ελληνικά
Small text Medium text Large text

δελτία τύπου από 1/1/2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ MEGA
23/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega»,
με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Φ.Ο. ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ: Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, Σ. ΝΤΑΪΦΑ, Λ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
21/5/2011

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά πραγματοποιήθηκε η τιμητική εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Ολυμπιακού (Π.Ε.Φ.Ο.) για τους: Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο., τ. Πρόεδρο της Π.Α.Ε. «Ολυμπιακός» κ. Σταύρο Νταϊφά και για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού κ. Λεωνίδα Ανδριανόπουλου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ
20/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, η Πρέσβης του Καναδά κ. Renata E. Wielgosz και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας κ. Σπύρος Ιατρόπουλος, θα εγκαινιάσουν την έκθεση φωτογραφίας «Πρόοδος-Progress», την Τρίτη 24 Μαΐου 2011, στις 8:00 μ.μ., στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, (Φίλωνος 29).

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Η Π.Ε.Φ.Ο. ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΣΤΑΥΡΟ ΝΤΑΪΦΑ ΚΑΙ ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ
20/5/2011

Το Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, τον τ. πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Σταύρο Νταϊφά και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πειραιά κ. Λεωνίδα Ανδριανόπουλο, θα τιμήσει το Σάββατο (21-5-11), στις 11:00 το πρωί, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, η Πανελλήνια Ένωση Φίλων Ολυμπιακού, σε ειδική εκδήλωση.

  Δελτία Τύπου
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
20/5/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, ο Δήμος Πειραιά με συνδιοργανωτή τον Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αττικής και με συμμετέχοντα σε δράσεις τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά, διοργανώνουν για πρώτη φορά στον Πειραιά, Ανθοκομική Έκθεση.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ Ο.Λ.Π. Α.Ε.
18/5/2011

Σχετικά με την ανακοίνωση της Ο.Λ.Π. Α.Ε. από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Πειραιά γίνονται γνωστά τα ακόλουθα:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΓΚΩΔΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
17/5/2011

Ύστερα από εισήγηση του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την κατάργηση των τελών για την αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων.
Ο κ. Μιχαλολιάκος μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο τόνισε μεταξύ άλλων:
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
MIXALOLIAKOS - BIBLIO G.SOURLA 4.jpg
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ Γ.ΣΟΥΡΛΑ «ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ–ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»
17/5/2011

Στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά παρουσιάστηκε χθες το βιβλίο του κ. Γιώργου Σούρλα πρώην Αντιπροέδρου της Βουλής: «ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», με ομιλητές τους καθηγητές του Πανεπιστημίου κ.κ. Γιώργο Κασιμάτη και Κωνσταντίνο Μπέη και συντονιστή το δημοσιογράφο κ. Γιώργο Παπαδάκη. Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος υποδεχόμενος τους ομιλητές και το συγγραφέα και χαιρετίζοντας την εκδήλωση τόνισε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
15/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ από τον Ολυμπιακό έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ
13/5/2011

«Η πολιτική μας βούληση είναι τα προσεχή «Ποσειδώνια» να είναι τα τελευταία που θα γίνουν μακριά από τη φυσική τους έδρα που είναι ο Πειραιάς.» Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί (13-5-11) στο Δημαρχείο, με τους εκπροσώπους των «Ποσειδωνίων», την κυρία Δήμητρα Μιχαήλ και τον κ. Θεόδωρο Βώκο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
13/5/2011

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, κάλεσε με πρωτοβουλία του στο Δημαρχείο τους Bουλευτές Α' Πειραιώς και Νήσων όλων των κομμάτων, Μανώλη Μπετενιώτη (ΠΑΣΟΚ), Δημήτρη Καρύδη (ΠΑΣΟΚ), Παναγιώτη Μελά (Νέα Δημοκρατία), Διαμάντω Μανωλάκου (ΚΚΕ) και Βαΐτση Αποστολάτο (ΛΑΟΣ). Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας, δεν παρέστη στη συνάντηση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ του Μιχάλη Αγγελίδη «Οπτικά Παίγνια»
12/5/2011

Η Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά και ο Ηπειρωτικός Σύνδεσμος Πειραιά συνδιοργανώνουν έκθεση ζωγραφικής του Μιχάλη Αγγελίδη με τίτλο «Οπτικά Παίγνια». Η έκθεση θα παρουσιαστεί στο κτήριο του Παλαιού Ταχυδρομείου Πειραιά (Φίλωνος 29, τηλ. 210-4101402) από τις 16 έως τις 22 Μαΐου 2011.
Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τρίτη 17 Μαΐου, στις 20.30, στον ίδιο χώρο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗ Γ ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
10/5/2011

Έκθεση φωτογραφίας διοργανώνει ο Νεοφαληριώτης φωτογράφος Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, στο κτίριο της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας, οδός Δημητρίου Φαληρέως 5, στο Νέο Φάληρο.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 13 Μαΐου και ώρα 18.00. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 15 Μαΐου, με ώρες λειτουργίας 12.00-20.00.  

  Δελτία Τύπου
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
9/5/2011

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, πραγματοποιήθηκε σήμερα, με θέμα το «πρόγραμμα εξυγίανσης των Δήμων», που εξήγγειλε ο Υπουργός Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννης Ραγκούσης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
9/5/2011

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, αμέσως μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης, με θέμα το «πρόγραμμα εξυγίανσης των Δήμων», που εξήγγειλε ο Υπουργός Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιάννης Ραγκούσης.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
9/5/2011

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Ανοιξιάτικη γιορτή» που οργάνωσε το Συμβούλιο της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας, με την επιμέλεια της κ. Τζίνας Μανέτα, Συμβούλου και υπεύθυνης για τα Κ.Α.Π.Η.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
00000033.JPG
ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΣΑ ΜΗΤΕΡΑ
8/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ κ. Πασχαλίνα Καλαγιά, παρέθεσαν γεύμα τιμής, στα μέλη μιας πολύτεκνης οικογένειας, στα μέλη μιας οικογένειας με παιδιά με ειδικές ανάγκες και σε μία εργαζόμενη του Δήμου, στον τομέα της Καθαριότητας, μητέρα παιδιών με ειδικές ανάγκες, σε εστιατόριο, στο Μικρολίμανο, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΓΕΥΜΑ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΣΣΑ ΜΗΤΕΡΑ
6/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Πασχαλίνα Καλαγιά , με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας», θα γευματίσουν την Κυριακή 8 Μαΐου στις 14.00 στο εστιατόριο «Ζορμπάς» στο Μικρολίμανο, με τα μέλη μιας πολύτεκνης οικογένειας και μιας οικογένειας με παιδιά ειδικών αναγκών. Στο πρόσωπό τους θα τιμήσουν την προσφορά και τον αδιάκοπο αγώνα της Πειραιώτισσας μητέρας.

  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
6/5/2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, τη Δευτέρα 9 Μαΐου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο (Πλατεία Κοραή 1), στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στον 7ο όροφο.

  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
5/5/2011

Τους νέους εργάτες καθαριότητας με συμβάσεις ορισμένου χρόνου που πρόσφατα προσελήφθησαν στο Δήμο, καλωσόρισε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟ
4/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, παρευρέθη στην νεκρώσιμη ακολουθία, που τελέσθηκε από τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Θησείο, αποτίοντας φόρο τιμής εκ μέρους του Πειραϊκού λαού, στον μεγάλο Πειραιώτη ηθοποιό Θανάση Βέγγο.
Παράλληλα, με απόφαση του κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου τη σωρό του μεγάλου μας καλλιτέχνη συνόδευσε στην εξόδιο ακολουθία η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά.
Τέλος, δόθηκε εντολή να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες αναβάθμισης και καλλωπισμού της πλατείας Πνεύματος και Τεχνών, στο Νέο Φάληρο, που έχει αποφασιστεί να μετονομαστεί σε πλατεία Θανάση Βέγγου.

  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟΥ
3/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, για το θάνατο του Θανάση Βέγγου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
IMG_8935.JPG
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
3/5/2011

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
3/5/2011

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΠ ΑΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
2/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Α΄ Δημοτική Κοινότητα, πραγματοποιούν «Ανοιξιάτικη Γιορτή», την Παρασκευή 6 Μαΐου 2011, στις 7:00 το απόγευμα, στα γραφεία της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας (Σερφιώτου 42 και Ηρακλειδών).

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ
2/5/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος και η Αντιδήμαρχος Πειραιά υπεύθυνη για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς κυρία Σαρρή Γώγου Ευαγγελία, θα επισκεφθούν αύριο Τρίτη, στις 10:00 π.μ., το δημοτικό παιδικό σταθμό (Ακτή Θεμιστοκλέους 126) και θα φυτέψουν μαζί με τα παιδιά σπόρους λουλουδιών σε κηπάριο που βρίσκεται στον παιδικό σταθμό.
Παράλληλα, θα μοιραστούν στα παιδιά όλων των δημοτικών παιδικών σταθμών του Πειραιά φάκελοι με σπόρους, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της περιβαλλοντικής συνείδησης τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους.

  Δελτία Τύπου
ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 (90,4 FM)
21/4/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκος μίλησε στην εκπομπή των δημοσιογράφων Νίκου Μπαρδούνια και Πέτρου Κασιμάτη, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι 1» (90,4 fm).
Τα κύρια σημεία της συνέντευξης του Δημάρχου Πειραιά είναι:
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο.Λ.Π. Α.Ε.
20/4/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, με αφορμή τις ανακοινώσεις της Ο.Λ.Π. Α.Ε. έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
20/4/2011

Μετά το Θείο Δράμα και το Γολγοθά έρχεται πάντα η Ανάσταση.
Καλό Πάσχα σε σας και τις οικογένειές σας, με το μήνυμα της Αγάπης του Θεανθρώπου στις καρδιές όλων μας, σε έναν Αναγεννημένο Πειραιά, Αλληλεγγύης, Ανθρωπιάς και Ανάπτυξης.

Βασίλης Μιχαλολιάκος
Δήμαρχος Πειραιά
 

  Δελτία Τύπου
IMG_0326.JPG
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
19/4/2011

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος κατόπιν πρωτοβουλίας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, περιηγήθηκε στους δρόμους της πόλης με το τουριστικό τρενάκι, προκειμένου να δει από κοντά, την πρώτη εικόνα της πόλης, που αντικρίζουν οι επιβαίνοντες στο τρενάκι επισκέπτες.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 93 από 98Πρώτη   Προηγούμενη   88  89  90  91  92  [93]  94  95  96  97  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by