, βυζαντινή μουσική) και στα ελεύθερα τμήματα (ηλεκτρική κιθάρα, μοντέρνο τραγούδι, ούτι – λαούτο, μουσική αγωγή).

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
26/5/2016

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ημέρες Θάλασσας 2016», θα πραγματοποιηθούν και φέτος, Αγώνες Ανοικτής Θάλασσας, την Κυριακή 29 Μαΐου στις 10 π.μ., στον παραλιακό χώρο της πλατείας Αλεξάνδρας, στο Πασαλιμάνι, αναβιώνοντας, 120 χρόνια μετά, τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την κολυμβητική διαδρομή που πραγματοποιήθηκε τότε. Οι κολυμβητές θα αγωνιστούν στο 1ο Ολυμπιακό αγώνισμα στα 500 μ. ελεύθερο.

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 99 από 351Πρώτη   Προηγούμενη   94  95  96  97  98  [99]  100  101  102  103  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by