ελληνικά
Small text Medium text Large text

δελτία τύπου από 1/1/2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ
13/12/2011

Τo Πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά, παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.Ο Δήμαρχος Πειραιά έκανε αναφορά στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, τονίζοντας ότι: «στόχος μας είναι να πλησιάσουμε τους συνανθρώπους μας. Να δείξουμε αλληλεγγύη και ανθρωπιά. Να γυρίσουμε στα χρόνια της αθωότητας των παιδικών μας χρόνων. Να κάνουμε χαρούμενους τους ανθρώπους γύρω μας και κυρίως τα παιδιά του Πειραιά, που αξίζουν όλη μας την αγάπη και τη φροντίδα.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ
12/12/2011

Με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο συναντήθηκαν εκτάκτως σήμερα οι Πρόεδροι των Σωματείων Εργαζομένων του Δήμου Πειραιά και ενημερώθηκαν για την οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει ο Δήμος Πειραιά, εξαιτίας της μη καταβολής των ΚΑΠ από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
12/12/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου, αύριο Τρίτη 13/12/2011, στις 11.00 π.μ., στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο (7ος όροφος- Πλατεία Κοραή), με θέμα τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου.

  Δελτία Τύπου
ΔΡΑΣΗ– ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
9/12/2011

Την περασμένη Κυριακή, όπως και κάθε Κυριακή, η Δημοτική Αστυνομία, με την συμπαράσταση της ΕΛ.ΑΣ. και με την παρουσία του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας κ. Γιώργου Δαβάκη, διενήργησε ελέγχους μέσα στην Κυριακάτικη Αγορά (Παζάρι) και γύρω απ΄ αυτήν.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΑ Κ.Α.Π.Η. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
8/12/2011

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης Τρίτης Ηλικίας (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Πειραιά, οι ιατρικές ενημερωτικές ομιλίες του ορθοπεδικού χειρουργού κ. Κωνσταντίνου Ζάχου, με θέμα:
«Αρθρίτιδα του ισχίου. Ότι πρέπει να γνωρίζετε και ο σύγχρονος τρόπος αντιμετώπισής της.»
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ
7/12/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, οι Πρόεδροι και των έξι Σωματείων εργαζομένων στο Δήμο, συμφώνησαν ομόφωνα να διοργανώσουν, για πρώτη φορά από κοινού τη Χριστουγεννιάτικη εορτή για τους εργαζόμενους και τα παιδιά τους, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.
Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στις 24 Δεκεμβρίου, στις 11 το πρωί, στο δημοτικό κινηματογράφο «Σινεάκ».
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
6/12/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης (Κ.Α.Π.Η.) κ. Μελίνας Φύκια, θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις για τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, στα Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Πειραιά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
6/12/2011

Το «Χριστουγεννιάτικο» καράβι του Δήμου Πειραιά, ξεκινά το ταξίδι του στις γειτονιές της πόλης. Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, φέτος ο Πειραιάς επιλέγει να γιορτάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με τους δικούς του συμβολισμούς και με τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα του τόπου. Αντί του Χριστουγεννιάτικου δένδρου το «Χριστουγεννιάτικο» καράβι θα «δέσει» στις πλατείες του Πειραιά.
Συγκεκριμένα:

17:30 7/12 Πλατεία Πηγάδας

17:30 9/12 Παλαμηδίου

17:30 10/12 Αγία Σωτήρα

17:30 13/12 Γεννηματά

17:30 15/12 Λ. Ειρήνης

19:00 16/12 Πλατεία Κοραή
 

  Δελτία Τύπου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ
5/12/2011

Το Δήμαρχο Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα (5-12-11) στο Δημαρχείο της πόλης ο Πειραιώτης αν. Υπουργός Παιδείας κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος με τον οποίο είχε συνάντηση εργασίας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
2/12/2011

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των Πειραιωτών στο κάλεσμα αγάπης και αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
1/12/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, σε συνεργασία με την ΚΟ.ΔΕ.Π., ο Δήμος Πειραιά, την Παρασκευή 2 (10:00 με 20:00) και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου (10:00 με 16:00), καλεί στην Πλατεία Κοραή, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις-Εθελοντές-Δημότες-Εμπόρους-Επιχειρήσεις-Σούπερ Μάρκετ, να συμμετάσχουν και να προσφέρουν τρόφιμα-είδη ρουχισμού και άλλα είδη, τα οποία θα μοιραστούν σε απόρους και οικονομικά και κοινωνικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙDS
1/12/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Δυστυχώς η Πολιτεία εφησυχάζει την ώρα που το AIDS και στη χώρα μας, παρουσιάζει αυξητική τάση. Η προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών, η προσπάθεια ελέγχου και περιορισμού της επιδημίας σε χώρες όπως η Ελλάδα, που αποτελούν πύλες εισόδου για δεκάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες, όχι μόνο δεν πρέπει να περιορίζονται αλλά να αποτελούν στρατηγικές επιλογές.
Το AIDS σκοτώνει αλλά η άγνοια δολοφονεί.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ. Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε.Η.
29/11/2011

Αυτός ο σκληρός, ο βάρβαρος νόμος τελικά θα καταπέσει ως αντισυνταγματικός. Δεν δηλώνω πολυπράγμων. Δεν δηλώνω συνταγματολόγος. Κι αν ακόμη δεν είναι στη σύλληψη του ως φόρος, αντισυνταγματικός – που είναι - ( διότι το Σύνταγμα προβλέπει την κοινωνική δικαιοσύνη σε ότι αφορά την κατανομή των φορολογικών βαρών – όσο περισσότερα χρήματα έχεις τόσο περισσότερο φόρο πληρώνεις), οι προβλεπόμενες ποινές είναι εξ ορισμού απάνθρωπες, αντισυνταγματικές παράνομες, μη λογικές. Πληρώνεις το ρεύμα σου κόβουν το ρεύμα. Πληρώνεις το νερό σου κόβουν το νερό. Δηλαδή θα μου κόψουν και τον αέρα και το δικαίωμα να ζω;

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
27/11/2011

Ο Πειραιάς γέμισε χρώματα και παιδικά χαμόγελα, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (Φίλωνος 29), με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών κ. Λίτσας Σαρρή, σε συνεργασία με το καλλιτεχνικό εργαστήρι «Πειραιώς Τέχνη».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΖΩΓΡΑΦΙΑ
23/11/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, της Αντιδημάρχου Βρεφονηπιακών Σταθμών κ. Λίτσας Σαρρή και σε συνεργασία με το καλλιτεχνικό εργαστήρι «Πειραιώς Τέχνη», πραγματοποιείται στη Δημοτική Πινακοθήκη (Φίλωνος 29), την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου (10:30 - 13:30), εικαστική δράση για τα παιδιά των παιδικών σταθμών, των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
23/11/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος χαιρετίζει την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, με την οποία τοποθετούνται για την κάλυψη κενών σε σχολεία του Πειραιά, τρεις αναπληρωτές δάσκαλοι και τρεις αναπληρωτές νηπιαγωγοί, που θα μισθοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό, καθώς και τρεις ακόμη δάσκαλοι που θα μισθοδοτούνται από το ΕΣΠΑ.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 2012 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
22/11/2011

Με εισήγηση του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου το Δημοτικό Συμβούλιο, αποφάσισε κατά πλειοψηφία, να μην αυξηθούν τα ανταποδοτικά τέλη για το 2012.
Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, τόνισε μεταξύ άλλων:
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ EΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗN ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ»
22/11/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί, σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονα σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Ν. Παρασκευάς.

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟ.Δ.Ε.Π. ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΩΡΙΑΣΗ
22/11/2011

Πάνω από πέντε εκατομμύρια άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου αντιμετωπίζουν πρόβλημα ψωρίασης στην Ευρώπη , ενώ στη χώρα μας ο αντίστοιχος αριθμός αγγίζει τις διακόσιες χιλιάδες.
Για το σημαντικό αυτό πρόβλημα θα μιλήσει ο καθηγητής Δερματολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Νικόλαος Σταυριανέας, με θέμα «Η ψωρίαση και οι επιπτώσεις της στη γενική υγεία-Νέες θεραπείες» .
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΟ ΛΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΛΑ
22/11/2011

Σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, αποδέχτηκε την πρόταση του Δημάρχου κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, να μετονομαστεί η πλατεία Αγίου Ελευθερίου και Δωδεκανήσου στα Καμίνια, σε πλατεία Νίκου Λεγάκη και τα Δημοτικά Ιατρεία στην περιοχή της Αγίας Σοφίας να φέρουν το όνομα του Παναγιώτη Μελά.

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟ Ν. ΦΑΛΗΡΟ
22/11/2011

Ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, η δημιουργία νέου βρεφονηπιακού σταθμού στην περιοχή της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας, στο Νέο Φάληρο.
Κατά την εισήγησή της η Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών, κ. Ευαγγελία Σαρρή, τόνισε μεταξύ άλλων:
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΟ Δ. Σ. ΓΙΑ ΤΟ «ΧΑΡΑΤΣΙ» ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ
22/11/2011

Για το «χαράτσι» στα ακίνητα μέσω ΔΕΗ, ο Δήμαρχος Πειραιά τόνισε:
«Σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται από «χαράτσια», «έκτακτες εισφορές», «περικοπές μισθών» και από μια σειρά εισπρακτικών μέτρων χωρίς τέλος, ο κεφαλικός φόρος μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ στα ακίνητα είναι σκληρός, βάναυσος και πιθανότατα αντισυνταγματικός.
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
22/11/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου κ. Μελίνας Φύκια, θα πραγματοποιηθούν στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης Τρίτης Ηλικίας (Κ.Α.Π.Η.), ιατρικές ενημερωτικές ομιλίες με θέμα:
«Αρθρίτιδα του ισχίου. Ότι πρέπει να γνωρίζετε και ο σύγχρονος τρόπος αντιμετώπισής της.»

Ομιλητής θα είναι ο ορθοπεδικός χειρουργός κ. Κωνσταντίνος Ζάχος.
Το πρόγραμμα των ιατρικών ενημερωτικών ομιλιών στα Κ.Α.Π.Η. είναι:
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
21/11/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και του Προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) κ. Γιώργου Σιγάλα, πραγματοποιήθηκε πρωτότυπη εκδήλωση στον κινηματογράφο «Σινεάκ», για την παρουσίαση του παιδικού μυθιστορήματος της εκπαιδευτικού Άννας Μερτζάνη με τίτλο «έχω δικαίωμα να πω μια ιστορία;».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡ. ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
20/11/2011

Σε συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης υπό την προεδρία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Κουβάτσου παρουσιάστηκε η πρόταση του Δήμου Πειραιά για το Ρυθμιστικό Σχέδιο Αττικής και επακολούθησε συζήτηση και προτάσεις από τους εκπροσώπους των φορέων της πόλης.

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και αναπληρωτής Δημάρχου κ. Τάσος Κάρλες στην παρέμβαση του τόνισε:
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΕΓΑΚΗ
17/11/2011

Πολιτικό μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από το θάνατο του Νίκου Λεγάκη, έγινε χθες στο κατάμεστο πολιτιστικό κέντρο «Κώστας Κωσταράκος», στα Καμίνια. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη ζωή και την πολιτική δράση του Νίκου Λεγάκη και ακούστηκαν αποσπάσματα συνεντεύξεων που έδωσε στο Δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 1».

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
16/11/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και του Προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) κ. Γιώργου Σιγάλα, θα παρουσιαστεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στον κινηματογράφο «Σινεάκ», το παιδικό μυθιστόρημα της εκπαιδευτικού Άννας Μερτζάνη με τίτλο «έχω δικαίωμα να πω μια ιστορία;».

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.
Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού και έχει τη στήριξη της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας και του Δημοτικού Ραδιοσταθμού «Κανάλι 1».

 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
16/11/2011

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης (Κ.Α.Π.Η.)
κ. Μελίνας Φύκια ξεκίνησαν στα ΚΑΠΗ, δημιουργικές δραστηριότητες, για τα «παιδιά» της τρίτης ηλικίας.
Οι δημιουργικές δραστηριότητες παρέχονται δωρεάν και αφορούν:
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ» ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ Η ΚΟ.Δ.Ε.Π.
16/11/2011

Μέριμνα για το πρόβλημα της γεροντικής άνοιας, ενημέρωση των γονέων για τη διαπαιδαγώγηση και την εξέλιξη των παιδιών τους.
Με σκοπό την καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος της γεροντικής άνοιας, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, ξεκίνησε τη λειτουργία τμήματος για την ενημέρωση ηλικιωμένων ατόμων του Δήμου Πειραιά, σχετικά με την πρόληψη και την αξιολόγηση της

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ»
15/11/2011

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί, σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονα σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 - 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Ν. Παρασκευάς.

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ
 

Διαβάστε Περισσότερα...  Δελτία Τύπου
Σελίδα 89 από 102Πρώτη   Προηγούμενη   84  85  86  87  88  [89]  90  91  92  93  Eπόμενη   Τελευταία   
       
 
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by