ελληνικά
Small text Medium text Large text

δελτία τύπου από 1/1/2011

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5Χ5 ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΘΗΤΩΝ 38 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
2/6/2011

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5, στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου με τη συμμετοχή 38 Δημοτικών Σχολείων.

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
2/6/2011

Με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, ο Δήμος Πειραιά θα συμμετάσχει στη διαδημοτική δράση που γίνεται με συντονισμό του ΠΕΣΥΔΑΠ (Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθηνών-Πειραιά) το πρωί της Κυριακής στη Λεωφόρο Σχιστού.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
1/6/2011

 

 

 

Ο Δήμος Πειραιά, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, διοργανώνει την Κυριακή 5 Ιουνίου 2011 (17.00-20.00), μια σειρά οικολογικών, πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων στην παραλία «Βοτσαλάκια», με κεντρικό σύνθημα «Καθαρίζουμε, Ανακυκλώνουμε, Φυτεύουμε, Αθλούμαστε, Ζούμε στον Πειραιά».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ
1/6/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος - Συντονιστής στους τομείς Πολιτισμού -Αθλητισμού και Νεολαίας, κ. Γιώργος Σιγάλας, στο πλαίσιο του Προγράμματος για τις Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες και σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Future Library», πραγματοποίησαν ενημερωτική συνάντηση με θέμα: «Συζήτηση για το μέλλον των Δημοσίων και Δημοτικών Βιβλιοθηκών», στο κτίριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πειραιά (Ελ. Βενιζέλου 22).

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 5X5 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Α΄ ΚΑΙ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΑ
1/6/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα παρευρεθεί αύριο Πέμπτη (2-6-11), στις 10:30 το πρωί, στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5Χ5, δημοτικών σχολείων Α΄ και Β΄ Πειραιά, που διεξάγεται στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου (Θερμοπυλών και Δραγατσανίου). Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 38 σχολεία. Διοργανωτές είναι ο Δήμος Πειραιά, το Υπουργείο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης και το τμήμα Φυσικής Αγωγής Πειραιά του Υπουργείου.

  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
1/6/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, την Παρασκευή 3/6/11 και ώρα 11 π.μ. στο Δημαρχιακό Μέγαρο (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου - 7ος όροφος).
Θέμα : «Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Πρωτοβουλίες και δράσεις του Δήμου Πειραιά».

  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΠΑΔΟΓΙΩΡΓΗ, ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΔΕΠΕΠ
31/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο για τις επισκέψεις του στο στρατόπεδο Παπαδογιωργή και τον Πύργο. Αναφέρθηκε επίσης στην πορεία εκκαθάρισης της ΔΕΠΕΠ.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΓΙΟΡΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ (Σάββατο 4-6-2011 ώρα 19.00)
31/5/2011

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, για τη στήριξη του μαζικού αθλητισμού και του πολιτισμού, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου διοργανώνει την ετήσια «Γιορτή Γυμναστικής» στο Βεάκειο Αμφιθέατρο, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2011 και ώρα 19.00.

Στην εκδήλωση αυτή συμμετέχουν αντιπροσωπευτικά τμήματα των προγραμμάτων μαζικής άθλησης όπως ρυθμική, μπαλέτο, μοντέρνοι χοροί, παραδοσιακοί χοροί & αεροβική.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
 

  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Γ. ΜΑΝΙΑΤΗ
26/5/2011

Στο πλαίσιο των ενεργειών του για περιβαλλοντικά θέματα, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννη Μανιάτη στο υπουργείο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ
26/5/2011

Υπό την προεδρία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων της πόλης, πραγματοποιήθηκε χθες συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης με θέμα την καθαριότητα

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
kapiteliko.jpg
1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ – ΧΟΡΟΣ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΘΕΑΤΡΟ
25/5/2011

Για πρώτη φορά, ο Δήμος Πειραιά, διοργανώνει Φεστιβάλ Τρίτης Ηλικίας, στο «Βεάκειο» Θέατρο, την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2011, στις 7:30 μ.μ..

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ
25/5/2011

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά κ. Πασχαλίνα Καλαγιά, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Πειραιά και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Κωνσταντίνο Κούβαρη και τον Γενικό Γραμματέα κ.Εμμανουήλ Κωνσταντινίδη, για την ευγενική προσφορά φαρμακευτικού υλικού, που εξυπηρετεί τις ανάγκες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι.» για την ανακούφιση μοναχικών ηλικιωμένων συνδημοτών μας.

Η κ. Καλαγιά τόνισε την έμπρακτη ευαισθησία που επιδεικνύει κάθε φορά ο Φαρμακευτικός Σύλλογος, στο πλαίσιο της φροντίδας των ατόμων της τρίτης ηλικίας, που όπως έχει δηλώσει ο Δήμαρχος Πειραιά, αποτελεί βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.

  Δελτία Τύπου
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ ANDREW DANSON DANUSHEVSKY
25/5/2011

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Παναγιώτης Κουβάτσος, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, εγκαινίασε χθες την έκθεση φωτογραφίας του καλλιτέχνη φωτογράφου κ Andrew Danson Danushevsky, με τιίτλο: «Πρόοδος – Progress».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ
24/5/2011

Ομόφωνα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στη χθεσινή συνεδρίαση τάχθηκαν υπέρ της πρότασης του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου να μην πουληθεί το λιμάνι του Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
24/5/2011

Η Δημοτική Αρχή Πειραιά, προκειμένου να αντιμετωπίσει άμεσα και αποτελεσματικά το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων, εισηγήθηκε και ψηφίστηκε με διευρυμένη πλειοψηφία, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η συμμετοχή του Δήμου, στον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο Δήμων Αθηνών - Πειραιά (ΠΕ.ΣΥ.Δ.Α.Π.).

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ
23/5/2011

«Ο Πειραιάς δεν πουλάει το λιμάνι του. Η Ελλάδα δεν πουλάει το λιμάνι της. Υπάρχουν στιγμές ευθύνης για όλους μας. Θέλω να ελπίζω ότι θα επικρατήσει σωφροσύνη στην Κυβέρνηση. Δεν μπορεί να το κάνει χωρίς τη συγκατάθεση του Πειραϊκού λαού. Διεκδικούμε τα δικαιώματά μας.»

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
23/5/2011

 

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος εγκαινίασε χθες μαζί με την Πειραιώτισσα κ. Φωτεινή Γιωργαντά, την Ανθοκομική έκθεση στην πλατεία Κοραή, υποσχόμενος ότι η έκθεση αυτή θα γίνει ετήσιος θεσμός.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ MEGA
23/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega»,
με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Φ.Ο. ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ: Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, Σ. ΝΤΑΪΦΑ, Λ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
21/5/2011

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά πραγματοποιήθηκε η τιμητική εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού (Π.Ε.Φ.Ο.) για τους: Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο., τ. Πρόεδρο της Π.Α.Ε. «Ολυμπιακός» κ. Σταύρο Νταϊφά και για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού κ. Λεωνίδα Ανδριανόπουλου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ
20/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, η Πρέσβης του Καναδά κ. Renata E. Wielgosz και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας κ. Σπύρος Ιατρόπουλος, θα εγκαινιάσουν την έκθεση φωτογραφίας «Πρόοδος-Progress», την Τρίτη 24 Μαΐου 2011, στις 8:00 μ.μ., στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, (Φίλωνος 29).

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Η Π.Ε.Φ.Ο. ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΣΤΑΥΡΟ ΝΤΑΪΦΑ ΚΑΙ ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ
20/5/2011

Το Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, τον τ. πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Σταύρο Νταϊφά και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πειραιά κ. Λεωνίδα Ανδριανόπουλο, θα τιμήσει το Σάββατο (21-5-11), στις 11:00 το πρωί, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, η Πανελλήνια Ένωση Φίλων Ολυμπιακού, σε ειδική εκδήλωση.

  Δελτία Τύπου
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
20/5/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, ο Δήμος Πειραιά με συνδιοργανωτή τον Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αττικής και με συμμετέχοντα σε δράσεις τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά, διοργανώνουν για πρώτη φορά στον Πειραιά, Ανθοκομική Έκθεση.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ Ο.Λ.Π. Α.Ε.
18/5/2011

Σχετικά με την ανακοίνωση της Ο.Λ.Π. Α.Ε. από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πειραιά γίνονται γνωστά τα ακόλουθα:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΓΚΩΔΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
17/5/2011

Ύστερα από εισήγηση του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την κατάργηση των τελών για την αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων.
Ο κ. Μιχαλολιάκος μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο τόνισε μεταξύ άλλων:
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
MIXALOLIAKOS - BIBLIO G.SOURLA 4.jpg
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ Γ.ΣΟΥΡΛΑ «ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ–ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»
17/5/2011

Στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά παρουσιάστηκε χθες το βιβλίο του κ. Γιώργου Σούρλα πρώην Αντιπροέδρου της Βουλής: «ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», με ομιλητές τους καθηγητές του Πανεπιστημίου κ.κ. Γιώργο Κασιμάτη και Κωνσταντίνο Μπέη και συντονιστή το δημοσιογράφο κ. Γιώργο Παπαδάκη. Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος υποδεχόμενος τους ομιλητές και το συγγραφέα και χαιρετίζοντας την εκδήλωση τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
15/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ από τον Ολυμπιακό έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ
13/5/2011

«Η πολιτική μας βούληση είναι τα προσεχή «Ποσειδώνια» να είναι τα τελευταία που θα γίνουν μακριά από τη φυσική τους έδρα που είναι ο Πειραιάς.» Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί (13-5-11) στο Δημαρχείο, με τους εκπροσώπους των «Ποσειδωνίων», την κυρία Δήμητρα Μιχαήλ και τον κ. Θεόδωρο Βώκο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
13/5/2011

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, κάλεσε με πρωτοβουλία του στο Δημαρχείο τους Bουλευτές Α' Πειραιώς και Νήσων όλων των κομμάτων, Μανώλη Μπετενιώτη (ΠΑΣΟΚ), Δημήτρη Καρύδη (ΠΑΣΟΚ), Παναγιώτη Μελά (Νέα Δημοκρατία), Διαμάντω Μανωλάκου (ΚΚΕ) και Βαΐτση Αποστολάτο (ΛΑΟΣ). Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, δεν παρέστη στη συνάντηση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ του Μιχάλη Αγγελίδη «Οπτικά Παίγνια»
12/5/2011

Η Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά και ο Ηπειρωτικός Σύνδεσμος Πειραιά συνδιοργανώνουν έκθεση ζωγραφικής του Μιχάλη Αγγελίδη με τίτλο «Οπτικά Παίγνια». Η έκθεση θα παρουσιαστεί στο κτήριο του Παλαιού Ταχυδρομείου Πειραιά (Φίλωνος 29, τηλ. 210-4101402) από τις 16 έως τις 22 Μαΐου 2011.
Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τρίτη 17 Μαΐου, στις 20.30, στον ίδιο χώρο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗ Γ ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
10/5/2011

Έκθεση φωτογραφίας διοργανώνει ο Νεοφαληριώτης φωτογράφος Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, στο κτίριο της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας, οδός Δημητρίου Φαληρέως 5, στο Νέο Φάληρο.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 13 Μαΐου και ώρα 18.00. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 15 Μαΐου, με ώρες λειτουργίας 12.00-20.00.  

  Δελτία Τύπου
Σελίδα 96 από 102Πρώτη   Προηγούμενη   91  92  93  94  95  [96]  97  98  99  100  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by