ελληνικά
Small text Medium text Large text

δελτία τύπου από 1/1/2011

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
12/10/2011

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πολυήμερες εκδηλώσεις στα ΚΑΠΗ του Δήμου Πειραιά, που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης (ΚΑΠΗ), κ. Μελίνας Φύκια με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της τρίτης ηλικίας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ»
11/10/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί, σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονα σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Ν. Παρασκευάς.

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΙΤΩΝΑ ΔΗΛΑΒΕΡΗ ΣΤΟ «ΒΕΑΚΕΙΟ»
11/10/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου θα γίνει την Πέμπτη 13-10-11 και ώρα 17:30 στο «Βεάκειο» θέατρο, ανοιχτός πλειοδοτικός διαγωνισμός, για την πώληση του μοναδικού συλλεκτικού αυτοκινήτου του αείμνηστου Κρίτωνα Δηλαβέρη

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΕ – ΟΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
11/10/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, με αφορμή τις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ – ΟΤΑ στον τομέα της καθαριότητας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ
10/10/2011

«Στην ιστορία του ο Ελληνισμός, είχε βρει τρόπους ώστε να φέρνει κοντά του τους πολίτες των πόλεων-κρατών, που συγκέντρωναν τα κοινά χαρακτηριστικά της ταυτότητας, της γλώσσας, της θρησκείας.
Με αυτόν τον τρόπο συνένωναν γειτονικές φυλετικές ομάδες ακόμη και πριν από τη δημιουργία του ελληνικού πολιτικού και κοινωνικού φαινομένου πόλης-κράτους.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ
10/10/2011

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ 1Η ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ

«Ασφαλώς η πρώτη ύλη για την 1η Πειραϊκή Αμφικτυονία ήταν οι σύλλογοι που εδράζονται στον Πειραιά, αλλά και εκτός Πειραιά. Αυτό όμως δεν πρέπει να καταδικάζει ανθρώπους που κατάγονται από κάποιες περιοχές της πατρίδας μας και που δεν έχουν συλλογική έκφραση.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΛΩΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ
10/10/2011

Αναβάλλονται, λόγω κακοκαιρίας, οι μελωδικές διαδρομές του «λεωφορείου» της Λυρικής Σκηνής που είχαν προγραμματιστεί για αύριο Τρίτη (11-10-11) στην πλατεία Γεννηματά στα Καμίνια και στον Πεζόδρομο Παλαμηδίου, στα Μανιάτικα.

  Δελτία Τύπου
ΜΕΛΩΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
9/10/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Πολιτισμού κ. Νίκου Αμοργιανού, (Ο.Π.Α.Ν.), το "Λεωφορείο" της ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ, βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή ( 7-10-11) στο Πασαλιμάνι, στην πλατεία Κοραή και στην πλατεία Λουδοβίκου, μεταφέροντας μουσικούς και λυρικούς τραγουδιστές, οι οποίοι ερμήνευσαν δημοφιλή αποσπάσματα από διάφορες όπερες, σε σύντομες 15λεπτες παραστάσεις.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «1Η ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ
9/10/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, την Δευτέρα 10 /10/2011, στις 13:00, στο δημαρχιακό μέγαρο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου  (7ος όροφος), με θέμα την «1η Πειραϊκή Αμφικτυονία», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κοραή, από τις 14 μέχρι και τις 17 Οκτωβρίου 2011. 

  Δελτία Τύπου
ΜΕΛΩΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
7/10/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Πολιτισμού κ. Νίκου Αμοργιανού, (Ο.Π.Α.Ν.) , σήμερα Παρασκευή 7/10/΄11 και την Τρίτη 11/10/΄11 το "Λεωφορείο" της ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ, θα μεταφέρει μουσικούς και λυρικούς τραγουδιστές, στην πόλη, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν δημοφιλή αποσπάσματα από διάφορες όπερες, σε σύντομες 15λεπτες παραστάσεις, σε κεντρικούς δρόμους, προς ψυχαγωγία των πολιτών

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ
7/10/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και με απόφαση της Σχολικής Επιτροπής των Σχολικών Μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πειραιά, εκτυπώθηκαν 10.000 αντίτυπα σχολικών βιβλίων, 180 σελίδων το καθένα, τα οποία περιλαμβάνουν τις τέσσερις πρώτες ενότητες των μαθημάτων ώστε να καλυφθεί το χρονικό διάστημα μέχρι την οριστική διανομή των βιβλίων από το Υπουργείο Παιδείας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
6/10/2011

Ο Δήμος Πειραιά, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (478/19-9-2011), καλεί με ανακοίνωση του όλους όσοι έχουν οφειλές προς το Δήμο να αξιοποιήσουν τις ευνοϊκές διατάξεις του Ν.3979/2011 προκειμένου να τις ρυθμίσουν, το αργότερο μέχρι 19-12-2011.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ Δ. Σ. ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ
5/10/2011

Εγκρίθηκε χθες κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, το στρατηγικό σχέδιο, για την κατάρτιση του Επιχειρησιακού Σχεδίου στο Δήμο Πειραιά.

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, στην ομιλία του τόνισε ότι, το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Πειραιά καταγράφει την ιεράρχηση των στρατηγικών στόχων της Δημοτικής Αρχής, τους Άξονες Δράσης, τα Έργα και τις Διεργασίες που απαιτούνται ώστε να γίνει το Όραμα για τον Πειραιά της ελπίδας και της ανάπτυξης πράξη.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «1Η ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ»
5/10/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, την Δευτέρα 10 /10/2011, στις 11:00 το πρωί, στο δημαρχιακό μέγαρο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου
(7ος όροφος), με θέμα την «1η Πειραϊκή Αμφικτυονία», η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κοραή, από τις 14 μέχρι και τις 17 Οκτωβρίου 2011.
 

  Δελτία Τύπου
IMG_0149.jpg
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
5/10/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και υπό την εποπτεία της Αντιδημάρχου Παιδείας και Περιβάλλοντος κας Κορίνας Λαουλάκου, πραγματοποιήθηκε χθες στην πλατεία Κοραή εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗ ΘΛΙΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΝΤΕΝΤΙΔΑΚΗ
5/10/2011

Ενός λεπτού σιγή, κράτησαν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, με πρόταση του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, σε ένδειξη θλίψης αλλά και τιμής για την απώλεια του Πειραιώτη πολιτικού Αντώνη Ντεντιδάκη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκος, μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο, τόνισε:
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
lyriko_leoforeio.jpg
ΜΕΛΩΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
5/10/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Πολιτισμού κ. Νίκου Αμοργιανού, (Ο.Π.Α.Ν.) την Παρασκευή 7/10/΄11 και την Τρίτη 11/10/΄11 το "Λεωφορείο" της ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ, θα μεταφέρει μουσικούς και λυρικούς τραγουδιστές, στην πόλη, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν δημοφιλή αποσπάσματα από διάφορες όπερες, σε σύντομες 15λεπτες παραστάσεις, σε κεντρικούς δρόμους, προς ψυχαγωγία των πολιτών.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ»
4/10/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί, σε ερωτήσεις δημοτών, στην εκπομπή «Τα παράπονα σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Ν. Παρασκευάς.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
3/10/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος παραχώρησε συνέντευξη τύπου σήμερα, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, με κύρια θέματα τη δημοτική περιουσία, τον Ο.Λ.Π. , την αξιοποίηση του πύργου και το πράσινο ταμείο.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
DANCE FOR A CAUSE – 2ος ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΧΟΡΟΥ
30/9/2011

Το δεύτερο φιλανθρωπικό μαραθώνιο χορού, διοργανώνει στις 8 & 9 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία “DANCE FOR A CAUSE”, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση ιδρυμάτων, που χρειάζονται βοήθεια. 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Β.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜ/ΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ & ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ
30/9/2011

Στην κατάμεστη αίθουσα του Β1 Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης Τρίτης Ηλικίας (Κ.Α.Π.Η.) πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα για την χοληστερίνη κατά την παιδική και την τρίτη ηλικία, στο πλαίσιο της εκστρατείας «Διαδρομές καρδιάς».  

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΑ «ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ» ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ!ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
30/9/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης (Κ.Α.Π.Η.) κας Μελίνας Φύκια, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γ΄ Ηλικίας (1η Οκτωβρίου), θα πραγματοποιηθεί τετραήμερο εκδηλώσεων, από τις 3 έως και τις 7/10/11, στα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
29/9/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και υπό την εποπτεία της Αντιδημάρχου Παιδείας και Περιβάλλοντος, κυρίας Κορίνας Λαουλάκου, ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στις 18:00, στην πλατεία Κοραή, εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό, ενώ θα υπάρχει περίπτερο στελεχωμένο από ειδικούς που θα παράσχουν στο κοινό πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα των ζώων.

  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
28/9/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, τη Δευτέρα 3 – 10 – 2011 και ώρα 11.00 π.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο (7ος όροφ.).

  Δελτία Τύπου
ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
28/9/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Πολιτισμού  κ. Νίκου Αμοργιανού, αναβαθμίζεται το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά, (Αντ/ρχου Βλαχάκου και Σαλαμίνος), στην Αγία Σοφία.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ
27/9/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, με αφορμή τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης ότι πρόκειται να προχωρήσει σε πώληση μειοψηφικού πακέτου του Ο.Λ.Π., δήλωσε:

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
27/9/2011

Με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Κουβάτσο,  η προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη, 28/9/11, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αναβάλλεται ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στην Επιτροπή Διαβούλευσης, να μελετήσει το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Πειραιά.

  Δελτία Τύπου
ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
27/9/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Πολιτισμού κ. Νίκου Αμοργιανού, πραγματοποιήθηκε από τη Φιλαρμονική του Δήμου ψυχαγωγική εκδήλωση στα παιδιά του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ
27/9/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί, σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονα σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Ν. Παρασκευάς.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ «ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΡΔΙΑΣ»
27/9/2011

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, οι «Διαδρομές Καρδιάς» του Becel pro-activ έρχονται στον Πειραιά, στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου, να μας ενημερώσουν για την υγεία της καρδιάς μας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 91 από 102Πρώτη   Προηγούμενη   86  87  88  89  90  [91]  92  93  94  95  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by