ελληνικά
Small text Medium text Large text

δελτία τύπου από 1/1/2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΝΕΤ FM
29/7/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος παραχώρησε σήμερα συνέντευξη στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ FM στην εκπομπή «Αυτήκοος Μάρτυς», με το δημοσιογράφο κ. Άγγελο Κωβαίο, σχετικά με τον αποκλεισμό του λιμανιού από τους ιδιοκτήτες ταξί.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
29/7/2011

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος τη Δευτέρα (1 Αυγούστου) στις 10 το πρωί, θα καταθέσει στην Εισαγγελία Πειραιά (Φίλωνος και Σκουζέ) μηνυτήρια αναφορά για τις καταπατήσεις οικοπέδων του Δήμου Πειραιά στο Σχιστό. Η αναφορά θα στρέφεται κατά των καταπατητών και κατά παντός υπευθύνου.

  Δελτία Τύπου
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Π. ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ
28/7/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, σε επιστολή του προς τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Παύλο Γερουλάνο, με αφορμή τη μεγάλη πρόκριση των κοριτσιών της Εθνικής Πόλο, τονίζει την ανάγκη δημιουργίας πισίνας ολυμπιακών προδιαγραφών, στον Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
27/7/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος τοποθετήθηκε χθες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη δημοτική περιουσία, για τις πρόσφατες επαφές του με κυβερνητικά στελέχη, για τον Πύργο, για την αφισορύπανση και για το Θέατρο Γραμμών στα Καμίνια.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Νέος Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Πειραιά.
27/7/2011

Ψηφίστηκε χθες, κατά πλειοψηφία στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Νέος Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
27/7/2011

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ»
26/7/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί (9:00 με 10:00), στην εκπομπή «Τα παράπονα σας στον Δήμαρχο», με το δημοσιογράφο Ν. Παρασκευά, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά, Κανάλι 1, σε ερωτήσεις δημοτών.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ
26/7/2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΑΙ
25/7/2011

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ. Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ
22/7/2011

Ομόφωνα ψηφίστηκε χθες κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η ανάθεση διαχειριστικού ελέγχου από ορκωτούς λογιστές για τη χρονική περίοδο από 1/1/2003 μέχρι 31/12/2010, στο Δήμο Πειραιά, στις Δημοτικές Επιχειρήσεις και σε όλα τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου του Δήμου.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΕΤΥΧΕ Ο Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
22/7/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ενημέρωσε χθες κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τα μέλη του, ότι υπεγράφη από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Χ. Καστανίδη, έκτακτη οικονομική ενίσχυση προς το Δήμο, ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΟΝΩΝΕΙΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ
21/7/2011

Εδώ και 4 μέρες, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. ΒασίληΜιχαλολιάκου και υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου Πρασίνου και Κηποτεχνίας κ. Γιώργου Βοϊδονικόλα και με την παρουσία της Εφόρου Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων κας Κ. Αξιώτη, συνεργεία του Δήμου καθαρίζουν  από την ξηρά βλάστηση, κατά μήκος της ακτής Θεμιστοκλέους, το Κονώνειο τείχος, όπως και τον αρχαιολογικό χώρο που βρίσκεται μεταξύ των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου, Φιλελλήνων, Λεοσθένους και Σκουζέ. Οι εργασίες καθαρισμού ολοκληρώνονται την Παρασκευή 22-7-2011.

  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΝΩΝΕΙΟ ΤΕΙΧΟΣ
20/7/2011

 Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, του Αντιδημάρχου Πρασίνου και Κηποτεχνίας κ. Γιώργου Βοϊδονικόλα και υπό την εποπτεία της εφόρου Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων κυρίας K. Αξιώτη, πραγματοποιείται αύριο Πέμπτη 21-7 στις 8:30 το πρωί, από συνεργεία του Δήμου, καθαρισμός της ξηράς βλάστησης στο Κονώνειο Τείχος.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ « ΚΑΝΑΛΙ 1» 90.4 FM
19/7/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, μίλησε σήμερα στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά, «Κανάλι 1», (90,4 FM),   9:00 με 10:00 το πρωί, στην εκπομπή «Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Νίκος Παρασκευάς και απάντησε σε ερωτήσεις δημοτών.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΔΕΠ
19/7/2011

ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΔΕΠ

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ
18/7/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «ALTER», στην εκπομπή «ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ», με τη δημοσιογράφο Μαρία Σμιλίδου, για την απεργία των ιδιοκτητών ταξί, οι οποίοι εμποδίζουν με τα οχήματά τους, την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ
17/7/2011

/Portals/0/files/images/deltia_typou/IMG_7302.JPG

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος επισκέφθηκε σήμερα το παζάρι για να επιθεωρήσει την τήρηση των νέων κανόνων λειτουργίας του, που ψήφισε πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ
15/7/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος την Κυριακή 17 Ιουλίου, στις 11:00 π.μ. πρόκειται να επισκεφθεί το παζάρι, το οποίο στο εξής θα λειτουργεί με βάση το πλαίσιο που έθεσε το Δημοτικό Συμβούλιο.

  Δελτία Τύπου
ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19-7-2011
14/7/2011

Το Δημοτολόγιο του Δήμου Πειραιά θα παραμείνει κλειστό την Τρίτη 19-7-2011, για τεχνικούς λόγους που οφείλονται σε εργασίες για την εναρμόνιση με το Εθνικό Δημοτολόγιο.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
 

  Δελτία Τύπου
ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΟ «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ» ΤΗΣ ΚΟ.Δ.Ε.Π.
13/7/2011

Εξαιρετική επιτυχία σημειώνει το «Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης», που για πρώτη φορά πραγματοποιείται στον Πειραιά, με πρωτοβουλία της Προέδρου της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κας Πασχαλίνας Καλαγιά – Καραμαλάκου & σε συνεργασία με το Δήμο.

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΒΕΑΚΕΙΟΥ
13/7/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου δρομολογούνται δύο δημοτικά λεωφορεία, τα οποία θα κάνουν τη διαδρομή Προφήτης Ηλίας – Πλατεία Κοραή.
Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται μετά το τέλος κάθε παράστασης του Βεάκειου από ώρα 23.30 – 1.30 για την βελτίωση της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης των θεατών.

  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ
13/7/2011

«Βάζουμε τέρμα στους νονούς και τους προστάτες. Όποιος θέλει ο Πειραιάς να έχει ένα παζάρι που να το διαφημίζει θα είναι σύμμαχός μας. Η Δημοτική Αρχή θεωρεί συνεργάτες όσους εργάζονται στο παζάρι. Δεν είναι απέναντί τους, είναι μαζί τους. Θα τους προστατεύει από νονούς και κυκλώματα. Από αυτή τη Κυριακή ξεκινάει μια νέα εποχή για το παζάρι του Πειραιά. Το παζάρι θα λειτουργεί πλέον μέσα στο πλαίσιο που έθεσε το Δημοτικό Συμβούλιο.»

Για τη διευκόλυνση των νέων αδειούχων ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος προανήγγειλε παράταση 15 ημερών, προκειμένου να διαμορφωθούν οι πάγκοι με βάση τις προδιαγραφές που έθεσε το Δημοτικό Συμβούλιο.

  Δελτία Τύπου
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ Δ. Σ. ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
13/7/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιακός κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφέρθηκε στις προτάσεις του Δήμου για τη μείωση των τοκοχρεολυτικών δόσεων των δανείων παρελθόντων ετών.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ: «ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΚΟΕΛΙΟ…»
12/7/2011

Για λόγους ανωτέρας βίας ακυρώνεται η θεατρική παράσταση «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο…έχει πάρει πολύ κόσμο στο λαιμό του…», των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, η οποία είχε προγραμματιστεί την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011, στο Βεάκειο.

Το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί από το ταμείο του Θεάτρου σήμερα 13/7 και από ώρα 19.00-21.30. Όσον αφορά τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί ηλεκτρονικά μέσω ticketservices το αντίτιμο τους θα επιστραφεί απευθείας στις πιστωτικές κάρτες των δικαιούχων.

  Δελτία Τύπου
ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ
12/7/2011

Η προγραμματισμένη, για τις 25 Ιουλίου 2011, συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο Βεάκειο Θέατρο ακυρώνεται για λόγους που δεν οφείλονται στο Δήμο Πειραιά και στον Ο.Π.Α.Ν.

  Δελτία Τύπου
ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ
11/7/2011

ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
«ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ» ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
11/7/2011

ΒΕΑΚΕΙΟ  θέατρο Πειραιά ,Σάββατο 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 ώρα προσέλευσης 21.30
Είσοδος 10ευρώ
Με την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ  ΠΕΙΡΑΙΑ

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΥΣΩΝΑ
11/7/2011

Με αφορμή τις προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας για επερχόμενο καύσωνα, συνήλθε κατόπιν εντολής του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, το οποίο αποφάσισε να διατεθούν στο κοινό και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες, οι κλιματιζόμενες αίθουσες των ΚΑΠΗ και των διαμερισμάτων του Δήμου, αλλά και η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.  

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ «RAPORTO»
8/7/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα του Πειραιά «Raporto», στη δημοσιογράφο κ. Μαρία Φωκιανού.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ TOY ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΔΕΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ
7/7/2011

«Απόφασή μας είναι μέσα στον Ιούλιο να κάνουμε μια νέα αρχή στη λειτουργία της Κυριακάτικης αγοράς του Πειραιά. Με διαφάνεια, με νομιμότητα, με μια αισθητική που θα τιμά την πόλη και την ιστορία της.»

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 90 από 98Πρώτη   Προηγούμενη   85  86  87  88  89  [90]  91  92  93  94  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by